Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

onlara gercekten sevgili olursan emin ol,hem dunya hem ahiretin mukafatla dolar,,her insan yapamaz canim senin yaptigini,,abileri hazir yani bebisin

evet ahmeti ve hüsoyuu çok seviyorummm yerim ben onları yerimmmmmmmmmmmmmm sonuçta iki dalllama var bende şuan babbaneleriyle ondan rahatım evde değiller :))) tabiiki aklım onlarda :))) ya keşke benimde bir parçam olsa yaniii ne olurki bilmiyorumkismileolsa

bak bekleme süreci ağır bir süreç iğnenin olduun günü say 12 gün arzu edersen kan tahlilini yaptır doğru sonucu alırsın çatlama iğnesi geciktirmede yapabilr mesala ben 18 gün adet oldum yani gecikmeli

yani yarin mi yaptirayim tahlili,,,,valla ablam izin vermez inan;kafana takma bu kadar ,bekle ,diye
biliyormusun,onunda ikincisi olmadi,ama onunki enistemle alakali sanirim

tüm kalbimle hamilleiğini bekliyorumm rabbim yüüznü güldürsün canım kuzcuğuna kardeş vermeyi nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

senin tahlil yarın çıkar emin ol karar senin ister bekle ister yaptır ben hep adetimden önce testler yaptırdım ne paralar bayıldım şimdii hiçççççççççççççç umursamıyorum

canımm ben çıkmalıyım eşim aradı geliyor almaya artık evimize gidelimm yorgunum yarın hayırlı haberini alırız inşalhhhh öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aklım sende kalacakk

varikoselmis ama tedavi etmeye gerek yok demis dok,zaten bi dok.da kaldilar pesinede dusmediler 10 senedir de yok,,,enistem emniyet amiri benim,,,yani yogun cok,hemde terorden sorumlu;;;

hımmmmmmmmmmmmmmmmm stress offff erkeleride vuruyor canım ( ne yzıkkiii benim eşiminde işi biraz farklı .(( bir ara belki anlatırımm yanii ondadda stres diz boyu (( neyseki benimkinde sorun çıkmadıı ( ya off ne bileyim eniştene kür keçiboynuuz kürü ugulasın ablan benim kk dan bir arkadşım vardı şuan annne oldu onun eşide varikoselmimi ne ondandı ameliyat olacktı bu kürle hamile kaldı derya ve bebeği odlu erkek :))) ablan denssnin canım
keçiboynuzu kürü eşi için spremlere müthiş faydası var

gunydin herkse,,,,bugun yaptigim test negatif kizlar,habr vereyim bi dedim,giremezsem,,,,ama testin t bolgesi haric alti ustu ve c bolgesi kirmizi ,sanirim onunda kaymis bi taraflari,,ben negatif olarak kabul ettim tabi,,,atesim ayni devam 36,7 bilginize....optum hepinizi

Günaydınnnnn kızlarrr

günaydın mısracım minik mısra nasıl. ağrıların geçtimi

17.gun;36,5
18.gun;36,5
19.gun;37,0
20.gun;36,7
21.gun;36,8
22.gun;36,8

son 4 gun,,,,,vaktinde olursam tabi,,,

enteresan canım günadın senin ateşinde yükseliyor ama belki idrar testinde hemen çıkmıyor ya sonuçlar dur bakalım 4 gün daha geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…