Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar daha yeni yemek yedimm

kumsalım sen çalışcaksın loveli öyle söyledi banada bugün yarını değerlendir dedi

hoşgeldiniz ben mısranın yerine çayları kekleri servis yapayım kaydirigubbakcemile3cokacimcoook hayıtda vereyim serpilciğimin yerine :içelim:

:roflol:
bulurum ben baktım sayfana sen buralara takılıyorsun bensız bende hemen atladım senın olduğun yere

walla çok iyi yaptın hoşgeldin aramıza bizim bu topic süperdir. burdaki kızlar süper arkadaşlıklar süper, sıcak, art niyetsiz zamanla sende göreceksin. geldiğine çok sevindim gerçekten a.s.a.s.a.s.

hoşbulduk çaya gec kalmadım ınşallah

kızlaaaaaaaaaaaaar bakın nezzihe benim aşılama topiğinden arkadaşım bizim yanımıza gelmiş

bende geldim
besecimmm

hoşgeldin kumsalım

fatolşşş bir sen bir de ben kaldıkk :roflol:

zaten ikimiz buranın ayrılmaz bekçileri gibi olduk kız :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hoşgeldiniz ben mısranın yerine çayları kekleri servis yapayım kaydirigubbakcemile3cokacimcoook hayıtda vereyim serpilciğimin yerine :içelim:

dur kıııııız walla canım kek istedi şimdi

internet gidiyo surekli,,,baslicam bu sorverlere

sakin ol enterasan biz burdayız net gitsin gelsin ama biz daimi burdayız sakin ol hayatım

bugün çok sıkıcı bir günnnnnnnnnnnnnnnnnnn:1closedeyes::sm_confused:mirmirmirmir

kesinlikle haklısın canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…