akşma çekriz şöyle kurtları bir dökeriz kaçgünlerdir çekemiyoruz
aman vallhi benimde hiç çalışasım yok ama zorunlu çalışağız(( ben şimid kaçtım canımm
canlarım bende yemeğe gidiyorum
benimde(((((
sorma serpilcim yine şehit vermişiz çok ama çok üzüldüm allah sabır versin yakınlarına :gitme:
canlarım bende yemeğe gidiyorum
aman vallhi benimde hiç çalışasım yok ama zorunlu çalışağız(( ben şimid kaçtım canımm
akşam serinliğinde çekeriz artık.kızlar ben kaçıyorum diğer masada evrak dolu işlemesem eşim beni öldürecek bu ara sıcaklardanmıdır nedir hiç iş yapasım yok:)))benimde başımda koca var bazen patrondan beter sıkıştırıyor
akşma çekriz şöyle kurtları bir dökeriz kaçgünlerdir çekemiyoruz
nihal aşağıda iki hamileyi ortamıza almış sırlama şöyle bende
serpil zeytin ahsen nihal
entersana dua edelimmmmmmmmmmmmmmmmmmm amin amin amnin inşallhh pozitifle döner
fatoözell senin ateşinm düşecekk sonra yükselecek artık yumurtlama dönemine başladın ondan canım benimkine baksan hep 36.2 dii
busecan canımm kuzuuzu
zeytinimmmmmm
ahsenimmm ayyy entresan gelsede bir halay çeksek stres atsakk popomdan sular aktı
niahlimm için temizleniyor iyi bu
ebraraım anneni özledin değilmi benim aannemde düğnde geecekk yanii
zevd kzının adı pek güzel rabbim kısa zamanda kavuştursun sana
busecann sen yumurtladın fazlasını düşünme bende o stresten ağlamıştım dün yani yumurtlamdımmı kaçırdımı amannnnnnnnnnnn vallhii hayatı cehenemee çeviriyoruz
evet serpilcim haklısın kız ben stres yapmıyorum tatlı bir heyecan var bendee anlatamam kaydirigubbakcemile3
ay bide ben izne çıkcam bu hafta sonu cumadan sanırsam kızlarr 19 unda döncem 1 hafta olursa ama ben 10 gün istiyorum bakalım vercekmi patronklava: o zaman size nasıl haber vercemm kociş olmadan nete girersem kaçamak veririm inşş kaydirigubbakcemile3
TATİLE NEREYE GİDİYORSUNUZ kaydirigubbakcemile
inşallah çok güzel geçer canım tatiliniz.valla fatoşcum yakın yer olsun dedik önce kuşaadsı marmaris sonra antalya dedik karar vermedik daha
inşallah çok güzel geçer canım tatiliniz.
yaaaa sorma sabah gördüm tv de. sen doğur büyüt bin bir zahmet çek gönder askere kör bir kurşuna hedef olsun gözünden sakındığın yavrum. Rabbim ailesine helede anasına sabırlar versin. Allah kimseyi evlat acısıyla yakmasın. Hepsinin ruhu şadolsun
hiç kafanı karıştrma o zaman. madem loveliye güveniyorum diyorsun demekki kız biliyor o zaman. birde nasip kısmet hayatım. sen elinden geleni yaptın şimdi artık taktiri ilahi. ne yaparsan yap boş. o yüzden daha fazla kafanı karıştırma. sakin ol ve bekle. sen şimdi tatil heyecanına kaptır kendini unut bebiş olayınıinşş bakalım hayırlısı inş güzel haberlerle dönerimmm ya kafamı karıştırdı bu garfik ya bişeyleri eksik mi yazdımkı fatoşş grafiğe göre 16. gün biz 13. gün olarak ayarladık ya o gün dü 12. gün 14.gün15.gün16. gün çalıştık önceside varbide 21. gün çlaıştık dün karmançorman oldu kafam yaa ama loveliye güveniyorum geçen ayınkını de o bildi regl günümü valla
hiç kafanı karıştrma o zaman. madem loveliye güveniyorum diyorsun demekki kız biliyor o zaman. birde nasip kısmet hayatım. sen elinden geleni yaptın şimdi artık taktiri ilahi. ne yaparsan yap boş. o yüzden daha fazla kafanı karıştırma. sakin ol ve bekle. sen şimdi tatil heyecanına kaptır kendini unut bebiş olayını
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
kızlar napıyosunuzzzz hava bu gun çok sıcak tatil rehavetini hala atamadım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?