Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr delireceğimmmmmmmmmmmmmmmmmmm eşim bugün gelip gelememsii belli değilllllllllllllllll offffffffffffffffffffffffffffffffff deli olucamm zamanlamaya bak yaaaaaaaaaaaaaaa delirdim :uhm:

ben çıkıyorum kızlar...azcuk alış veriş yapayım kocamla buluşup öpüldünüz...

yaaaaaaaaa amma konuşmuşsunuz ben yokken. şimdi geçmişe dönüp okuyamıyorumda. halay çekicezmi çıkıcam çok işim var kızlar

ya deli olucam ben bugüğn yada yarın yumurtalayacağım takvime göre yaa revamıı bu yaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ya deli olucamm ya ben her ay bu stresi yaşıyorum zamna bak ya eşimde sen gelirsin bebbeğim diyorr ya nasıl gideyim o kadar yol yarın bir dünya işim var anam ağlar benim ya offffffffffffffffffffffff

ya deli olucamm ya ben her ay bu stresi yaşıyorum zamna bak ya eşimde sen gelirsin bebbeğim diyorr ya nasıl gideyim o kadar yol yarın bir dünya işim var anam ağlar benim ya offffffffffffffffffffffff

kç saat orası peki canım yaa bi yolunu bul ama üzülme valla üzülüyorum burda yaaaa
yarın gelcekmi yarın yaparsınızzz

serpil dun geceden varmiydi yedekte bi calisma

yok dün gece orda kaldılar canım dün giitilr zaten bugün dönecek ama bitmemiş işleri dönememe ihtimalleri yüksekk ( sen gelirsin d,yr ya işlerim çok yarın son gün yoğun programaım var sabah erken dönersem olur ama çok uykusuz kalırım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…