kızlar günaydın herkese hayırı sabahlar ve hayırlı günler ve hayırlı haftalar. a.s.a.s.
geçmişi okuyup geliyorum
canım ya mevlana zatenn insanın tüytlerini diken diken yaptırıyor bende çok duygulanırımm bol bol dua ettin canım Allah kabul etsin bende dün 14 yasin okudum pempekalplerle hepinize gönderdimm
tmm cnm dualar ettim hepimizeeee kumsal serpil fatoş tüm arakadaşalarıma mevlanada ay süperdi ya çok duygulandım çokkkkkkkkkkkkk 2 saat ibadet ettikkk allah kabul etsin
16 haziran 1. gün 36,4 az leke regl
17 haziran 2. gün 36,4 siyah regl
18 haziran 3. gün 36,5 az lekeli regl
19 haziran 4. gün 36,5 az leke
20 haziran 5. gün 36,4 bitti çalışma
21 haziran 6. gün 36,4
22 haziran 7. gün 36,4 çalışma
23 haziran 8. gün 36,2
24 haziran 9. gün 35,9 çalışma
25 haziran 10. gün 36,00 çalışma
26 haziran 11. gün 35,8
27 haziran 12.gün 36,3 çalışma
28 haziran 13. gün 36,1
29 haziran 14. gün 36,3 çalışma
30 haziran 15. gün 36,3 çalışma
1 temmuz 16. gün 36,3 çalışma
2 temmuz 17. gün 36,6
3 temmuz 18. gün 36,4
4 temmuz 19. gün 36,5
5 temmuz 20. gün 36,7
benimde ateş buı durumda
günaydınnnn cnlarımmmmmmmmmmmmm
hayıt kulanan arkadşların dikkatine
kızlar hayıtı kulanna arkadşlar hamiş kaldı kumsal ve ben kaldık
şimdi ben hep soldan yumurtluyordum ve erken yumurtam çatlıyordu bu ay yumurtam geç oluştu ve sağ yumurtam sürekli sancıdı yani benim sağ yumurtam tembel galiba ben bu ay sağdan yumurtluyorum ve tembel olduğu için geç çatlıyor bunu ben hayıta bağlıyorum bence sağ yumurtamı çalıştırdı solumda ağrıyor ama benim hiç sağım ağrımazdı bib not olarak düşeyim dedim bilgi amaçlı
kızlar ben bu ateş işini öğrendim bakın ateş sürekli böyle inişli çıkışlı olabilr miş yükseldiği zamna ve birdaha o yüksek dercenin altına inmediği zaman yumurtlamış oluyoruz bu ateş ölçümü yumurtlamıyı tespit için oldukça güzel bir metdor şimdi ben bir dünya çalışmıştım ve yumurtam çatlalmış loveli öyle dedi bugünkü ölçüme göre yükseldi eğer yarında 36.6 gibi veya 36.5 gibi olursa yumurtlamış oluyorum tabii bu ay benden umut yok ben çalışmalrı bırakmıştım yumurtladım diye ama ne yazıki çalıştığım dönemlerde yumurtlammaışım bu ay boş bende büyük bir ihtimallee aman neyse en azından öğrendim bu ateş işini bu ay adet olmayı dört gözle bekleyeceğim çanakkaleden o bahsettiğim karışım geldi :)) özel yapılıyor onu deneyecğim onun için umutla adet günümü bekliyorum bugün buralarda olamaybilirim öğlene kadar malum iş çok ve sekreterim yok izinde hımm çok tattalı minik bir skereter geldi ban çok güzel dünya tatalısı bir kız diğer personelimin kız 10 yaşında .)) bana sekreterlik ypacakmış :)))))
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mucucuxxxxxxxxxxxxxxx
gün 36.4
2gün 36,4
3gün 36.4
4gün unuttum
5gün 36.2
6gün..36.2
7gün 36.5
8gün 36.2
9.gün 36,2
10gün36..2
11gün36.2 kızlar bu ne ya 36.4 adet oldum ateşim 36.2 de devam ediyor yani normalmi bu kafam karıştı
12.gün36.8
13gün 36.4:hulya:
14 gün36.2
15gün36.5
Canlar günaydın ben birazdan kan testlerim ve 10 günlük raporum için hastaneye gideceğim.Size iii sohbetler
Sezencim bizde hiç ilişki falan olmadı ancak dr progestana devam ettiriyor hatta bugün dozunu yükseltti.Ben de elevit içiyorum, dr beni şimdiden tombiş bulduğu iştahını açar folic plusa devam et dedi ama ben eleviti daha kapsamlı bulduğum için elevit içiyorum :)
Tombiş mısra çok yakında top olacak :))))))))
Sen toplam kaç kg aldın cnm?
