Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızarr şimdi ofise geldim ama yoğunum mısranın sealmı var kurumda net sorunu yaşıyorlarmış girememiş ma akşamevden yazacak şuan dr gidiyor kontrol için haberiniz olsun

kızlar aşırı yoğunum mısranın hepinize selamı var doktor kontrolüne gidyor merak edersiniz diye bilgilendireyim dedim

bugün kimse işten başını kaldıramıyor (((((
mısracım inşalalh güzel haberlerle gelriesin kuzum

busecan 2 günlük tatail senin için harika olur yumurtan çatladı açlışmalarınıda bitirdin ohhhhhhhhhhhh keyif yap canım

ben çıkıyorum kzılar ar ara girmeye çalışırım..öpüldünüz güzel haberlerle buluşmak üzere..allaha emanet olun dualarınızda unutmayın beni :))

tualina iyi tatailler unutma biziz

kumsal benim heryerim heryerime girdi anam ağladı birde loveli bugün çalış diyor ne çalışması anam bulduğum yere döşeek atıcamm kütt uyku halim kalmadııı

eee şimdi yımırtladık bizzz kaydirigubbakcemile3 çatlamayı nasıl bilcezzz:roflol::roflol:

lmaz: bana bak serpil gelcek sopa şimdi klava:

hemen eve gidip erkenden duş al rahatla sonra kocişe hazırlan bakıyımm kendine gelirsin yorgunluğun gider kaydirigubbakcemile3 aaa kaçırmak yok

ay canımkıyamam ben sana ya ama şimdi mazeret kabul etmiyorum hazır eşin burdayken iyi değerlendir serpilcim :)))
benimde heryerim ağrıyor havada sıcak bayılıcam

eee şimdi yımırtladık bizzz kaydirigubbakcemile3 çatlamayı nasıl bilcezzz:roflol::roflol:

merak etme sen canım çatlama sancılarla kendini çok rahat hissettiriyor. regl sancıları gibi yoğun bir kasık ağrısı

serpiiiiiiiiiiiiil bir oklava da benden geliyor klava: yorgunluk filan anlamam saçmalama senin için en önemli günler lmaz:

ben çıkıyorum kzılar ar ara girmeye çalışırım..öpüldünüz güzel haberlerle buluşmak üzere..allaha emanet olun dualarınızda unutmayın beni :))

ne demek seni unutmak canım kendine iyi bak

bugün kimse işten başını kaldıramıyor (((((
mısracım inşalalh güzel haberlerle gelriesin kuzum

walla öyle bugün herkes çok yoğun :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya:

kızlar aşırı yoğunum mısranın hepinize selamı var doktor kontrolüne gidyor merak edersiniz diye bilgilendireyim dedim

ayyyy sağol serpil ya benimde aklım mısradaydı inşallah hayırlı haberlerle döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…