of kıslarrrrrr kasık ağrım çok kötü uyutmadı beni korkuyorum bi pzartesi olsun herşey belli olcak nedr bu yahuu öldümmm
Canlar günaydın ben birazdan kan testlerim ve 10 günlük raporum için hastaneye gideceğim.Size iii sohbetler
canlarımm benim busecan kumsalım ben şimdi tapuya giidyorum öğlene gelirim öpüyorum hepinizi kocaman
tmm cnm dualar ettim hepimizeeee kumsal serpil fatoş tüm arakadaşalarıma mevlanada ay süperdi ya çok duygulandım çokkkkkkkkkkkkk 2 saat ibadet ettikkk allah kabul etsin
canım ya mevlana zatenn insanın tüytlerini diken diken yaptırıyor bende çok duygulanırımm bol bol dua ettin canım Allah kabul etsin bende dün 14 yasin okudum pempekalplerle hepinize gönderdimm
sorma başka bir dünya var içinde oturduk yasınlerımızı okudkk bol bol sizleri zikrettim allahım inşş duymuştur sesimii
ateşime baktınmı ??
günaydın canım nsılsın zeytincim bebiş nasılgünaydın kızlarrr mısra honey inş. güzel heberlerle gelirsiniz canlarım
allahım herşeyin hayırlısını versin
günaydın bitanemmmm nasılsıngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mucucuxxxxxxxxxxxxxxx
benimde hep sağdan olur bu ay solda kıpraşmalar oldu hayırlsıı bakalım bende kahve leke hafta sonuda vardı anlamadım dün akşamda çok hafif pembemsi kan vardı iyice kafam karıştı inşallah kötü bişey değildirhayıt kulanan arkadşların dikkatine
kızlar hayıtı kulanna arkadşlar hamiş kaldı kumsal ve ben kaldık
şimdi ben hep soldan yumurtluyordum ve erken yumurtam çatlıyordu bu ay yumurtam geç oluştu ve sağ yumurtam sürekli sancıdı yani benim sağ yumurtam tembel galiba ben bu ay sağdan yumurtluyorum ve tembel olduğu için geç çatlıyor bunu ben hayıta bağlıyorum bence sağ yumurtamı çalıştırdı solumda ağrıyor ama benim hiç sağım ağrımazdı bib not olarak düşeyim dedim bilgi amaçlı
günaydın canım benim nasılsıngünaydınnnn cnlarımmmmmmmmmmmmm
tamam canım kolay gelsin bende çok öpüyorum senicanlarımm benim busecan kumsalım ben şimdi tapuya giidyorum öğlene gelirim öpüyorum hepinizi kocaman
tmm cnm dualar ettim hepimizeeee kumsal serpil fatoş tüm arakadaşalarıma mevlanada ay süperdi ya çok duygulandım çokkkkkkkkkkkkk 2 saat ibadet ettikkk allah kabul etsin
canım tabbiki rabbim duyar kimin greçek iyi niyetli kimin fesat kimin ne olduğunu ondan iyi bilen olamaz canım evet ateşine baktım yükselmiş inşallhh yüksek kalır ben henüz yumurtlamamışım canım bu ay benim ateşim çok garip hayırlısı .)) bende içimemmei doğdu dün yasin okudum sanki konyadaymışım gibi demekkii ben seni hiisettim fatoda eyip sultana gidecekti dua için ne güzell haftonumuz dularla geçmiş harika bu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?