Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

igneden sonra 11.gun beklemedigim adetime 4 5 gun var,,,,ama benim testler erken cevap verir bana,gerci bu ilk tedavim,,,,bilmiyorum yarin misafirlerim gelcek 15 gun kadar yogunum evde ,,,,yapsammi acaba ya

evet ikimizde adet olmayacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canım galiba bugün çatladım bakıcaz :))))) g çatlayıp çatlayıp duruyoruzda bir dümen yok ortada ilkdefa bu aya bu akadr rahat oldu her ay cidiid sıkıntıydı benim için
aynen serpilicmm inşşş tam gününde yaptıkk bu sefer çalışmalar yoğundu sende denk getirdinn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş mucizelerimiz gelcekkkkkkkkkkkk:ecrin_bebek:

ya bennnnnnnnnnnnnnn:sinifsinif::2:

hayırlı olsuncanım çok sevindim tebrik ederim 2. demek maşallah
seni düşünmüşler fatoşcum ama biz bu haberlere üzülmüyoruz değilmi balım bundan güzel bişey varmı ya darısı bizlerin başına bitanemŞeniz
gunaydin canim,sagol,,,,belim agriyor,bugun test yapma fikri var bende
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah meleğin göbüşüne konmuştur peki yapıcanmı tets
kumsal ateşin nerde
yayınladım bitaenm
iiyiym kumsalcım sen nasılsınn

iyiyimc anım benim şükür işlere başlamadan bir bakayım dedim bizim kızlaraŞeniz

kararsizim test icin ama yaparsam soylerim muhtesem sonucu

fatoşcummm sende mı yoğunsun kuzum kardeşini tebrik ederizz darısı tüm isteyenlerin başına benimde kardeşim 2 tane oğlu var canlarım benimm hiç de üzülmüyorum dahada fazla seviniyorumm inanıyorumkı allah hepimize verceekkkkkkkkkkkkkkkk

cumalarınız hayırlı olsun canlarımmmmmmmmmmmmmmm

kumsalım bence ateşin gayet iyi dengesiz olan benimki ölç bakalım sürekli loveli yorumlar bizde öğreniyoruz .)))))) bu ara çalışma yapamn lazım tatalım senin

olumunekankayizsmile seni seviyorum dersem?

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

sende canım inşalaaaaaaaaaaaaah

igneden sonra 11.gun beklemedigim adetime 4 5 gun var,,,,ama benim testler erken cevap verir bana,gerci bu ilk tedavim,,,,bilmiyorum yarin misafirlerim gelcek 15 gun kadar yogunum evde ,,,,yapsammi acaba ya

yaaaaaaaaap en azından için rahatlar

evet kızlar ateşimi yayınlıyorum

1.gün 36,4
2.gün 36,4
3.gün 36,2
4.gün 36,3
5.gün 36,5 reglim bitti

ama ben busemin grafiğine daha bakamadım bile bakkal defteri hesabı gibi elde tutuyorum.bir zamet el atarsınız herhalde :hulya:

geldiii canım gecenin 2 sindee zavallım aşırı yorgunduu ee birde ben tarafından yorulduu gerçii bende dinleniyorda ateşim çok iyidi galiba çatlıyorum :)) ekledim yukarda var tablom sıralamm yanii

canım yumurtaların çatladığını hissetmiyormusun ben resmen anlıyorum. regl sancısı bilmiyorum ama yumurta çatlaması esnasında inanılmaz sancılarım oluyor. anlatılanlara bakılırsa tıpkı regl sancısı gibi.

sağol birtane darısı hepimizin başına inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…