Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:dance:mafoldumben:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: hiç birşey moralimizi bozamazz ne gelen kırmıızlar ne gelmeyen kırmızlarr :))

evet sabah halayın ahadi serpil buseeeeeeeee sende gel. nihal olsa koşa koşa gelirdi walla durun durun bende geldim diyerek (canım benim ya) :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:içelim::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: entersanaıon stresine inatt hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

insallah,,,,amaaaaan bosveriyom valla yoksa olmuyo :teytey::teytey::teytey::teytey:
uzum uzume baka baka ,,,,,bende sizin gibi :teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::içelim::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

test isini cok kafana takma ve o uclu testlerin guveninirligi yuksek degil hayatim,benim ilk bebegimde uclu testim omuriliginde aciklik var diye cikmisti ,hemen doktor degistirdim diger doktorum ,buna aldirma ,ultrasonda bi sorun gorunmuyo rahat ol ,demisti,,gercektende saglikli sihatli bi oglum oldu,allaha sukur,,,,

:teytey::teytey:CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: tualinayaaaaaaaaaaaaaaaa:1hug:

:teytey::içelim::teytey:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: kılzrr rahatladım senas harikaydıııolumunekankayizsmile

geldim kızlar dün birazcık katılaşmış kan vardı çok korktum ama bi ara çok kötü ağrım vardı duş almıştım dua okudum geçti sanki çokkkkkkkk korktum ben allhım almasın benden ağla ağla bi hal oldum beynim durdu eşim geldi allhtan da bişi olmaz dedi dün hep yattım dün bide eşim telf evde unutmuş çokk kötüydüm ben gece ahayt yattım bakalım bu gün 11.30 dr randevum var minişim benle olsun bırakmasın beni dr ne vercek bakalım daha önceki gibi olmasından korkuyorum çok sancılı geçiyo benim .hepinizden allh razı olsunnnnnnn sizi çok seviyorumm ben haber veririm yinee

mısraaaaaam çok teşekürler canımmmmm sınnnnnnnnnnn serpilimmmmmmmm iyim galiba içimden bi his öle olcamı sölüyoo canım bnim yaaaaa

canııııııııııııııım korkma ne olursun bir şey olmaz. git bakalım doktora ne diyecek. bizede haber ver ne olursun

tamam şimdi çıkcam off fazla ayakta kalamıyorum kasıklarım ağrıyo öptüm inşlh herşey yolundadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…