ay canımkıyamam ben sana ya ama şimdi mazeret kabul etmiyorum hazır eşin burdayken iyi değerlendir serpilcim :)))
benimde heryerim ağrıyor havada sıcak bayılıcam
busem tatile gidiyormuşsun kuzum bol bol dinlen
kumsal çalışmaları boş bırakma sende önemli günlerdesin canım benim ben bu ay ikimzi için plan yapıyorum :sm_cool:
ay inşallah bebiştir o silik çizgi ben hiç göremedim o çizgiyiiiii:gitme:kumsal entersan kan yaptırmadıı idara yaptı silk çıktı ikinci çizgi ama bekleyeceğiz işte oda heyecanlı ne yapsınn şuan tek beklediğimiz o
tualina tataile git kafanı dağıt kzuu fırsatını bulursann ceeeeeeeeeeee de bulamsan tatdını çıkartt
busecan sende e öyle
ya kumsal harbiden bu ara hepimi :hulya: bu moddadayız
o zaman ben yaşadım kasık ağrılarımı çatlamıştırr benimkii serpilllllllllllllllllllll kasık ağrın oldumu seninnn bende oluyo sankı regl olcam gibi
yok anam ben tam gaz devam çalışmalara inşallah bu ay güzel sonuçlar alırız serpilcim
bu ay benim doğun günüm var inşallah kuzum hediyem olur :Saruboceq:gelirken senin sıpayıda peşine takarkaydirigubbakcemile
inşallah bu ay hepimiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: oluruz
busecan evet kasık ağrım var hele özellkle bugün var demekii çatttttt çataldıkk :))
aman kumsalım sakın boş geçme busecanda boş geçemmeiş ateşş ölçümlerimize e göre biz iyiiz askerlre iş düşüyr artık ne yaplımm
ewt çatlamışızzz kaydirigubbakcemile3 boş geçmedik ne öncesi sonrası hele hergün :roflol::roflol: inşş bu ay mucizelerimiz gelirrr inş askerler yamuk yapmaz :roflol::roflol:
bu aya yazın busecan serpil kumsal:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
entresanı saymdınmmm onun yakında öğreneceğiz ya ondanbilmiyorumkismile
ay inşallah bebiştir o silik çizgi ben hiç göremedim o çizgiyiiiii:gitme:
inşallah çatlamıştır ve miniğin yola çıkmıştır canım
ısrarala yazıyorum ahada ikindi okunuyor busecan kumsal ben :)) dermişim
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ezanların suyu hürmetine
merak etme serpilim kontrol bende iş başındayımbusecan evet kasık ağrım var hele özellkle bugün var demekii çatttttt çataldıkk :))
aman kumsalım sakın boş geçme busecanda boş geçemmeiş ateşş ölçümlerimize e göre biz iyiiz askerlre iş düşüyr artık ne yaplımm
bu aya yazın busecan serpil kumsal:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
entresanı saymdınmmm onun yakında öğreneceğiz ya ondanbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?