Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bende patron gelirse çıkıcam kızlar ara ara bakmaya çalışırım şehir dışına gitsede bende rahat etsem kaydirigubbakcemile3

şimdi kötü bir haber aldm arkadaşlar. tayland da bir kuzenim var. az önce görüştüm. beyninde 2 tane timör saptanmış. elim ayağım kurudu sanki. ne yapacağımı şaşırdım. bu hafat içinde istanbula gelecekmiş. burada bir hastaneye görünmek için. çok üzgünüm ben ya. lütfen onun içinde dua edin.

geçmiş olsun canım allah yardımcısı olsun bir an önce sağlığına kavuşsun inşşş

busem ateş tablomu yazıyorum bir ilgileniver tatlım
1.gün 36,4
2.gün 36,4
3.gün 36,2
4.gün 36,3
5.gün 36,5
6.gün 36,6
7.gün 36,7
8.gün 36,3

ne oldu bu düştü kendiliğinden böyle yaaaaaa

kızlar geldimm çok yoğunum

nihalimmmmmmmmmmmmm hoşgeldin tatailinin harika geçmesine pek sevindimm helede tatil kıyağı yaşaman apayrı bir güzellikk bol güzel ateşli aşk geceleri yaşamışsındır dermişimkaydirigubbakcemile3evet bundan sonraki ay harika haberlerini duyma olasılığımız çok fazla sende şu hayıtı kullan lütfen

kumsalım bir kanam geçirmişsin minikde olsa vallhi o ebndede 2 ay önce olmuştu hatıralrsan bir yorum yapamayacağımmm

fatoözelim evellal kuzenin için çok ama çok geçmiş olsun sağlık herşeyden önde gelir bence aman Alahım sağlığımızı bozmasın çok üüzldüm bu arada sanada geçmiş olsun bizmde ufaklşık denizde denizanası çarptı çocuğun her tarafı kırmzı .( eşim onunla ilgileniyor benimde moralim ona bozuldu zaten ıfaklığın bağışıklık sistemiz zayıf çok üüzldüm içim acıyor

sezenim nasılsın canım kivim artık şeftali oldumu bal gibidir maşallhhhh

zeytinim sağlığın nasıll

mısra hpt honey aklım szdee

busem ateş tablomu yazıyorum bir ilgileniver tatlım
1.gün 36,4
2.gün 36,4
3.gün 36,2
4.gün 36,3
5.gün 36,5
6.gün 36,6
7.gün 36,7
8.gün 36,3

ne oldu bu düştü kendiliğinden böyle yaaaaaa

düşcek çıkcak kaydirigubbakcemile3 sen ateş topiğine de koysana bunu yorumlasınlarr valla ben çözemedim ki bu işi garfiğine ekledinmii

busecann ahsenim nasılsınız busecan anne doğruyu demiş valli bende yumurtlamdımm bu ay bir garip gidiyoruz ben çalışmada yapamdım artık aman sıkılıyorum ben öyelsine çalışma yapınca depresif oluyorum

ay aynen çalıştık artık takdır allahın inşş ol demiştir olmuştur...
bugün keyifsizim yorgunumm kasıklarım ağrıyoo midem hafi bulanıyo simit yedim susamları sanırım

sizin ufaklığa da geçmiş olsun canm ya allah şifasını versinn sağlıkkk en büyük varlık hakketten alah herkese sağlık sıhhat afiyet versinn

ateş tablona baktım canım dpo 16 çekmiş ya benim tabloyuda boş vaktinde bir eklesen ( ateş listem belli zaten bende yumurtlamadım galiba benimde keyfim yok

gün 36.4
2gün 36,4
3gün 36.4
4gün unuttum
5gün 36.2
6gün..36.2
7gün 36.5
8gün 36.2
9.gün 36,2
10gün36..2
11gün36.2 kızlar bu ne ya 36.4 adet oldum ateşim 36.2 de devam ediyor yani normalmi bu kafam karıştı
12.gün36.8
13gün 36.4
14 gün36 2
15gün 36.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…