Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canımmmmmm busecanımmmmmmmm bak benide sen ağlattın inşşlh seninde göbüşüne konarda çok seversin dünyalar güzeli annesiiiiiii

gözün aydın honeyciğim , çok sevindim adına bencede herşey çok güzel olacak :)) yat canım dinlen bol bol...

öle yapmaya çalışıyorum benim kocam hiç bişidebn anlamıyo bu yemek işini napcam ben yaaaaa dün çok ağladım ya keşke kardeşim yada ablam olsaydı bi çorba yapardı neden yoklar die ağladım teyzede sağolsun ben bakarım kızım sana dedi yatrdı kucağına saçlarımı okşadı :)))))

canımmmmmm busecanımmmmmmmm bak benide sen ağlattın inşşlh seninde göbüşüne konarda çok seversin dünyalar güzeli annesiiiiiii

inan sevinç gözyaşları okurken dayanadımm ve çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inşşş allahım herkese bebiş nasıp etsin hayırlı sağlıklı
sende sağlığına kavuşacaksın inanıyorum çoğu tanıdığımda oldu bu sroun hatta diğer topicte bi kzıda da 159 değeri pozitif dr görmemiş dün çoık üzülüyo erken sanırım döllenme oldu ondada bekleyelim demiş dr inşşşşşşşşşşşşşşş bebişlerinizzz bizimde yeğenlerimizzz bizleeee
seviyoruzz onları hiçbityere göndermeyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kıyamam sana ben yaaaaa canımmmmmmmmmmmmmmmm
SAĞOLSUNN TEYZEE

canım honeyim en azından sevinelim boş gebelik değil allaha şükürler olsun. sürekli yama konusunda sana yakın olan annen kardeşin akraban kimsen yokmu. kabul etki kimsen yok yat walla hiç kalkma. ve lütfen korkma ağlama Rabbim yanında. şimdi senin üzerinde (annem öyle der) 70 tane melake geziyor. onlar seni korurlar allahın izni ile. dualarımız seninle canım benim. herşey çok güzel olacak bak görürsün. sadece moralini yüksek tut.

kızlar hesapladım dün 11 gündü hımmmmmmmmmmmmmmmm ama tabii gece 2 den sonrası 12 ci gün oluyor neyse çalışma olmuş iş Alalha kalmış artık bekleyeip göreceğiz :kedi:

inşalaaaaaaaaaaaaaah serpilim hadi temmuz bombasını da sen patlat artık

fatocum üüzlme iş önemli bende zaten 15dk sonra çıkacağım öğlene gelirimmm

işin gücün rast gelsin canım

fatoş cnm kaydetmiyormusun ben yaparım üzülme ama bende kağıda yazıyorum bide böyle grafikte laf olsun diye kaydirigubbakcemile3

dedimya fıstığım bakkal defterim var ona yazıyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kaydedelim fatoşcumm sen üzülme
ama bende kağıtta elimde her an daha ii oyle tutuyrıummkaydirigubbakcemile3

canım ya keşke yakınlarımızda bir yerde olsaydın ben akşamları gelip senin ertesi günkü yemeklerini yapardım. evide derler toplardım ama uzaktasın. bak şimdi çok üzüldüm ben yaaaaaaaaa. kardeşlerin uzamı sana. ayyyyy o teyzeninde lütfen ellerinden öp benim için. Allah bin kere razı olsun ondan

yapcak oda artık iş başa düştüü klava: gelir döveriz onu seni yorar üzerseee evet keşke yakınlarda olsaydınnn yaaaa annen gelmezmi?? pekii

honey canım değerin yükseldiyse korkma
inş. meleğin seninledir kaç çıktı değerin en son canım
dinlen ayağını uzat altına yastık koy kalçanın uzan

evet kızlar çok duygusalım salya sümük oluyom hemn yaaaaaaaaa kardeşlerimin hepsi ayrı yerlerde çok uzak biri ordu dieri alman ya oo evet iyiki teyzem var kıs çok yaşlı 75 ama çok titiz becerikli akıllı mükemmel bi kadın oda yalnız eşim sen bilirsin dedi kendisi ne yicek onu düşünüyorum bazen sonra amannnnn ölmezya diorum çok dağınık her yeri dağıtıyo sonra ben nasıl baş ederim evin temizliğiyle özellikle mutfak ev çok büyük neyseki üst katı fazla kulanmıyoz kimsede bilsin istemiyorum hamileliği aileme bile sölemedim söle 3 ay geçsin

AAAAAAAAAAAAA kızcam ama tamam bende sen gibiyim ama şu riskli günler geçsin canım yat sen adam kısmı çocukmu baksın hatta sanada bakcakk kızcam valla evi boşver şimdii üzülme anlıyorum seni benn ama şimdi bebiş önemli değilmi sen onu düşün sev göbüşünü annem desin beni istiyorr temizliği unuttt ne olurr kadın çağırısınızzz yaaa yapar sana temizlikk
o teyzeden de allah razı olsunnn

yapcak oda artık iş başa düştüü klava: gelir döveriz onu seni yorar üzerseee evet keşke yakınlarda olsaydınnn yaaaa annen gelmezmi?? pekii

ayy annemimi dedin busecan güldüm evde 2 erkek kardeşim var ikisi nisşanlıydı biri ayrıldı gibi bişi düğünü olaktı şimdi neyse dierinin ramazandan sonra babam çocuk gibi annem köle olmuş onlar yemek temizlik on gün önce kadın yanıma geldi 15 saatlik yolu geldi g
ünde gitti sonrada dedem gelmiş köyden yaşlı bide ona bakıyo annem çok zor durumuolumunekankayizsmile

bebiş olsun diye yıllarca bekledinnn bakk geldiii işte ne olurr sev düşünme hiçbişeyy

ya olmasaydı aksını düşün sene ??? allahımıza şükürler olsunki geldi bebişinnn
o yüzden rahatlat kendini uyuyun biraz bilg başında da durma yat dinlen

tamam eşin yardım etcek teyze var evi düşünme oluır giderr önceliklerin başka olması gerekiyor benceeee şu annn

serpilllllllim nerdesinnnnn 2 yasin ekle canım herkesten hayrlı haber bekliyorum yattığım yerden dua ediyorummmmmmmmmm sizi seviyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

serpilllllllim nerdesinnnnn 2 yasin ekle canım herkesten hayrlı haber bekliyorum yattığım yerden dua ediyorummmmmmmmmm sizi seviyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bizde seni seviyoruzzz ii dinlenmelerr canım serpil yoğun bugünnn öğleden sonra gelcekmiş cnm

aaaaaaaaaaaaaaaaa kızlarrrrrrrrrrrr çok aşırı yoğum burda tık yapmışım bakamdann bir baktım eski topiği tıklamışım neden sonra farkettim aman neyse iyide oldu giremem hahhahahahaa bu topicer altlı üstlü olunca karışıyor bugün fazla yoğunum tlf tarfiği müşteri vs vs

offfffffffffffffff ağlatınn beni yaaaaaaaaaaaaaaaa kendimi iyi hissedince yazıcamm bilki bebeğin seninle kalacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…