Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

cok samimi bir ortam burasi gercekten,,,,

gaza gelmiyelim dur,,,4 gunum var ,daha cok,,,ama sabah icerde bir kit beni bekliyordelikafadulden,,,,yaptigim an burdayimmm,kurtulamazsiniz bendensempatiksalakcinni

yok aman aman man gaza gelmelrin sonucu bir felaket oluyor şükür ben aştım o felaketi ama her ay benim için bir işkenceydi ve büyük bir yıkımdı sakın gaz yok yaşamda zaten bu topicde gaza gelme yok sadce beke yapma konusunda ne biliyorsak paylaşıyoruz ve öğreniyoruz öğrenmenin yaşı yok öğreneceğizde :içelim: herşeyden önce yaradandan hayırlsını isteyceğiz hepsi bu sadce bu

biliyormusn.....
ben eşimede hep şunu derim benim hakkımda hayırlısı ise annelik nasip olsun değilse hiç olmasın ama bunu 2 aydır söylüyorum ondan önce hiç söylmiyor her ay ağlıyordum nedenleri arıyordum niçinleri vs vs vsv vs yaşam zaman insanlara çok şeyi öğretiyor ben hergün birşey öğreniyorum bu ayda meleğim gelmese emin ol halay çekeceğim gelirsede çekeceğim ama yani artık kendimi müthiş huzurlu hiisedeyorum sende öyle hisset lütfen zaten annnesin ikincisi muhakka olacak olmasaaa ne olurkii zaten o güzel duyguyu yaşıyorsun şükredeceksin rabbaime ve huzurlu olacaksın negatif çıksa ne olurkii ölümmü sanki gül geç deniyorum de geç dneyeceğimide de ama

evet canim,varya ben hic su silik cizgiyide gormemistim ya ondan bi merak sardi beni ,olabilir mi diye,,,ilac bukadar etkili olabiliyomu sence,,

12 gün tekrar test yaptırdım teste göre negatiftim çatlam a iğnesindeki hormon testleri yanıltıyor bundan dolayı dikket etmek lazım ben ve eşim yıkıldık hele eşim kahrolduu dr aradı vs vs vs neyse ilk ve son deyimimdeiiiii bu çatlma iğnesi

evet canim katiliyorum zaten,,,bencillikte etmek istemem ayretten,allah size de yasatacak o duyguyu ben inaniyorum buna ,,,

ben yaşaımda bir kürtaj olmuş biriyim
hormon tetslerim süper doktorlar göre
birkere klomen ve çatlam iğnesi ve bu benim kabusum oldu öldüm sancı çekmekten
br aşılma ben değil doktorum şoku yaşadııı negatiff
8 ayrı doktor doğal hamile kalırsın dediler ben kalamdım
ve aylardır dr gitmiyorum bebek için hiççççççççççççççççççççç umurumda değil ne yapayımm yani doktor umurumda değil bebek umurumda .))))

yaaaa gercekten mi,,,cok uzuldum,,,iste ben bu yuzden de kan testi yapma taraftari degilim,daha ciddiye aliyosun o zaman,,,sagol guzelim bu bilgi iyi oldu benim icin,ona gore hazirlanayim ben ,,,vereliniortak

entersan ebn çocuksuz ailerin çocukları olmasını arzu ediyorum benim iki oğlum var eşimden evimizde neşe kaynağı var şükürr buna ben eşime bir hediye vermek istedim kendimde ondan bir parça istedim nasipse verceğim değilse ne yapayımm rabbimm burda evlat hasretiyle yanan güzel insanlara nasip etsinnnnnnnnnnnnnnn ama güzel insanlara kalbi başka dışı başklara değil ben art niyetli insanlar iyi şeyleri dileyemiyorum ne yazıkki

sen cok gorup gecirenlersin canim be o zaman,,,tebrik ediyorum seni,,kucuk mu cocuklar

canım biri 11 biri13 yaşında sonuçta benim çocuklarım onlar illede doğurmam gerekmez seviyorum onları hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk onları inciteceğimi düşünmek bile canımı acıtıyor

yok tataım tebrik edilecek biri değilim sdace insnlar biraz sıfır kilmetreden dünyama alıyorum sevgimi şefkatimi sunuyorum zamanla onların tavrına göre gardımı alıyorum hepsi bu bir insana hep bebek gibi bakacaksın ilk etapta çıplak ve masum ona sevgini sunacksın verceksin sonra onun gerçeğini gördüğün zamanda tavrını koyacaksın bu tavırdan dolayı incitilirsen kiii en ağıur şekldede inciteceksin hiç acımadan bu benim yaşam felsefem

canım biri 11 biri13 yaşında sonuçta benim çocuklarım onlar illede doğurmam gerekmez seviyorum onları hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk onları inciteceğimi düşünmek bile canımı acıtıyor

onlara gercekten sevgili olursan emin ol,hem dunya hem ahiretin mukafatla dolar,,her insan yapamaz canim senin yaptigini,,abileri hazir yani bebisin

egfisfisfiser 4 gune kadar edet olmazsam dok.gitcem zaten o bakar ,,testi ona gore yaparim artik

bak bekleme süreci ağır bir süreç iğnenin olduun günü say 12 gün arzu edersen kan tahlilini yaptır doğru sonucu alırsın çatlama iğnesi geciktirmede yapabilr mesala ben 18 gün adet oldum yani gecikmeli

bence sen mesafeni belli edersen cok incinmezsin gibime geliyo,,,,ama okadar farkli insan varki demi;;;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…