gezmeyeee eşimin memleketine kaydirigubbakcemile3
bugün kimse işten başını kaldıramıyor(((((
busecan 2 günlük tatail senin için harika olur yumurtan çatladı açlışmalarınıda bitirdin ohhhhhhhhhhhh keyif yap canım
ben çıkıyorum kzılar ar ara girmeye çalışırım..öpüldünüz güzel haberlerle buluşmak üzere..allaha emanet olun dualarınızda unutmayın beni :))
tualina iyi tatailler unutma biziz
kumsal benim heryerim heryerime girdi anam ağladı birde loveli bugün çalış diyor ne çalışması anam bulduğum yere döşeek atıcamm kütt uyku halim kalmadııı
lmaz: bana bak serpil gelcek sopa şimdi klava:
hemen eve gidip erkenden duş al rahatla sonra kocişe hazırlan bakıyımm kendine gelirsin yorgunluğun gider kaydirigubbakcemile3 aaa kaçırmak yok
ben aynen böyle olmuşum:bbo:
kumsal benim heryerim heryerime girdi anam ağladı birde loveli bugün çalış diyor ne çalışması anam bulduğum yere döşeek atıcamm kütt uyku halim kalmadııı
ayy evet yumurtaldık peki yumurta çatladımı çatlamdımı nerden bileceğiz fikri ooan varmılaelaelaelaelae
eee şimdi yımırtladık bizzz kaydirigubbakcemile3 çatlamayı nasıl bilcezzz:roflol::roflol:
ben çıkıyorum kzılar ar ara girmeye çalışırım..öpüldünüz güzel haberlerle buluşmak üzere..allaha emanet olun dualarınızda unutmayın beni :))
bugün kimse işten başını kaldıramıyor(((((
mısracım inşalalh güzel haberlerle gelriesin kuzum
kızlar aşırı yoğunum mısranın hepinize selamı var doktor kontrolüne gidyor merak edersiniz diye bilgilendireyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?