Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yaaaaaaaa yine çok yoğunum ben

fatoş cnm kaydetmiyormusun ben yaparım üzülme ama bende kağıda yazıyorum bide böyle grafikte laf olsun diye kaydirigubbakcemile3

kumsalım bence ateşin gayet iyi dengesiz olan benimki ölç bakalım sürekli loveli yorumlar bizde öğreniyoruz .)))))) bu ara çalışma yapamn lazım tatalım senin
ay ne biliyim ben ya bakıyom genelde herkesin ateşi sabit benimki bir düşüyor bir yükseliyor ondan dedim bencede seninki normal canım kaydirigubbakcemile3
bugün çalışırız canım zaten lovelide olmasa allah razı olsun

kızlar hesapladım dün 11 gündü hımmmmmmmmmmmmmmmm ama tabii gece 2 den sonrası 12 ci gün oluyor neyse çalışma olmuş iş Alalha kalmış artık bekleyeip göreceğiz :kedi:

inş. serpoş yakaldın allahım hayırlısını versin
buse nasılsın canım
honeyy seni merak ediyoduk canım
herşey yolunda değilmi

geldim kızlarrrrrr ay son 4 gündr ne acı ve sevinçler yaşadım ben yaa hayatım karmakarıştı dün dr gittik eşimle dr söledim kanamam ooldu die dr şom ağızlı gebeliğin bozulmuştr dedi ultrasonda baktı baktı bişi göremedi allhım gözümü kapatım ne dualar ettim adam yok göremiyorum bişi dün minnacık gördüm bu gün yok belki bu olabilir ama emin deilim dedi hatta odasının ışığını kapattrarak baktı belki yine boş gebelik olabilir dedi kafamdan kaynar sular döküldü ilaç veremem henüz çok erken dedi siz 3 ay önceden eşle birlikte çinko kullanman gerekirdi dedi bide folik asit zaten kullanıyorum neyse kan testini tekrarlayın dedi önceki değere baktı 12 de kan verdik eşim beni teyzeye bıraktı okula gitti 1 de almamız gerekcekti eşim okula gitti işi uzamış saat 3 te aldı ama ben 3 kadar çok kötüydüm çok ağladım rabbime hep yalvardım sanki dkikakar geçmek bilmiyodu idama az bi sürem kalmış gibi off çok kötüydü yaa neyse eşim aradı sonucunu aldım dr gösterdim çok güzel katlanmış demiş yatsın hiç kalkmasın demiş bol bol su içsin demiş bu seferde teyzenin kucağına yattım sevinçten ağladım pzartesi tesrar bakılcak bakalım görüncekmi minişşim teyzeleri . teyze 10 gün bende kal yat dio bilmiyorum içimden bi his herşey çok güzel olcak dio inşşlhhh

günaydın kızlar...sabah uyuyakalmışız ancak gelebildim işe, tatile erken başladık anlayacağınız, akşam alış veriş yaptık hediyelerimizi aldık benim bi kaç parça bişeyim kaldı onlartıda bu gün halledeceğim inşallah, sizden naber güzel haberler var mı geçmişi okuyamadım...

gözün aydın honeyciğim , çok sevindim adına bencede herşey çok güzel olacak :)) yat canım dinlen bol bol...

canım benimm evet herşey güzel olcaka sev annesi onu sevvv çok sevv o hep senleee olcak tüyleriö diken diken oldu sevinçten gözlerim doldu :gitme:
çok mutlu oldummm o senleeeeee

günaydın kızlar
honey nasılsın canım?
sezencim nasılsınn??

inş. serpoş yakaldın allahım hayırlısını versin
buse nasılsın canım
honeyy seni merak ediyoduk canım
herşey yolunda değilmi

ii zeytincim beklemeye geçtim bakalım nasıl olcak inşş hayılrı şeyler olurr mucizem gelirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…