hımm yumurtlycan yaa belirtiler başladıı tembellik değilde ordan çalışıyordur belki ben hiç farketmeidm he sağ sol olayını bide bunun üstüne düşeyim tam olsun :roflol::roflol:
ayyy sorma önce bu halyı garipsedim sonra sanki gerçekten dans ediyormuşum gibi gelmeye başladı ve süper rahatlama seansı oldu bu çok ilginç ben şahsen rahatlıyorum:roflol: delimiyiz neyiz bilmiyorum ama rahatlıyorum:roflol:
herkes bizim gibi deli olsa keşke :dilcikar: ohh keyfimiz gıcır altımız kuru bebişler geliyo tek tek çekeriz tabı halayı kaydirigubbakcemile3
ayyy ben progestan hapimi unuttum sabah yeni ictim,,,,birazdan kafayi da bulurum,bu ilac beni sarhos ediyo mubalagasiz
neden içiyosunbilmiyorumkismile
ayyy ben progestan hapimi unuttum sabah yeni ictim,,,,birazdan kafayi da bulurum,bu ilac beni sarhos ediyo mubalagasiz
:))))))))))))))) evet ne tarafın ağrıyorsa oradan yumurtluyorsun :)) canım o tarfa çalış yani dermişim hahhahhahahhahahhahahaaa
niye dedi olalım serpill nasıl sanal arkadaşsak oda sanal halay işte :))))))))
ortadan yapıyorum sağ ya da sol çeksin kendine artık aaa o kadarınıda mı ayarlıycam :roflol::roflol: akıllı olsunlarr :roflol::roflol:
herkes bizim gibi deli olsa keşke :dilcikar: ohh keyfimiz gıcır altımız kuru bebişler geliyo tek tek çekeriz tabı halayı kaydirigubbakcemile3
neden içiyosunbilmiyorumkismile
galiba bebek olursa tutunmasi kolay olsun diye,,,benim kirmizilardan once kahve lekelerim olur istisnasiz3,4 gun,temiz gunum de en fazla 17 dir,,,13,14 gun sonra hemen gelir lekeler ve edetim,,,hormonlarda bisey yok ama progestan eksikligi olabilir diyo doktorcum,,,,
galiba bebek olursa tutunmasi kolay olsun diye,,,benim kirmizilardan once kahve lekelerim olur istisnasiz3,4 gun,temiz gunum de en fazla 17 dir,,,13,14 gun sonra hemen gelir lekeler ve edetim,,,hormonlarda bisey yok ama progestan eksikligi olabilir diyo doktorcum,,,,
aaa bende de olmuştuuu aaaaaaaaaaaaaaaohaoldumsmile
aaa bende de olmuştuuu aaaaaaaaaaaaaaaohaoldumsmile
sende nasil oluyor canim
sende nasil oluyor canim
ya lekelneme oldu geçen ya ya gecikti kahve sonra sıyah oldu çoğu zaman önce kahve oluyo 1 saat sonra kırmızıya dönüyoo
ee bendee kahverengi oluyor ondanmı progestn eksikliği engelmidr acaba
bak canimcim,eger adetinden bir gun once falansa normal sonundada bir gun normal,ama benimki adet kanamasindan 4 gun once biterkende 4 ekle toplam 10 gunu bulupta geciyo
hee benim öyle canım yaa ohh içim rahatladı
yani anliycaniz arkadaslar benim yumurtayi tutturmak oldukca zor,ben yikanir yikanmaz yumurtluyomdenk getirmem zor oluyo malesef,kirmizili gunum 10 kirmizisiz 13 , 17 arasi ,,,hangi arada yakalicam su yumurtayi :sinifsinif::sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?