ewttttttttttttttttttttttttttttt
ay ne oldu acaba ya sonucu nihalinn???? çatlattı bizi yumurtalar gibi
ay dün eşime dedimki yumurtluyom ben gıdgıdakk tavuğum diyo:roflol::roflol::roflol:
iznimi yaptırdım 12 gün :)) çok iyi gelecek bu tatil bize kırmızıların üstüne :)))
kaydirigubbakcemile3ay bizimkide takiliyo bana oyle deyince ,soylememek lazim heralde su yumurtlama gunlerini
ne yapıyım kızlar...yanlış bilgi vardı düzelttim hemen :)))) halaya yetişemedim bari bilgi vereyim didim :)))
ohhhhhhh süperr ii tatıllerr oh keyfine bak allah içine sindirsin canımmmiznimi yaptırdım 12 gün :)) çok iyi gelecek bu tatil bize kırmızıların üstüne :)))
sağolun kızlar güzel dilekleriniz için....özletmem serpilim merak etme fırsatım olursa ceee derim :))) iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi süper pozitifsiniz :)))
sağolun kızlar güzel dilekleriniz için....özletmem serpilim merak etme fırsatım olursa ceee derim :))) iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi süper pozitifsiniz :)))
tualina tatailin tadını çıkart hayatım süper olacak sende nihal gibii yazamamlık yapma .))) dermişim özlemle bekleyeceğiz nihali özlediğimiz gibii
entersann aman sabah sana ve tualinaya öğleden sonr tualinaya haayy çektimm yoruldukk
gercekten,insan herseyi beyninde bitiriyo ya,halay fikride cekmis gibi yoruyo,,,,ama iyi de oluyor,
tualina canım hayırlı olsun güle güle git gel tatile
serpoşş bende ona baktım ama yok
inş. güzel haberlerle gelir
kızlar benimde karnım ağrıyor ben hep soldan yumurtluyorum sağım tembelmiki( doktor demişti solun çok iyi hep soldan ağrım oluyor
tualina canım hayırlı olsun güle güle git gel tatile
serpoşş bende ona baktım ama yok
inş. güzel haberlerle gelir
tualina tatailin tadını çıkart hayatım süper olacak sende nihal gibii yazamamlık yapma .))) dermişim özlemle bekleyeceğiz nihali özlediğimiz gibii
entersann aman sabah sana ve tualinaya öğleden sonr tualinaya haayy çektimm yoruldukk
gercekten,insan herseyi beyninde bitiriyo ya,halay fikride cekmis gibi yoruyo,,,,ama iyi de oluyor,
ayyy sorma önce bu halyı garipsedim sonra sanki gerçekten dans ediyormuşum gibi gelmeye başladı ve süper rahatlama seansı oldu bu çok ilginç ben şahsen rahatlıyorum:roflol: delimiyiz neyiz bilmiyorum ama rahatlıyorum:roflol:
zeytin kumsal mısra honey bilirler benim şiddetli ağlam krizlerimi burda aştım bunları şimdi gülüyorum artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?