Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Mısra canım bende dıĞer arkadaŞlara katılıyorum lÜtfen Çok dıkkat et kendıne..evet haklısın bÜtÜn ıŞgÜÇ sana bakıyordur ama Şuan krıtık bır dÖnemdesın bıraz ıdare edın.ev pıs kalsın yemeĞı dıŞardan sÖyleyın yada eŞın becerebıldıĞı kadar yapsın.bırsÜre mısafır kabul etme gelselerde kendı ıŞlerını kendılerı yapsın.sen tedbırını alda gerısını allaha bırak.

akşma çekriz şöyle kurtları bir dökeriz kaçgünlerdir çekemiyoruz

akşam serinliğinde çekeriz artık.kızlar ben kaçıyorum diğer masada evrak dolu işlemesem eşim beni öldürecek bu ara sıcaklardanmıdır nedir hiç iş yapasım yok:)))benimde başımda koca var bazen patrondan beter sıkıştırıyor

benimde (((((
sorma serpilcim yine şehit vermişiz çok ama çok üzüldüm allah sabır versin yakınlarına :gitme:

yaaaa sorma sabah gördüm tv de. sen doğur büyüt bin bir zahmet çek gönder askere kör bir kurşuna hedef olsun gözünden sakındığın yavrum. Rabbim ailesine helede anasına sabırlar versin. Allah kimseyi evlat acısıyla yakmasın. Hepsinin ruhu şadolsun

canlarım bende yemeğe gidiyorum

afiyet olsun balııııııııııııııııııım

aman vallhi benimde hiç çalışasım yok ama zorunlu çalışağız (( ben şimid kaçtım canımm

kendine dikkat et bu sıcaklarda sürekli dışarılardasın araba üzerindesin. bol tuzlu ayran tüket. suyuda bol bol iç.

bu akşam şöyle bir kurtlarımızı dökelim artık kızlar epeydir yapmadık. senin işinde zor be ahsen hem koca hem patron amaaaaaaaaaan yazık sana :sinifsinif:

akşma çekriz şöyle kurtları bir dökeriz kaçgünlerdir çekemiyoruz

evet evet evet

nihal aşağıda iki hamileyi ortamıza almış sırlama şöyle bende

serpil zeytin ahsen nihal

hadi hayırlısı inşallah

entersana dua edelimmmmmmmmmmmmmmmmmmm amin amin amnin inşallhh pozitifle döner

hakikaten yaaaa bu enterasan neden bize halen haber vermedi. bilmiyormu merakta olduğumuzu

biliyorum daha yumurtlama devrem bitmediki benim buse ateş tablonu yaz dedi diye yazıyorum.

mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaa honeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey szi seviyoruz. dualarımızdasınız :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

busecann sen yumurtladın fazlasını düşünme bende o stresten ağlamıştım dün yani yumurtlamdımmı kaçırdımı amannnnnnnnnnnn vallhii hayatı cehenemee çeviriyoruz

evet serpilcim haklısın kız ben stres yapmıyorum tatlı bir heyecan var bendee anlatamam kaydirigubbakcemile3
ay bide ben izne çıkcam bu hafta sonu cumadan sanırsam kızlarr 19 unda döncem 1 hafta olursa ama ben 10 gün istiyorum bakalım vercekmi patron klava: o zaman size nasıl haber vercemm kociş olmadan nete girersem kaçamak veririm inşş kaydirigubbakcemile3

TATİLE NEREYE GİDİYORSUNUZ kaydirigubbakcemile

inşallah çok güzel geçer canım tatiliniz.

inşş bakalım hayırlısı inş güzel haberlerle dönerimmm ya kafamı karıştırdı bu garfik ya bişeyleri eksik mi yazdımkı fatoşş grafiğe göre 16. gün biz 13. gün olarak ayarladık ya o gün dü 12. gün 14.gün15.gün16. gün çalıştık önceside varbide 21. gün çlaıştık dün karmançorman oldu kafam yaa ama loveliye güveniyorum geçen ayınkını de o bildi regl günümü valla

AYNEN KATILIYORUM SANA CANIM BİNBİR EMEKLE HAYELLERLE BÜYÜTÜYORSUN ALLAHIM SEN SABIR VER RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN
VE O ASKERLERİN HEPSİ VATAN İÇİN CAN FEDA DİYOR RABBİM ZEVAL VERMESİN SAĞ SAĞLİM EVLERİNE DÖNMEYİ NASİP ETSİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hiç kafanı karıştrma o zaman. madem loveliye güveniyorum diyorsun demekki kız biliyor o zaman. birde nasip kısmet hayatım. sen elinden geleni yaptın şimdi artık taktiri ilahi. ne yaparsan yap boş. o yüzden daha fazla kafanı karıştırma. sakin ol ve bekle. sen şimdi tatil heyecanına kaptır kendini unut bebiş olayını

ewtt inşşş allahıma kaldı allahım zamanı gelmiştir inş sağlıklı hayırlı evlat
ay tatıl ewtt dinlencem zaten hepp innşş hayırlısıylaa şimdiden valizimi açayım aklıma geldikçe atayım bişeyler içine kaydirigubbakcemile3

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

kızlar napıyosunuzzzz hava bu gun çok sıcak tatil rehavetini hala atamadım :)))

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

kızlar napıyosunuzzzz hava bu gun çok sıcak tatil rehavetini hala atamadım :)))

WALLA NE YAPAYIM SICAK BİR TARAFTAN YOĞUNLUK DİĞER YANDAN SİNİR SİSTEMİM BOZULDU. OOOOOOOOOOOOOOF SIKILDIM BEN YA alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…