Kızlar dün akşamüzerinden bu yana işyerinde internet bağlantısı yoktu gelemedim.
Son durumum;
Dün sancılarım çok olduğu için dr u aramıştım o da progestana başla demişti ,akşam başladım.Sabah kalktım pembemsi akıntı var,sonra geçti öğleyin tekrar vardı.
Dr dan randevu alıp gittim bugün iş çıkışı,pembemsi dediğin şeyde kanama düşük tehliken var yarın 10 gün rapor yazacağım dinleneceksin dedi.
Progestanın daha yüksek dozlusu varmış onu ve iğne yazacakmış.Şu an içtiğim ilaç yeterli gelmezse onlara geçeceğim.
Ben bebişimin benimle kalacağına çokkkk inanıyorum.
Sizleride seviyorum:))))))))))))
HERŞEY GÜZEL OLACAK
Kızlar bende Çıkıyorum hepİnİze İyİ akŞmlar + İyİ tatİller hepİnzİzİ Çok sevİyorum allaha emanet olun İnŞallah kocaman ÖpÜyorum bana ŞanŞ dİleyİn yarınkİ sınav İÇİn
evet benim 17 şaşmdan gelir ama loveli bu ay erken adet olacksın dedi yani galiba 16 olacak veya 17 daha erken olması zor
yumurtan bencede erken catladi senin,atesine gore oyle,,demekki bebis erken gelcek,hadi bakalim bismillah,yola cikmistir insallh,,bende sabahi bekliyom tekrar idrarde bi bakcam,,,
canım zaten kalbim küt küt atıyor yarın ola hayrolaaaaaaaaaaaaa ttalım ben vallhii aylardır ilk defa yakalıyorum bakalım ne olacakk .)) bebeş gelirse gelir gelmnesee gelemezz ama huzurluyumm yanii hiç değilse normalde yakaldık bu benim için mucizee :)) gerçi yaklayamsakta kocaccaığım bana tüp bebek hediye edecek :)))) ben hazır olunca ama türkiyede değil kıbrıs düşünüyoruz
entersan vallhii bu hafta anama ağldıı dersem yalan olömmazz ne yapayım dinleniyorumm :)) keyfimde yerinde başarılı bir hafta geçirdim hem işi hem eş
Kızlar dün akşamüzerinden bu yana işyerinde internet bağlantısı yoktu gelemedim.
Son durumum;
Dün sancılarım çok olduğu için dr u aramıştım o da progestana başla demişti ,akşam başladım.Sabah kalktım pembemsi akıntı var,sonra geçti öğleyin tekrar vardı.
Dr dan randevu alıp gittim bugün iş çıkışı,pembemsi dediğin şeyde kanama düşük tehliken var yarın 10 gün rapor yazacağım dinleneceksin dedi.
Progestanın daha yüksek dozlusu varmış onu ve iğne yazacakmış.Şu an içtiğim ilaç yeterli gelmezse onlara geçeceğim.
Ben bebişimin benimle kalacağına çokkkk inanıyorum.
Sizleride seviyorum:))))))))))))
HERŞEY GÜZEL OLACAK
entersannn inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh güzel haberini alırız çekeriz şöyle iyisnden bir halayyy döktürüüsrüz atarız göbekleriii amannnnnnnnnnnnnnnnnnn sonuçta negatif olursa ona atarız göbekk yeni şansalara bakarız hahahhahahhahah biz bu morallaee çok şey yaparızzzz rahat ol kuzuuuu
bir sen bir ben varız entersan ne yapalım biz gündüzcüyüz gece giremiyoruz
:içelim:elbettee güzel olacak hayat güzel dünya güzel herşey güzel sen güzelsin güzelsinn böyle bir şarkı var zxamanıunda ben kafam kıyakken bu şarkıyı söylerdimm
Alalhın hergününde binbir umut var
derler beni bulsada bir sebbebi var
istediğim herşeyin olması çok zor
her akşam bir kaç kadeh içme şeklim var
kafam güzel
dünya güzel
herlşey güzel
sen güzelsin
güzelsin
sen güzelsin güzelsin güzelllllllllllllllll
evet canim oyle,,,ama benim yarin ablam annem yigenlerim vs.misafirlerim geliyo 15 gun gunduz de giremicem gibi,istanbul gez gez bitmez ,artik aksam gec saatlerde bi bakarim ne yapmissiniz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?