Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Canlar günaydın ben birazdan kan testlerim ve 10 günlük raporum için hastaneye gideceğim.Size iii sohbetler

günaydın kızlarrr mısra honey inş. güzel heberlerle gelirsiniz canlarım
allahım herşeyin hayırlısını versin

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................161
Kumsal--------------8

çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan.............31
efnanim..............36
?
Elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............7
ebrar42................20
fatoözel.................11
tualina....................2
evhan......................1
Melisex...................2
lgetangel..................5
masum_pisi06........
Reyyan................
Sbr..........................1
humayra...................1 allah kabul etsin
TOPLAM..............384

gün 36.4
2gün 36,4
3gün 36.4
4gün unuttum
5gün 36.2
6gün..36.2
7gün 36.5
8gün 36.2
9.gün 36,2
10gün36..2
11gün36.2 kızlar bu ne ya 36.4 adet oldum ateşim 36.2 de devam ediyor yani normalmi bu kafam karıştı
12.gün36.8
13gün 36.4:hulya:
14 gün36.2
15gün36.5

kızlar ben bu ateş işini öğrendim bakın ateş sürekli böyle inişli çıkışlı olabilr miş yükseldiği zamna ve birdaha o yüksek dercenin altına inmediği zaman yumurtlamış oluyoruz bu ateş ölçümü yumurtlamıyı tespit için oldukça güzel bir metdor şimdi ben bir dünya çalışmıştım ve yumurtam çatlalmış loveli öyle dedi bugünkü ölçüme göre yükseldi eğer yarında 36.6 gibi veya 36.5 gibi olursa yumurtlamış oluyorum tabii bu ay benden umut yok ben çalışmalrı bırakmıştım yumurtladım diye ama ne yazıki çalıştığım dönemlerde yumurtlammaışım bu ay boş bende büyük bir ihtimallee aman neyse en azından öğrendim bu ateş işini bu ay adet olmayı dört gözle bekleyeceğim çanakkaleden o bahsettiğim karışım geldi :)) özel yapılıyor onu deneyecğim onun için umutla adet günümü bekliyorum bugün buralarda olamaybilirim öğlene kadar malum iş çok ve sekreterim yok izinde hımm çok tattalı minik bir skereter geldi ban çok güzel dünya tatalısı bir kız diğer personelimin kız 10 yaşında .)) bana sekreterlik ypacakmış :)))))

hayıt kulanan arkadşların dikkatine

kızlar hayıtı kulanna arkadşlar hamiş kaldı kumsal ve ben kaldık

şimdi ben hep soldan yumurtluyordum ve erken yumurtam çatlıyordu bu ay yumurtam geç oluştu ve sağ yumurtam sürekli sancıdı yani benim sağ yumurtam tembel galiba ben bu ay sağdan yumurtluyorum ve tembel olduğu için geç çatlıyor bunu ben hayıta bağlıyorum bence sağ yumurtamı çalıştırdı solumda ağrıyor ama benim hiç sağım ağrımazdı bib not olarak düşeyim dedim bilgi amaçlı

16 haziran 1. gün 36,4 az leke regl
17 haziran 2. gün 36,4 siyah regl
18 haziran 3. gün 36,5 az lekeli regl
19 haziran 4. gün 36,5 az leke
20 haziran 5. gün 36,4 bitti çalışma
21 haziran 6. gün 36,4
22 haziran 7. gün 36,4 çalışma
23 haziran 8. gün 36,2
24 haziran 9. gün 35,9 çalışma
25 haziran 10. gün 36,00 çalışma
26 haziran 11. gün 35,8
27 haziran 12.gün 36,3 çalışma
28 haziran 13. gün 36,1
29 haziran 14. gün 36,3 çalışma
30 haziran 15. gün 36,3 çalışma
1 temmuz 16. gün 36,3 çalışma
2 temmuz 17. gün 36,6
3 temmuz 18. gün 36,4
4 temmuz 19. gün 36,5
5 temmuz 20. gün 36,7
benimde ateş buı durumda

canlarımm benim busecan kumsalım ben şimdi tapuya giidyorum öğlene gelirim öpüyorum hepinizi kocaman

tmm cnm dualar ettim hepimizeeee kumsal serpil fatoş tüm arakadaşalarıma mevlanada ay süperdi ya çok duygulandım çokkkkkkkkkkkkk 2 saat ibadet ettikkk allah kabul etsin

tmm cnm dualar ettim hepimizeeee kumsal serpil fatoş tüm arakadaşalarıma mevlanada ay süperdi ya çok duygulandım çokkkkkkkkkkkkk 2 saat ibadet ettikkk allah kabul etsin

canım ya mevlana zatenn insanın tüytlerini diken diken yaptırıyor bende çok duygulanırımm bol bol dua ettin canım Allah kabul etsin bende dün 14 yasin okudum pempekalplerle hepinize gönderdimm

canım ya mevlana zatenn insanın tüytlerini diken diken yaptırıyor bende çok duygulanırımm bol bol dua ettin canım Allah kabul etsin bende dün 14 yasin okudum pempekalplerle hepinize gönderdimm

sorma başka bir dünya var içinde oturduk yasınlerımızı okudkk bol bol sizleri zikrettim allahım inşş duymuştur sesimii

ateşime baktınmı ??

sorma başka bir dünya var içinde oturduk yasınlerımızı okudkk bol bol sizleri zikrettim allahım inşş duymuştur sesimii

ateşime baktınmı ??

canım tabbiki rabbim duyar kimin greçek iyi niyetli kimin fesat kimin ne olduğunu ondan iyi bilen olamaz canım evet ateşine baktım yükselmiş inşallhh yüksek kalır ben henüz yumurtlamamışım canım bu ay benim ateşim çok garip hayırlısı .)) bende içimemmei doğdu dün yasin okudum sanki konyadaymışım gibi demekkii ben seni hiisettim fatoda eyip sultana gidecekti dua için ne güzell haftonumuz dularla geçmiş harika bu canım

kızlar günaydın herkese hayırı sabahlar ve hayırlı günler ve hayırlı haftalar. a.s. a.s.
geçmişi okuyup geliyorum

günaydın kızlarrr mısra honey inş. güzel heberlerle gelirsiniz canlarım
allahım herşeyin hayırlısını versin
günaydın canım nsılsın zeytincim bebiş nasıl
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mucucuxxxxxxxxxxxxxxx
günaydın bitanemmmm nasılsın
benimde hep sağdan olur bu ay solda kıpraşmalar oldu hayırlsıı bakalım bende kahve leke hafta sonuda vardı anlamadım dün akşamda çok hafif pembemsi kan vardı iyice kafam karıştı inşallah kötü bişey değildir
günaydınnnn cnlarımmmmmmmmmmmmm
günaydın canım benim nasılsın
canlarımm benim busecan kumsalım ben şimdi tapuya giidyorum öğlene gelirim öpüyorum hepinizi kocaman
tamam canım kolay gelsin bende çok öpüyorum seni

canım benim allah razı olsun rabbim kabul etsin inşallahŞeniz

ewt ama sana demiştim ben daha var diye yumurtlamana benimkide garfik diyokı 16. gün yumurtlamışsın anlamadım valla bende 12. 14.15.16. günler çalışmışım ama bilemiycem kaç gündür de çalışmadık hayırlısı artık annem de diyokı o bi anlık hemen kaparsa kapar yorma kafanı kaydirigubbakcemile3

siz ne yaptınız varmı değişiklik haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…