Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................147
Kumsal--------------8

çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan.............31
efnanim..............36
aylint..............
Elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............5
ebrar42................20
fatoözel.................11
tualina....................2
evhan......................1
Melisex...................2
lgetangel..................5
masum_pisi06........
Reyyan................
Sbr..........................1
humayra...................1 allah kabul etsin

toplam..............368saru boceq: allahımmm bugünümüüz kolay geçirmemeiizii nasip et

selam kızlar...sabah uğrayamadım yoğundum...sabah kalktım dr. a gitmek için hazırlanacağım wc ye bi gittim ve kırmızılar geldi ...bekliyordum zaten ...hayırlısı böyleymiş ne yapalım kısmette tatile gitmek varmış bu ay...daha iyi olacak çok sıkılmıştım çünkü kafamı dağıtmak iyi olacak...

serpil ve fatoşum çok ümitliydiniz benden canlarım ama olmadı, hayırlısı bakalım...ama karar aldım ne regli tarihi nede yumurtlama günü hesabı yapmayacağım...canım isterse olacak herşey...ben hayatımı yaşayacağım meleğimde istediği zaman gelsin yoruldum peşinde koşmaktan sıpanın...

inş temmuzda canımmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

htp honey canım hayırlı haberlerle gel ne olur...allahım yar ve yardımcın olsun...

tualina canım hayırlısı olsun kuşum
sonuçta hamila kalabiliyosun bak vakti zamanı
var demekki takma kafana
allahım hepiimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

inş temmuzda canımmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hayırlısı olsun buseciğim..okadar hafifledim ki ama davul gibi olmuştum...beklemeyeceğim artık bu 2 yılda çok yordu beni teyzesi...ha şimdi oldumu tuttumu aman durdumu gittimi eee yeter artık...saldım çayıra mevlam gayıra modundayım inan ilçalarıda almayacağım ama her akşam hazırlayıp içirtiyo kociş :))))

tualina canım hayırlısı olsun kuşum
sonuçta hamila kalabiliyosun bak vakti zamanı
var demekki takma kafana
allahım hepiimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

sağol zeytinim allah razı olsun...amin güzel hamişimiz duaların için :)))

ewtt haklısın yoruluyo insan beklemekten vede biz çok üzerine düşüyoruz bi rahat değilizzz bi rahat olabilsekkk
ama allahımın bi bildiği var inşş zamanı gelince vercek inş tez zamanda gelir bak honey 6 senedir bekliyomuşş canım yaaa ne mutlu onaa sağlıkla kucağına alsın inşş
2 yıl mı oldu seninde

evet canım eylülde 2 yıl olacak...neler yaşadım bu 2 yılda ne stresler üzüntüler acılar kayıplar ve sevinçler...hayırlısı olsun bakalım ...bunu demekten başka bişey gelmiyor elden...

CANIM ÜZME KENDİNİ BU AY OLMAZSA ÖBÜR AY DAHA OLMAZSA BİR SONRAKİ AY. NASILSA ONLARI BEKLEMEKTEN BAŞKA YAPACAK BAŞKA BİR ŞEY YOK BU AY ÇAL ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA

BANA TATİL DEMEYİN senağlama SABAH PATRONUN MASASINDA İZİN RAPORLARINI GÖRDÜM EYLÜLE KADAR ADIM YOKTU :gitme: HATTA ADIM HİÇ YOKTU. senağlama HERHALDE OCAK YADA ŞUBAY DİYECEKLER :roflol: :roflol: :roflol: BANA TATİL DEMEYİN LÜTFEN

Canlarım aklım hep sizde ama yazamıyorum

SEN NASILSIN MISRACIM ASIL BİZDE SENİ MERAK EDİYORUZ. BİR DAHA EV SİLİCENMİ HEMDE 200 METREKARE BİR EV klava:

msj hanen doluu silsene serpilcim

NE O KIZLAR ÖZEL BİR DURUMMU VAR :uhm:

serpilim karışmak gibi olmasın ama sayısını çıkarttığımız arkadaşların isminide çıkartsak daha iyi olmazmı. Böyle kafa karışıyor sanki gülüm

evet canım eylülde 2 yıl olacak...neler yaşadım bu 2 yılda ne stresler üzüntüler acılar kayıplar ve sevinçler...hayırlısı olsun bakalım ...bunu demekten başka bişey gelmiyor elden...

ah canım benimmm allahım inş önümüzdeki ay yüzünü güldürsünnn inşşşşşş sağlıklı hayırlı evlatlar versinnn

fatoşcumm izin neden vermiyolar sanaaaaklava:

Canlarım işlerim çokkkk yoğun.
Yeni masa geldi bana,yeniden bir düzenleme yaptık.
Masada maşallah devasal :))) zor yerleştim.

Benim yine sancılarım çok dr u aradım progestana başla dedi.
Evde var akşam başlayacağım artık.
Yarın sabahta dr un yanına gideceğim.

Tualina inşallah önümüzdeki ay seninde halayını çekeriz cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…