Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ay canımkıyamam ben sana ya ama şimdi mazeret kabul etmiyorum hazır eşin burdayken iyi değerlendir serpilcim :)))
benimde heryerim ağrıyor havada sıcak bayılıcam

kumsal çalışmaları boş bırakma sende önemli günlerdesin canım benim ben bu ay ikimzi için plan yapıyorum :sm_cool:

kumsal entersan kan yaptırmadıı idara yaptı silk çıktı ikinci çizgi ama bekleyeceğiz işte oda heyecanlı ne yapsınn şuan tek beklediğimiz o

tualina tataile git kafanı dağıt kzuu fırsatını bulursann ceeeeeeeeeeee de bulamsan tatdını çıkartt

busecan sende e öyle

ya kumsal harbiden bu ara hepimi :hulya: bu moddadayız

o zaman ben yaşadım kasık ağrılarımı çatlamıştırr benimkii serpilllllllllllllllllllll kasık ağrın oldumu seninnn bende oluyo sankı regl olcam gibi

kumsal çalışmaları boş bırakma sende önemli günlerdesin canım benim ben bu ay ikimzi için plan yapıyorum :sm_cool:

yok anam ben tam gaz devam çalışmalara inşallah bu ay güzel sonuçlar alırız serpilcim
bu ay benim doğun günüm var inşallah kuzum hediyem olur :Saruboceq:gelirken senin sıpayıda peşine takarkaydirigubbakcemile
inşallah bu ay hepimiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: oluruz

busecan evet kasık ağrım var hele özellkle bugün var demekii çatttttt çataldıkk :))
aman kumsalım sakın boş geçme busecanda boş geçemmeiş ateşş ölçümlerimize e göre biz iyiiz askerlre iş düşüyr artık ne yaplımm

ay inşallah bebiştir o silik çizgi ben hiç göremedim o çizgiyiiiii:gitme:
o zaman ben yaşadım kasık ağrılarımı çatlamıştırr benimkii serpilllllllllllllllllllll kasık ağrın oldumu seninnn bende oluyo sankı regl olcam gibi

inşallah çatlamıştır ve miniğin yola çıkmıştır canım

bu aya yazın busecan serpil kumsal:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

entresanı saymdınmmm onun yakında öğreneceğiz ya ondanbilmiyorumkismile

ewt çatlamışızzz kaydirigubbakcemile3 boş geçmedik ne öncesi sonrası hele hergün :roflol::roflol: inşş bu ay mucizelerimiz gelirrr inş askerler yamuk yapmaz :roflol::roflol:

hahhahahhahha çatla patla ben gördüm ama ovolsyon testinde kaydirigubbakcemile2 sanki hamilelk testi gibi sevinmiştim

ewt çatlamışızzz kaydirigubbakcemile3 boş geçmedik ne öncesi sonrası hele hergün :roflol::roflol: inşş bu ay mucizelerimiz gelirrr inş askerler yamuk yapmaz :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ayy ne yapalım görev onların biz elimizden gelen yaptık

bu aya yazın busecan serpil kumsal:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ayyyyyyyyyyyyyyyyy inşşşşşşşşşşşşş düşünmesi bile heyecanlandırıyoo
ay bide varya daha dün gibi adet olamadım geçen aykı yok kahve geldi vs. ne çabuk aynı duruma geldim süper hızla geçti anlamadım vallaaa

ay inşallah bebiştir o silik çizgi ben hiç göremedim o çizgiyiiiii:gitme:

inşallah çatlamıştır ve miniğin yola çıkmıştır canım

inşş canımmmmmmmmmmmmm inş görcezzzzzzzzz hemde koyusunuuu

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ezanların suyu hürmetine

Şeniz:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merak etme serpilim kontrol bende iş başındayım

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ftoözelimde hamiş olacak ama bu ayy sanki azıcık dinenmedemi olacak bilemmem yani bende aşılamdan sonra öyle oldu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…