Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hımm yumurtlycan yaa belirtiler başladıı tembellik değilde ordan çalışıyordur belki ben hiç farketmeidm he sağ sol olayını bide bunun üstüne düşeyim tam olsun :roflol::roflol:

:))))))))))))))) evet ne tarafın ağrıyorsa oradan yumurtluyorsun :)) canım o tarfa çalış yani dermişim hahhahhahahhahahhahahaaa

niye dedi olalım serpill nasıl sanal arkadaşsak oda sanal halay işte :))))))))

evet ya sanki gerçekten çekiyormuşum gibi eğleniyorum süper oluyor :))))) inan bana ve gerçekten motive ediyoruz kendimizi kırmıılzra halay çeken kim vardırr ama oda bir lütuf adet olduğumuz sürece gebe kalma olasılığımız var işte:lepi:

ortadan yapıyorum sağ ya da sol çeksin kendine artık aaa o kadarınıda mı ayarlıycam :roflol::roflol: akıllı olsunlarr :roflol::roflol:

ortadan yapıyorum sağ ya da sol çeksin kendine artık aaa o kadarınıda mı ayarlıycam :roflol::roflol: akıllı olsunlarr :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yani anliycaniz arkadaslar benim yumurtayi tutturmak oldukca zor,ben yikanir yikanmaz yumurtluyomdenk getirmem zor oluyo malesef,kirmizili gunum 10 kirmizisiz 13 , 17 arasi ,,,hangi arada yakalicam su yumurtayi :sinifsinif::sinifsinif:

canım inş tutcak inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…