bunu ntee gezreken buldum çok hoşuma giiti okumanızı istedim
canım benim lekelenmelerim olmuştu tam 6. haftada ve bir hafta kadar sürmüştü ama doktorum yine de ilaç vermedi geçecek dedi ve geçti.bizim çok hafif de olsa bir ilişki olmuştu ve ilişki ardından lekelenmem olmuştu doktor ona bağladı ilişkiyi kesti yasakladı ve iyi ki ilaç vermedim dedi.ilişki hala yasak ama umrumda değil tek düşündüğüm oğlum..bunu söylememdeki neden sen de bil aslında bunları çoğu insan aşıyor ama pek paylaşılmıyor utanılıyor saklanıyor ama önemli bir konu.lekelenmelerin ilişkiden mi yoksa başka bir nedenden mi olduğunu anlamak için bekledi ilaç vermedi.ilk günden beri sadece elevit kullanıyorum canım.aklına takılan bişey olursa sor hiç çekinmeden
korkam canım gececek o ağrıların sıkıntılı dönemlerdesişnz sende mısrada hepsi Alalhıun izniyle gecekk meleklerinzi sinle olacakolumunekankayizsmile
of kıslarrrrrr kasık ağrım çok kötü uyutmadı beni korkuyorum bi pzartesi olsun herşey belli olcak nedr bu yahuu öldümmm
canım fatoşum iyyim nasıl olsun güzel bir hafta sonu geçirdim hep sizlerleydim orda da
evet ateşim yükseliyor inş düşmezz şu ateş işinide çözemedim zaten :bbo:
inşş güzel sonuç alırımm bilemiyorum
senin adına çok sevindim hafta sonun için. Allah kabul etsin bütün dualarını inşallah canım benim. benim hafta sonum pek iyi geçmedi. cuma günü akşam parkta kolumu sivri sinek ısırmıştı meğerse sivri sinek değilmiş zehirli bir böcekmiş. ısırdığı bölgeyi zehirlemiş. c.tesi kolum şişti kıpkırmızı oldu yanıyor ateşten. doktora gittim hemen iğne filan yaptılar cumartesi bütün gün boyunca yattım. ağrım çok oldu. eyüp sultan türbesine gidecektim orayada gidemedim.
senin adına çok sevindim hafta sonun için. Allah kabul etsin bütün dualarını inşallah canım benim. benim hafta sonum pek iyi geçmedi. cuma günü akşam parkta kolumu sivri sinek ısırmıştı meğerse sivri sinek değilmiş zehirli bir böcekmiş. ısırdığı bölgeyi zehirlemiş. c.tesi kolum şişti kıpkırmızı oldu yanıyor ateşten. doktora gittim hemen iğne filan yaptılar cumartesi bütün gün boyunca yattım. ağrım çok oldu. eyüp sultan türbesine gidecektim orayada gidemedim.
kumsalcım sesin çıkmıyor yoğunmusun???
biraz canım sizi okuyorum
hoşbulduk canım güzel bir tatil geçirdim çok eğlendimm bu gun sabah regli oldum 10 gun geç yani :)) tabi bu arada 3 kez test yaptım ama hormonlarım bana tatil kıyağı yapmış:)))nihall neredesinn hoşgeldinnn nasıl geçti tatıllllll varmı havadısss
Sezencim bizde hiç ilişki falan olmadı ancak dr progestana devam ettiriyor hatta bugün dozunu yükseltti.Ben de elevit içiyorum, dr beni şimdiden tombiş bulduğu iştahını açar folic plusa devam et dedi ama ben eleviti daha kapsamlı bulduğum için elevit içiyorum :)
Tombiş mısra çok yakında top olacak :))))))))
Sen toplam kaç kg aldın cnm?
sezen nasılsın canım bebiş nasıl
canım çok şükür iyiyim iyi gidiyor şimdilik böyle de devam eder umarım sadece sıcaklarla aram iyi değil
çok geçmiş olsun Allah korumuş dikkat et kendine canım
hoşbulduk canım güzel bir tatil geçirdim çok eğlendimm bu gun sabah regli oldum 10 gun geç yani :)) tabi bu arada 3 kez test yaptım ama hormonlarım bana tatil kıyağı yapmış:)))
canım ben toplamda yani ilk günden beri 3,6 kg almıştım en son şu bir haftada ne oldu bilmiyorum.ama doktor çok iyi dedi bana.ama sanki 15 kg almış gibiyim o kadar şiştim ki anlatamam..
sezen nasılsın canım bebiş nasıl
canım çok şükür iyiyim iyi gidiyor şimdilik böyle de devam eder umarım sadece sıcaklarla aram iyi değil
çok geçmiş olsun Allah korumuş dikkat et kendine canım
hoşgeldin sezencimm ege bebiş nasıll??
aman nihayet nihal bizde bizi unuttun zannettik balım . tatil nasıl geçtikızlarrrrrrrr gunaydın ben geldim
valla temmuzda ne olur bilinmez :))) ama olsun ister gönlüm buse geçmiş çok uzun hamile haberi var mı :))canım benimm yaaaa herşeyden bir mutluluk çıkartıyoruz inşş temmuzda dimi olumunekankayizsmile
varya bu adetten sonra çalışmalarına çok dikkat et. tatil dönüşü hamile kalan çok insan varmışhoşbulduk canım güzel bir tatil geçirdim çok eğlendimm bu gun sabah regli oldum 10 gun geç yani :)) tabi bu arada 3 kez test yaptım ama hormonlarım bana tatil kıyağı yapmış:)))
balımmmmm unuturmuyum hiç sizi :))) güzeldi fatoşcum çok iyi geldi tatilaman nihayet nihal bizde bizi unuttun zannettik balım . tatil nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?