::içelim:
valhii ben ve mısra anatlayda yaşıyoruz malum tatail şehri ben yazın çok yoğun oluyorum zaten zor bela giriyordum bende yine hep ama hep gireceğim sen 15 gün yoksun olsun hmişolda varsın 1 ay yok ol :)) sonuçta burda bir paylaşımız oluyor ruhen doyuma ulaşmak önemli gerisi hikaye canım ruhun tatmin oluncaya kadar ol olumunekankayizsmile
:içelim::içelim::içelim: yarınki haberimizn şerefineeeee
gaza gelmiyelim dur,,,4 gunum var ,daha cok,,,ama sabah icerde bir kit beni bekliyordelikafadulden,,,,yaptigim an burdayimmm,kurtulamazsiniz bendensempatiksalakcinni
yok aman aman man gaza gelmelrin sonucu bir felaket oluyor şükür ben aştım o felaketi ama her ay benim için bir işkenceydi ve büyük bir yıkımdı sakın gaz yok yaşamda zaten bu topicde gaza gelme yok sadce beke yapma konusunda ne biliyorsak paylaşıyoruz ve öğreniyoruz öğrenmenin yaşı yok öğreneceğizde :içelim: herşeyden önce yaradandan hayırlsını isteyceğiz hepsi bu sadce bu
biliyormusn.....
ben eşimede hep şunu derim benim hakkımda hayırlısı ise annelik nasip olsun değilse hiç olmasın ama bunu 2 aydır söylüyorum ondan önce hiç söylmiyor her ay ağlıyordum nedenleri arıyordum niçinleri vs vs vsv vs yaşam zaman insanlara çok şeyi öğretiyor ben hergün birşey öğreniyorum bu ayda meleğim gelmese emin ol halay çekeceğim gelirsede çekeceğim ama yani artık kendimi müthiş huzurlu hiisedeyorum sende öyle hisset lütfen zaten annnesin ikincisi muhakka olacak olmasaaa ne olurkii zaten o güzel duyguyu yaşıyorsun şükredeceksin rabbaime ve huzurlu olacaksın negatif çıksa ne olurkii ölümmü sanki gül geç deniyorum de geç dneyeceğimide de ama
12 gün tekrar test yaptırdım teste göre negatiftim çatlam a iğnesindeki hormon testleri yanıltıyor bundan dolayı dikket etmek lazım ben ve eşim yıkıldık hele eşim kahrolduu dr aradı vs vs vs neyse ilk ve son deyimimdeiiiii bu çatlma iğnesi
entersan ebn çocuksuz ailerin çocukları olmasını arzu ediyorum benim iki oğlum var eşimden evimizde neşe kaynağı var şükürr buna ben eşime bir hediye vermek istedim kendimde ondan bir parça istedim nasipse verceğim değilse ne yapayımm rabbimm burda evlat hasretiyle yanan güzel insanlara nasip etsinnnnnnnnnnnnnnn ama güzel insanlara kalbi başka dışı başklara değil ben art niyetli insanlar iyi şeyleri dileyemiyorum ne yazıkki
evet entersan o güne dikket et en doğru test 12.gün oln kan tahlili
canım biri 11 biri13 yaşında sonuçta benim çocuklarım onlar illede doğurmam gerekmez seviyorum onları hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk onları inciteceğimi düşünmek bile canımı acıtıyor
egfisfisfiser 4 gune kadar edet olmazsam dok.gitcem zaten o bakar ,,testi ona gore yaparim artik
yok tataım tebrik edilecek biri değilim sdace insnlar biraz sıfır kilmetreden dünyama alıyorum sevgimi şefkatimi sunuyorum zamanla onların tavrına göre gardımı alıyorum hepsi bu bir insana hep bebek gibi bakacaksın ilk etapta çıplak ve masum ona sevgini sunacksın verceksin sonra onun gerçeğini gördüğün zamanda tavrını koyacaksın bu tavırdan dolayı incitilirsen kiii en ağıur şekldede inciteceksin hiç acımadan bu benim yaşam felsefem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?