yok hayatım güncelledim sadceee birtanmmm birde silinmesi gerekn vardı onu sildim hepsi bu bebeşimm
Canlarım aklım hep sizde ama yazamıyorum
selam kızlar...sabah uğrayamadım yoğundum...sabah kalktım dr. a gitmek için hazırlanacağım wc ye bi gittim ve kırmızılar geldi ...bekliyordum zaten ...hayırlısı böyleymiş ne yapalım kısmette tatile gitmek varmış bu ay...daha iyi olacak çok sıkılmıştım çünkü kafamı dağıtmak iyi olacak...
inş temmuzda canımmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tualina canım hayırlısı olsun kuşum
sonuçta hamila kalabiliyosun bak vakti zamanı
var demekki takma kafana
allahım hepiimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
hayırlısı olsun buseciğim..okadar hafifledim ki ama davul gibi olmuştum...beklemeyeceğim artık bu 2 yılda çok yordu beni teyzesi...ha şimdi oldumu tuttumu aman durdumu gittimi eee yeter artık...saldım çayıra mevlam gayıra modundayım inan ilçalarıda almayacağım ama her akşam hazırlayıp içirtiyo kociş :))))
ewtt haklısın yoruluyo insan beklemekten vede biz çok üzerine düşüyoruz bi rahat değilizzz bi rahat olabilsekkk
ama allahımın bi bildiği var inşş zamanı gelince vercek inş tez zamanda gelir bak honey 6 senedir bekliyomuşş canım yaaa ne mutlu onaa sağlıkla kucağına alsın inşş
2 yıl mı oldu seninde
serpil ve fatoşum çok ümitliydiniz benden canlarım ama olmadı, hayırlısı bakalım...ama karar aldım ne regli tarihi nede yumurtlama günü hesabı yapmayacağım...canım isterse olacak herşey...ben hayatımı yaşayacağım meleğimde istediği zaman gelsin yoruldum peşinde koşmaktan sıpanın...
selam kızlar...sabah uğrayamadım yoğundum...sabah kalktım dr. a gitmek için hazırlanacağım wc ye bi gittim ve kırmızılar geldi ...bekliyordum zaten ...hayırlısı böyleymiş ne yapalım kısmette tatile gitmek varmış bu ay...daha iyi olacak çok sıkılmıştım çünkü kafamı dağıtmak iyi olacak...
Canlarım aklım hep sizde ama yazamıyorum
msj hanen doluu silsene serpilcim
serpilim karışmak gibi olmasın ama sayısını çıkarttığımız arkadaşların isminide çıkartsak daha iyi olmazmı. Böyle kafa karışıyor sanki gülümbelenay...............16
nihal....................53
serpil.................147
kumsal--------------8
çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan.............31
efnanim..............36
aylint..............
Elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............5
ebrar42................20
fatoözel.................11
tualina....................2
evhan......................1
melisex...................2
lgetangel..................5
masum_pisi06........
Reyyan................
Sbr..........................1
humayra...................1 allah kabul etsin
toplam..............368saru boceq: Allahımmm bugünümüüz kolay geçirmemeiizii nasip et
evet canım eylülde 2 yıl olacak...neler yaşadım bu 2 yılda ne stresler üzüntüler acılar kayıplar ve sevinçler...hayırlısı olsun bakalım ...bunu demekten başka bişey gelmiyor elden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?