buse iyice bulamaç oldunotomatik hesaplayıcı ise 15 temmuz diyo :roflol::roflol:
canımmm çok stres yapıyosun sen senın sorunun kesinilkle bu olucak die düşün ama çok takılma walla senın sorunun yok bu ay 6. denemi dime senin
ayyy allah kavuştursun canım tabi çok zor sağlık olsunda yine gelirler inş.
ya bende pek anlamıyorumda ateş düşüyomuş 3 gün sabitlenince yüksek yumurtladın diyolar ama benim şimdi ateşime göre 13. gün 27. gün regl güya grafiğe göre 16.gün 16 temmuz diyo otomatik hesaplayıcı 15 temmuz diyo ne bu yaa çözmedim ben bu işi yaaa
ama geçen ay 16. gün yumurtlaıysan bu ayda oyle sankı senin canım
ayyy allah kavuştursun canım tabi çok zor sağlık olsunda yine gelirler inş.
slmm fıstıklar ben geldmmmmmmmmmmmmmmm
hoşşşşşşşgeeellldiiinnnnnnslmm fıstıklar ben geldmmmmmmmmmmmmmmm
ok canım hoşçakalllkızlar ben kactım grş
slmm fıstıklar ben geldmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ben kactım grş
buse iyice bulamaç oldunçok karıştırma şu işleri bak yine meşhur sözümü yazıyorum sana
no stres yes beybi
aminnnn canım aminnnnnentersana dua edelimmmmmmmmmmmmmmmmmmm amin amin amnin inşallhh pozitifle döner
CANIM KUSURA BAKMAYIN GEÇ YAZIYORUM İŞLERİM VAR YOĞUNUM.PONPONUN İŞTEN GÜÇTEN SESİ ÇIKACAK HALİMİ KALDI:)))BAZEN AÇIK UNUTUYORUM BURAYI DİĞER BİLGİSAYARDA OLUYORUM YAZAMAZSAM KUSURA BAKMAYIN ARKADAŞLAR.ahsennnnnnnn naber ponponum sesın çıkmıyo
fatoözell senin ateşinm düşecekk sonra yükselecek artık yumurtlama dönemine başladın ondan canım benimkine baksan hep 36.2 dii
busecan canımm kuzuuzu
zeytinimmmmmm
ahsenimmm ayyy entresan gelsede bir halay çeksek stres atsakk popomdan sular aktı
niahlimm için temizleniyor iyi bu
ebraraım anneni özledin değilmi benim aannemde düğnde geecekk yanii
zevd kzının adı pek güzel rabbim kısa zamanda kavuştursun sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?