Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hepimiz için güzel bir gün olur inşallah

21.06.2010 1.gün ölçmedim
22.06.2010 2.gün 36.0
23.06.2010 3.gün 35.9
24.06.2010 4.gün 36.0
25.06.2010 5.gün 36.0
26.06.2010 6.gün 35.9
27.06.2010 7.gün 35.7 :hulya:
28.06.2010 8.gün 36.0
29.06.2010 9.gün 36.0 :hulya:
30.06.2010 10.gün 35.9 :hulya:
01.07.2010 11.gün 35.7
02.07.2010 12.gün 36.0
03.07.2010 13.gün 35.9 :hulya:
04.07.2010 14.gün 36.1:hulya: (geç ölçtümm)
05.07.2010 15.gün 36.0

canım ya mevlana zatenn insanın tüytlerini diken diken yaptırıyor bende çok duygulanırımm bol bol dua ettin canım Allah kabul etsin bende dün 14 yasin okudum pempekalplerle hepinize gönderdimm

allah kaul etsin canım benim cümlemiz için

tmm cnm dualar ettim hepimizeeee kumsal serpil fatoş tüm arakadaşalarıma mevlanada ay süperdi ya çok duygulandım çokkkkkkkkkkkkk 2 saat ibadet ettikkk allah kabul etsin

allah kabul etsin canım allah razı olsun senden

buse maşallah ateşin habire yükselmekte hayırlısı hadi inşallah canım

günaydınnnn cnlarımmmmmmmmmmmmm

günaydın birtanem özledim seni

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah bu ay sen bitiricen işi.

ayyyyyyyyyyyyy öp onu benim için yaaaolumunekankayizsmile

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mucucuxxxxxxxxxxxxxxx

günaydın birtanemolumunekankayizsmile

bence ateşin gayet iyi gidiyor

Canlar günaydın ben birazdan kan testlerim ve 10 günlük raporum için hastaneye gideceğim.Size iii sohbetler

lütfen artık evine git ve hiç kalkmadan yat artık mısracım

sağlığın ve bebişin sağlığı yerinde olsunda tombol tombul ol.

bunu ntee gezreken buldum çok hoşuma giiti okumanızı istedim

serpilcim çok güzeldi nette bulduğun yazı çok teşekkür ederim.

sezen nasılsın canım bebiş nasıl

korkam canım gececek o ağrıların sıkıntılı dönemlerdesişnz sende mısrada hepsi Alalhıun izniyle gecekk meleklerinzi sinle olacakolumunekankayizsmile

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Rabbim mısra ve htp_honeyin yanında ol ne olursun. arkadaşlarımıza ve bebeklerine yardım et.

of kıslarrrrrr kasık ağrım çok kötü uyutmadı beni korkuyorum bi pzartesi olsun herşey belli olcak nedr bu yahuu öldümmm

korkma canım hiç bir şey olmaz Allahın izni ile. bak diğer hamile arkadaşlarımızda aynı sıkıntılardan geçmişler. siz mısra ve sen biraz daha dikkat edin hepsi o kadar. Allah yar ve yardımcınız olsun

canım fatoşum iyyim nasıl olsun güzel bir hafta sonu geçirdim hep sizlerleydim orda da
evet ateşim yükseliyor inş düşmezz şu ateş işinide çözemedim zaten :bbo:
inşş güzel sonuç alırımm bilemiyorum

senin adına çok sevindim hafta sonun için. Allah kabul etsin bütün dualarını inşallah canım benim. benim hafta sonum pek iyi geçmedi. cuma günü akşam parkta kolumu sivri sinek ısırmıştı meğerse sivri sinek değilmiş zehirli bir böcekmiş. ısırdığı bölgeyi zehirlemiş. c.tesi kolum şişti kıpkırmızı oldu yanıyor ateşten. doktora gittim hemen iğne filan yaptılar cumartesi bütün gün boyunca yattım. ağrım çok oldu. eyüp sultan türbesine gidecektim orayada gidemedim.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok geçmiş olsun canım yaa önemli bişey yok değilmi???

fatoşcum çok geçmiş olsun canım şimdi nsıl kolun

canım ben toplamda yani ilk günden beri 3,6 kg almıştım en son şu bir haftada ne oldu bilmiyorum.ama doktor çok iyi dedi bana.ama sanki 15 kg almış gibiyim o kadar şiştim ki anlatamam..

hoşbulduk canım güzel bir tatil geçirdim çok eğlendimm bu gun sabah regli oldum 10 gun geç yani :)) tabi bu arada 3 kez test yaptım ama hormonlarım bana tatil kıyağı yapmış:)))

canım benimm yaaaa herşeyden bir mutluluk çıkartıyoruz inşş temmuzda dimi olumunekankayizsmile

hoşbulduk canım güzel bir tatil geçirdim çok eğlendimm bu gun sabah regli oldum 10 gun geç yani :)) tabi bu arada 3 kez test yaptım ama hormonlarım bana tatil kıyağı yapmış:)))
varya bu adetten sonra çalışmalarına çok dikkat et. tatil dönüşü hamile kalan çok insan varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…