:dance:mafoldumben:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: hiç birşey moralimizi bozamazz ne gelen kırmıızlar ne gelmeyen kırmızlarr :))
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
insallah,,,,amaaaaan bosveriyom valla yoksa olmuyo :teytey::teytey::teytey::teytey:
uzum uzume baka baka ,,,,,bende sizin gibi :teytey::teytey:
iyiyim bende canım işler yoğun sizide merak ediyorum sezen testin iyi çıkmasın asevindim darısı diğer arkadaşların ve benim başıma
1 hafta sonrada ben gidicem cuma günü
3 lüye allahım güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::içelim::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
evet sabah halayın ahadi serpil buseeeeeeeee sende gel. nihal olsa koşa koşa gelirdi walla durun durun bende geldim diyerek (canım benim ya) :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ya ne cok kurt varmis bizde meger hadi madem:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
galiba ben yoruldum
kızlar ben kaçtımmm
kızlar ben kaçtımmm
kizlar ben ciktim sonra gorusuruz
ya ne cok kurt varmis bizde meger hadi madem:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
galiba ben yoruldum
htp_honey nasılsın canım ya sabahtan beri seni çok merak ettik
geldim kızlar dün birazcık katılaşmış kan vardı çok korktum ama bi ara çok kötü ağrım vardı duş almıştım dua okudum geçti sanki çokkkkkkkk korktum ben allhım almasın benden ağla ağla bi hal oldum beynim durdu eşim geldi allhtan da bişi olmaz dedi dün hep yattım dün bide eşim telf evde unutmuş çokk kötüydüm ben gece ahayt yattım bakalım bu gün 11.30 dr randevum var minişim benle olsun bırakmasın beni dr ne vercek bakalım daha önceki gibi olmasından korkuyorum çok sancılı geçiyo benim .hepinizden allh razı olsunnnnnnn sizi çok seviyorumm ben haber veririm yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?