Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ne yapıyım kızlar...yanlış bilgi vardı düzelttim hemen :)))) halaya yetişemedim bari bilgi vereyim didim :)))

iznimi yaptırdım 12 gün :)) çok iyi gelecek bu tatil bize kırmızıların üstüne :)))

ay bizimkide takiliyo bana oyle deyince ,soylememek lazim heralde su yumurtlama gunlerini
kaydirigubbakcemile3

ne yapıyım kızlar...yanlış bilgi vardı düzelttim hemen :)))) halaya yetişemedim bari bilgi vereyim didim :)))

ii yaptın koş koş hihoyyyt
iznimi yaptırdım 12 gün :)) çok iyi gelecek bu tatil bize kırmızıların üstüne :)))
ohhhhhhh süperr ii tatıllerr oh keyfine bak allah içine sindirsin canımmm

tualina tatailin tadını çıkart hayatım süper olacak sende nihal gibii yazamamlık yapma .))) dermişim özlemle bekleyeceğiz nihali özlediğimiz gibii

entersann aman sabah sana ve tualinaya öğleden sonr tualinaya haayy çektimm yoruldukk

zeytinim kuuzu honeyy gelmdii bekliyorummmm

sağolun kızlar güzel dilekleriniz için....özletmem serpilim merak etme fırsatım olursa ceee derim :))) iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi süper pozitifsiniz :)))

kızlar benimde karnım ağrıyor ben hep soldan yumurtluyorum sağım tembelmiki ( doktor demişti solun çok iyi hep soldan ağrım oluyor

sağolun kızlar güzel dilekleriniz için....özletmem serpilim merak etme fırsatım olursa ceee derim :))) iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi süper pozitifsiniz :)))

tualina ne yapalım anacımm kime neyi anlatacağız ki anlatamıyoruzda en iyiisi yaşamın tadını çıkartalaımm ölümlü dünya öyle değilmii? dimdik durmalyızkii aşalım sorunlarıı

tualina canım hayırlı olsun güle güle git gel tatile
serpoşş bende ona baktım ama yok
inş. güzel haberlerle gelir

zeytin kumsal mısra honey bilirler benim şiddetli ağlam krizlerimi burda aştım bunları şimdi gülüyorum artıkk

kızlar benimde karnım ağrıyor ben hep soldan yumurtluyorum sağım tembelmiki ( doktor demişti solun çok iyi hep soldan ağrım oluyor

hımm yumurtlycan yaa belirtiler başladıı tembellik değilde ordan çalışıyordur belki ben hiç farketmeidm he sağ sol olayını bide bunun üstüne düşeyim tam olsun :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…