günaydın canım nasılsın sanada hayırlı cumalar
evet 2 gün tatil benim yarın ehliyet sınavım var
günaydın canım nasılsın bitanem
günadyın canım nasılsın
geldiii canım gecenin 2 sindee zavallım aşırı yorgunduu ee birde ben tarafından yorulduu gerçii bende dinleniyorda ateşim çok iyidi galiba çatlıyorum :)) ekledim yukarda var tablom sıralamm yanii
tmm cnmcımcanım birde bu gargii ateş topiğine kayacğız loveli öyle dedii :)) sağol ellerin dert görmesin inşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhholumunekankayizsmilel
ya galiba senin yumurta 11 yada 12.gun catlamis,ates dusup yukselmis,,,
21.06.2010 1.gün ölçmedim
22.06.2010 2.gün 36.0
23.06.2010 3.gün 35.9
24.06.2010 4.gün 36.0
25.06.2010 5.gün 36.0
26.06.2010 6.gün 35.9
27.06.2010 7.gün 35.7 :hulya:
28.06.2010 8.gün 36.0
29.06.2010 9.gün 36.0 :hulya:
30.06.2010 10.gün 35.9 :hulya:
01.07.2010 11.gün 35.7
02.07.2010 12.gün 36.0
aynen serpilicmm inşşş tam gününde yaptıkk bu sefer çalışmalar yoğundu sende denk getirdinn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş mucizelerimiz gelcekkkkkkkkkkkk:ecrin_bebek:canım galiba bugün çatladım bakıcaz :))))) g çatlayıp çatlayıp duruyoruzda bir dümen yok ortada ilkdefa bu aya bu akadr rahat oldu her ay cidiid sıkıntıydı benim için
evet ikimizde adet olmayacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
entersan iğneden sonra 12 gün belli oluyor adetini beklemene gerek yok ama 12 gün olsun lütfen
hayırlı olsuncanım çok sevindim tebrik ederim 2. demek maşallahkızlar dün bir haber aldım. en küçük erkek kardeşimin karısı hamileymiş. meğerse herkes benden saklamış kimse bana söyleyememiş. hatta kendisi bile bir gün önce telefonla konuştuk bir şey söyleyememiş üzülmeyeyim diye. akşam kızkardeşim söyledi abla üzülme diye sana kimse söyleyemiyor ama sema hamileymiş dedi.
şok oldum. neden üzüleyim semanın hamile olmasına çoooooooooooook sevindim. kardeşimin ikinci çocuğu olacak inşallah sağlıkla.
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah meleğin göbüşüne konmuştur peki yapıcanmı tetsgunaydin canim,sagol,,,,belim agriyor,bugun test yapma fikri var bende
yayınladım bitaenmkumsal ateşin nerde
iiyiym kumsalcım sen nasılsınn
hayırlı olsuncanım çok sevindim tebrik ederim 2. demek maşallah
seni düşünmüşler fatoşcum ama biz bu haberlere üzülmüyoruz değilmi balım bundan güzel bişey varmı ya darısı bizlerin başına bitanemŞeniz
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah meleğin göbüşüne konmuştur peki yapıcanmı tets
yayınladım bitaenm
iyiyimc anım benim şükür işlere başlamadan bir bakayım dedim bizim kızlaraŞeniz
arkadaslar bugun cok islerim var,,,,hepinizi kocamaaan opuyorum,,,
fatoşcummm sende mı yoğunsun kuzum kardeşini tebrik ederizz darısı tüm isteyenlerin başına benimde kardeşim 2 tane oğlu var canlarım benimm hiç de üzülmüyorum dahada fazla seviniyorumm inanıyorumkı allah hepimize verceekkkkkkkkkkkkkkkk
cumalarınız hayırlı olsun canlarımmmmmmmmmmmmmmm
evet ikimizde adet olmayacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
aynen serpilicmm inşşş tam gününde yaptıkk bu sefer çalışmalar yoğundu sende denk getirdinn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş mucizelerimiz gelcekkkkkkkkkkkk:ecrin_bebek:
ya bennnnnnnnnnnnnnn:sinifsinif::2:
igneden sonra 11.gun beklemedigim adetime 4 5 gun var,,,,ama benim testler erken cevap verir bana,gerci bu ilk tedavim,,,,bilmiyorum yarin misafirlerim gelcek 15 gun kadar yogunum evde ,,,,yapsammi acaba ya
entersan kaçıncu gündesin canım
kumsal etşini koyy bakalım ne aşamadyız
busecan gerfiğimin ansını ağlatımm(
fatoözelim sende yayaınla ateşini
belanayımmmmmmmmmm kırmzılı prensesimmmm seni özlüyorum sadce bunu bil
geldiii canım gecenin 2 sindee zavallım aşırı yorgunduu ee birde ben tarafından yorulduu gerçii bende dinleniyorda ateşim çok iyidi galiba çatlıyorum :)) ekledim yukarda var tablom sıralamm yanii
kumsalım bence ateşin gayet iyi dengesiz olan benimki ölç bakalım sürekli loveli yorumlar bizde öğreniyoruz .)))))) bu ara çalışma yapamn lazım tatalım senin
sağol birtane darısı hepimizin başına inşallhfatoşcummm sende mı yoğunsun kuzum kardeşini tebrik ederizz darısı tüm isteyenlerin başına benimde kardeşim 2 tane oğlu var canlarım benimm hiç de üzülmüyorum dahada fazla seviniyorumm inanıyorumkı allah hepimize verceekkkkkkkkkkkkkkkk
cumalarınız hayırlı olsun canlarımmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?