Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

misra hic dert etme canim,benim gorumceme de oyle dedi doktor ,simdi gayet saglikli hamileleigi 5 aylik oldu,,,ama yine dikkat et tabi,,,,kuzun seni birakmicak emin ol,,,

iyi tatiller ,,,benimde misafirlerim yolda 15 gun istanbulu fethedecegiz artik misafirlerimle,gunduzleri girmem zor olur ama aksam gecte olsa goz atarim size,,,bu arada sabah bi deneme daha yapcam bakalim bu seferde cikacakmi benim cizgi,,,,haber veririm,,,

FONT="Comic Sans MS"]sakin ol enterasan biz burdayız net gitsin gelsin ama biz daimi burdayız sakin ol hayatım[/FONT]

kesinlikle haklısın canımcım[/QUOTE]

sagolun iyiki varsiniz zaten,bana ugur getircek bu topik,inaniyorum

yumurtan bencede erken catladi senin,atesine gore oyle,,demekki bebis erken gelcek,hadi bakalim bismillah,yola cikmistir insallh,,bende sabahi bekliyom tekrar idrarde bi bakcam,,,

canım zaten kalbim küt küt atıyor yarın ola hayrolaaaaaaaaaaaaa ttalım ben vallhii aylardır ilk defa yakalıyorum bakalım ne olacakk .)) bebeş gelirse gelir gelmnesee gelemezz ama huzurluyumm yanii hiç değilse normalde yakaldık bu benim için mucizee :)) gerçi yaklayamsakta kocaccaığım bana tüp bebek hediye edecek :)))) ben hazır olunca ama türkiyede değil kıbrıs düşünüyoruz

entersan vallhii bu hafta anama ağldıı dersem yalan olömmazz ne yapayım dinleniyorumm :)) keyfimde yerinde başarılı bir hafta geçirdim hem işi hem eş

ne guzel yaa,en azindan tup bebege razi,,neden kibris,daha mi iyi orasi

ahhhhhhhhhhhh benim güzel benim marifetli benim çokmu çok donnanaımlı arkadşım rahat ol gebelşkte bu traz şeyler oldukça normal içini ferahh ve hhzurlu tut meleğin seninle kalacak eminim honey ve sen tehliklei dönemlerdesiniz bu dönemleri atlatacaksınzı buna innaıyorum ben canım benim kaç arakadşım sen gibi kabus dolu günler yaşadı ve meleklerini kucaklarına aldılar sende alacaksın Alalhın izniyle

entersannn inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh güzel haberini alırız çekeriz şöyle iyisnden bir halayyy döktürüüsrüz atarız göbekleriii amannnnnnnnnnnnnnnnnnn sonuçta negatif olursa ona atarız göbekk yeni şansalara bakarız hahahhahahhahah biz bu morallaee çok şey yaparızzzz rahat ol kuzuuuu

oyle canim saglik olsun demi ama,,,,hersey guzella.s

elbettee güzel olacak hayat güzel dünya güzel herşey güzel sen güzelsin güzelsinn böyle bir şarkı var zxamanıunda ben kafam kıyakken bu şarkıyı söylerdimm

Alalhın hergününde binbir umut var
derler beni bulsada bir sebbebi var
istediğim herşeyin olması çok zor
her akşam bir kaç kadeh içme şeklim var

kafam güzel
dünya güzel
herlşey güzel
sen güzelsin
güzelsin
sen güzelsin güzelsin güzelllllllllllllllll

: :içelim:

evet canim oyle,,,ama benim yarin ablam annem yigenlerim vs.misafirlerim geliyo 15 gun gunduz de giremicem gibi,istanbul gez gez bitmez ,artik aksam gec saatlerde bi bakarim ne yapmissiniz diye

valhii ben ve mısra anatlayda yaşıyoruz malum tatail şehri ben yazın çok yoğun oluyorum zaten zor bela giriyordum bende yine hep ama hep gireceğim sen 15 gün yoksun olsun hmişolda varsın 1 ay yok ol :)) sonuçta burda bir paylaşımız oluyor ruhen doyuma ulaşmak önemli gerisi hikaye canım ruhun tatmin oluncaya kadar ol olumunekankayizsmile

sen hamişşşşşşşşşşşşşşşş olda varsın hiç önemi yok istersnn ayda bir gir hiç girmesende haberini ver yeter sonuçta burda realde araştıramadıklarımzı veya konuşamdıklarımızı yazıp çiziyoruz hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…