gözün aydın honeyciğim , çok sevindim adına bencede herşey çok güzel olacak :)) yat canım dinlen bol bol...
canımmmmmm busecanımmmmmmmm bak benide sen ağlattın inşşlh seninde göbüşüne konarda çok seversin dünyalar güzeli annesiiiiiii
öle yapmaya çalışıyorum benim kocam hiç bişidebn anlamıyo bu yemek işini napcam ben yaaaaa dün çok ağladım ya keşke kardeşim yada ablam olsaydı bi çorba yapardı neden yoklar die ağladım teyzede sağolsun ben bakarım kızım sana dedi yatrdı kucağına saçlarımı okşadı :)))))
geldim kızlarrrrrr ay son 4 gündr ne acı ve sevinçler yaşadım ben yaa hayatım karmakarıştı dün dr gittik eşimle dr söledim kanamam ooldu die dr şom ağızlı gebeliğin bozulmuştr dedi ultrasonda baktı baktı bişi göremedi allhım gözümü kapatım ne dualar ettim adam yok göremiyorum bişi dün minnacık gördüm bu gün yok belki bu olabilir ama emin deilim dedi hatta odasının ışığını kapattrarak baktı belki yine boş gebelik olabilir dedi kafamdan kaynar sular döküldü ilaç veremem henüz çok erken dedi siz 3 ay önceden eşle birlikte çinko kullanman gerekirdi dedi bide folik asit zaten kullanıyorum neyse kan testini tekrarlayın dedi önceki değere baktı 12 de kan verdik eşim beni teyzeye bıraktı okula gitti 1 de almamız gerekcekti eşim okula gitti işi uzamış saat 3 te aldı ama ben 3 kadar çok kötüydüm çok ağladım rabbime hep yalvardım sanki dkikakar geçmek bilmiyodu idama az bi sürem kalmış gibi off çok kötüydü yaa neyse eşim aradı sonucunu aldım dr gösterdim çok güzel katlanmış demiş yatsın hiç kalkmasın demiş bol bol su içsin demiş bu seferde teyzenin kucağına yattım sevinçten ağladım pzartesi tesrar bakılcak bakalım görüncekmi minişşim teyzeleri . teyze 10 gün bende kal yat dio bilmiyorum içimden bi his herşey çok güzel olcak dio inşşlhhh
kızlar hesapladım dün 11 gündü hımmmmmmmmmmmmmmmm ama tabii gece 2 den sonrası 12 ci gün oluyor neyse çalışma olmuş iş Alalha kalmış artık bekleyeip göreceğiz :kedi:
fatocum üüzlme iş önemli bende zaten 15dk sonra çıkacağım öğlene gelirimmm
fatoş cnm kaydetmiyormusun ben yaparım üzülme ama bende kağıda yazıyorum bide böyle grafikte laf olsun diye kaydirigubbakcemile3
öle yapmaya çalışıyorum benim kocam hiç bişidebn anlamıyo bu yemek işini napcam ben yaaaaa dün çok ağladım ya keşke kardeşim yada ablam olsaydı bi çorba yapardı neden yoklar die ağladım teyzede sağolsun ben bakarım kızım sana dedi yatrdı kucağına saçlarımı okşadı :)))))
evet kızlar çok duygusalım salya sümük oluyom hemn yaaaaaaaaa kardeşlerimin hepsi ayrı yerlerde çok uzak biri ordu dieri alman ya oo evet iyiki teyzem var kıs çok yaşlı 75 ama çok titiz becerikli akıllı mükemmel bi kadın oda yalnız eşim sen bilirsin dedi kendisi ne yicek onu düşünüyorum bazen sonra amannnnn ölmezya diorum çok dağınık her yeri dağıtıyo sonra ben nasıl baş ederim evin temizliğiyle özellikle mutfak ev çok büyük neyseki üst katı fazla kulanmıyoz kimsede bilsin istemiyorum hamileliği aileme bile sölemedim söle 3 ay geçsin
yapcak oda artık iş başa düştüüklava: gelir döveriz onu seni yorar üzerseee evet keşke yakınlarda olsaydınnn yaaaa annen gelmezmi?? pekii
ayy annemimi dedin busecan güldüm evde 2 erkek kardeşim var ikisi nisşanlıydı biri ayrıldı gibi bişi düğünü olaktı şimdi neyse dierinin ramazandan sonra babam çocuk gibi annem köle olmuş onlar yemek temizlik on gün önce kadın yanıma geldi 15 saatlik yolu geldi g
ünde gitti sonrada dedem gelmiş köyden yaşlı bide ona bakıyo annem çok zor durumuolumunekankayizsmile
serpilllllllim nerdesinnnnn 2 yasin ekle canım herkesten hayrlı haber bekliyorum yattığım yerden dua ediyorummmmmmmmmm sizi seviyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
serpilllllllim nerdesinnnnn 2 yasin ekle canım herkesten hayrlı haber bekliyorum yattığım yerden dua ediyorummmmmmmmmm sizi seviyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geldim kızlarrrrrr ay son 4 gündr ne acı ve sevinçler yaşadım ben yaa hayatım karmakarıştı dün dr gittik eşimle dr söledim kanamam ooldu die dr şom ağızlı gebeliğin bozulmuştr dedi ultrasonda baktı baktı bişi göremedi allhım gözümü kapatım ne dualar ettim adam yok göremiyorum bişi dün minnacık gördüm bu gün yok belki bu olabilir ama emin deilim dedi hatta odasının ışığını kapattrarak baktı belki yine boş gebelik olabilir dedi kafamdan kaynar sular döküldü ilaç veremem henüz çok erken dedi siz 3 ay önceden eşle birlikte çinko kullanman gerekirdi dedi bide folik asit zaten kullanıyorum neyse kan testini tekrarlayın dedi önceki değere baktı 12 de kan verdik eşim beni teyzeye bıraktı okula gitti 1 de almamız gerekcekti eşim okula gitti işi uzamış saat 3 te aldı ama ben 3 kadar çok kötüydüm çok ağladım rabbime hep yalvardım sanki dkikakar geçmek bilmiyodu idama az bi sürem kalmış gibi off çok kötüydü yaa neyse eşim aradı sonucunu aldım dr gösterdim çok güzel katlanmış demiş yatsın hiç kalkmasın demiş bol bol su içsin demiş bu seferde teyzenin kucağına yattım sevinçten ağladım pzartesi tesrar bakılcak bakalım görüncekmi minişşim teyzeleri . teyze 10 gün bende kal yat dio bilmiyorum içimden bi his herşey çok güzel olcak dio inşşlhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?