Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ya canim okadar sikma canini ,daha catlamamistir belki senin yumos,,,doner donmez calisirsin sende ,igneden sonra bile 36 saat diyo doktorlar,,,,,relax relax

ah gecen hafta bide beni gorcektiniz,ben pregny vuruldum ,gectimi 32 saat bizimki yoooook,allahim tirlattim resmen,,,agladim agladim tel.de;ben ilaclar ictim igneler oldum nerdesiiiin,resmen delirdim,napsin adamcaz geldi bin teselli ama bana olan oldu,,,sinir alt ust,hazirda calismada yok,zaten adetim bitti yumurta catladi,,,neyse o stresle tutarsa mucize galiba

kızlar nasılsınız

iyiyim canım sen nasılsın

ama başlarım şimdi ha klava: tamamını okuyamadım ama senin koca yine ortalarda yok galiba bu ne yaaaaaaaa alsanaalsanasmile

ya deli olucam ben bugüğn yada yarın yumurtalayacağım takvime göre yaa revamıı bu yaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

dur hemen panik olma. biliyorsun spermler vücutta 24 saat yaşayabiliyor lar. dün evdemiydi şekerim kocan :kedi:

ben çıkıyorum kızlar...azcuk alış veriş yapayım kocamla buluşup öpüldünüz...

sende canım

ya canim okadar sikma canini ,daha catlamamistir belki senin yumos,,,doner donmez calisirsin sende ,igneden sonra bile 36 saat diyo doktorlar,,,,,relax relax

36 saat mı kimi 24 diyo
allah allah benim pzt yumurtlamışım salı yaptık çarşambada öncesi pazarda yaptık
acaba dinlensekmi bugünn

evet sorma bende her ay bu yumurtlam muhabetinde krize giriyorum ahada gelde girme işte alll şansa bak ya

şu halimize bakarmısınız kızlar ya. millet nasıl korunucam diye aklı çıkar (benim kızkardeşim örneğin) bizde yumurta ne zaman oluşur ne zaman çtlar sperm içinde ne kadar kalır. allahım ya uğraştığımız şeylere bak ya

evet sorma bende her ay bu yumurtlam muhabetinde krize giriyorum ahada gelde girme işte alll şansa bak ya
serpilim dur lütfen panik olma senin cuma cumartesi ve pazar günlerin önemliydi canım. bugün eşin gelmezse bile şansını kaybetmiş sayılmazsın. maça heen 1-0 başlama lütfen tatlım ya 0-1 başla

ya evet fatoözelim ya milletin harbiden aklı çıkar bizimde çıkıyorda bizde tam tersiii

busecan evet bekelyeceğimm yarın burda olacak ama adamın anası ağlamış olacak ( yorgun bitkin offffff

iğneden sonra 36 saat içinde çatlama oluyor tabii iğne olunca işte

olsun ne yapalım aaaa yorgun morgun olcakkk sabah erkenden de yapın nbide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…