mısra ve htp_honey hamile canımvalla temmuzda ne olur bilinmez :))) ama olsun ister gönlüm buse geçmiş çok uzun hamile haberi var mı :))
senin adına çoooooooooooooook sevindim. darısı inşallah başıma. bir de ben gidip gelebilseydim tatile. bu yıl zor gibi gözüküyor ama bakalım kısmetbalımmmmm unuturmuyum hiç sizi :))) güzeldi fatoşcum çok iyi geldi tatil
mısrayı biliyorum ama htp_honey miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allahım çok guzel haber bu çok sevindim onunda regli gunumuz aynıydı hayırlı olsun sağlıkla inşallahmısra ve htp_honey hamile canım
valla temmuzda ne olur bilinmez :))) ama olsun ister gönlüm buse geçmiş çok uzun hamile haberi var mı :))
şimdi kötü bir haber aldm arkadaşlar. tayland da bir kuzenim var. az önce görüştüm. beyninde 2 tane timör saptanmış. elim ayağım kurudu sanki. ne yapacağımı şaşırdım. bu hafat içinde istanbula gelecekmiş. burada bir hastaneye görünmek için. çok üzgünüm ben ya. lütfen onun içinde dua edin.
inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:geçmiş olsun canım allah yardımcısı olsun bir an önce sağlığına kavuşsun inşşş
busem ateş tablomu yazıyorum bir ilgileniver tatlım
1.gün 36,4
2.gün 36,4
3.gün 36,2
4.gün 36,3
5.gün 36,5
6.gün 36,6
7.gün 36,7
8.gün 36,3
ne oldu bu düştü kendiliğinden böyle yaaaaaa
busecann ahsenim nasılsınız busecan anne doğruyu demiş valli bende yumurtlamdımm bu ay bir garip gidiyoruz ben çalışmada yapamdım artık aman sıkılıyorum ben öyelsine çalışma yapınca depresif oluyorum
ay aynen çalıştık artık takdır allahın inşş ol demiştir olmuştur...
bugün keyifsizim yorgunumm kasıklarım ağrıyoo midem hafi bulanıyo simit yedim susamları sanırım
sizin ufaklığa da geçmiş olsun canm ya allah şifasını versinn sağlıkkk en büyük varlık hakketten alah herkese sağlık sıhhat afiyet versinn
ateş tablona baktım canım dpo 16 çekmiş ya benim tabloyuda boş vaktinde bir eklesen( ateş listem belli zaten bende yumurtlamadım galiba benimde keyfim yok
dpo ne demek??
ekliyim canım
ateş topiğine mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?