yok dün gece orda kaldılar canım dün giitilr zaten bugün dönecek ama bitmemiş işleri dönememe ihtimalleri yüksekk( sen gelirsin d,yr ya işlerim çok yarın son gün yoğun programaım var sabah erken dönersem olur ama çok uykusuz kalırım ((
yarın burda olacak ama kaçırmamma değilmi
kızlar nasılsınız
kızlar nasılsınız
kızlar nasılsınız
yok dün gece orda kaldılar canım dün giitilr zaten bugün dönecek ama bitmemiş işleri dönememe ihtimalleri yüksekk( sen gelirsin d,yr ya işlerim çok yarın son gün yoğun programaım var sabah erken dönersem olur ama çok uykusuz kalırım ((
ya deli olucam ben bugüğn yada yarın yumurtalayacağım takvime göre yaa revamıı bu yaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ben çıkıyorum kızlar...azcuk alış veriş yapayım kocamla buluşup öpüldünüz...
ya canim okadar sikma canini ,daha catlamamistir belki senin yumos,,,doner donmez calisirsin sende ,igneden sonra bile 36 saat diyo doktorlar,,,,,relax relax
ben geldiiiiimmmmm daha yeni eve girdim çok yorgunummmmmmmmmmmmm
ah gecen hafta bide beni gorcektiniz,ben pregny vuruldum ,gectimi 32 saat bizimki yoooook,allahim tirlattim resmen,,,agladim agladim tel.de;ben ilaclar ictim igneler oldum nerdesiiiin,resmen delirdim,napsin adamcaz geldi bin teselli ama bana olan oldu,,,sinir alt ust,hazirda calismada yok,zaten adetim bitti yumurta catladi,,,neyse o stresle tutarsa mucize galiba
ah gecen hafta bide beni gorcektiniz,ben pregny vuruldum ,gectimi 32 saat bizimki yoooook,allahim tirlattim resmen,,,agladim agladim tel.de;ben ilaclar ictim igneler oldum nerdesiiiin,resmen delirdim,napsin adamcaz geldi bin teselli ama bana olan oldu,,,sinir alt ust,hazirda calismada yok,zaten adetim bitti yumurta catladi,,,neyse o stresle tutarsa mucize galiba
36 saat mı kimi 24 diyo
allah allah benim pzt yumurtlamışım salı yaptık çarşambada öncesi pazarda yaptık
acaba dinlensekmi bugünn
evet sorma bende her ay bu yumurtlam muhabetinde krize giriyorum ahada gelde girme işte alll şansa bak ya
igneden 36 saat sonra dedi doktorum,,,bir hafta birgun arayla devam canim
serpilim dur lütfen panik olma senin cuma cumartesi ve pazar günlerin önemliydi canım. bugün eşin gelmezse bile şansını kaybetmiş sayılmazsın. maça heen 1-0 başlama lütfen tatlım ya 0-1 başlaevet sorma bende her ay bu yumurtlam muhabetinde krize giriyorum ahada gelde girme işte alll şansa bak ya
serpilim dur lütfen panik olma senin cuma cumartesi ve pazar günlerin önemliydi canım. bugün eşin gelmezse bile şansını kaybetmiş sayılmazsın. maça heen 1-0 başlama lütfen tatlım ya 0-1 başla
ya evet fatoözelim ya milletin harbiden aklı çıkar bizimde çıkıyorda bizde tam tersiii
busecan evet bekelyeceğimm yarın burda olacak ama adamın anası ağlamış olacak( yorgun bitkin offffff
iğneden sonra 36 saat içinde çatlama oluyor tabii iğne olunca işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?