Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

evt dığru hayırlısı bakalımm şubattan beri işte 6. deneme oluyo galiba

sağol canım benim bende eeeanlamıyorum bu işten hayırlsı sağolsun loveli yardımcı oluyor

fatoözell senin ateşinm düşecekk sonra yükselecek artık yumurtlama dönemine başladın ondan canım benimkine baksan hep 36.2 dii

busecan canımm kuzuuzu

zeytinimmmmmm
ahsenimmm ayyy entresan gelsede bir halay çeksek stres atsakk popomdan sular aktı

niahlimm için temizleniyor iyi bu

ebraraım anneni özledin değilmi benim aannemde düğnde geecekk yanii
zevd kzının adı pek güzel rabbim kısa zamanda kavuştursun sana

kızlar hava cehennem g,ibii ben çok yoğunum yemek yemeyede fırsat bulamıyorum ama sizlerle olmak herşye bedell yine karakol baskını eşim netten şehitlerin ismilerini istedi yok yyayaınlanmamış merakla isimleri bekliyorlar yani ülkemizii rabbim korusun artık yorum bile yapamıyoruz susutuk susuturulduk

busecann sen yumurtladın fazlasını düşünme bende o stresten ağlamıştım dün yani yumurtlamdımmı kaçırdımı amannnnnnnnnnnn vallhii hayatı cehenemee çeviriyoruz

ahsennnnnnnn naber ponponum sesın çıkmıyo
CANIM KUSURA BAKMAYIN GEÇ YAZIYORUM İŞLERİM VAR YOĞUNUM.PONPONUN İŞTEN GÜÇTEN SESİ ÇIKACAK HALİMİ KALDI:)))BAZEN AÇIK UNUTUYORUM BURAYI DİĞER BİLGİSAYARDA OLUYORUM YAZAMAZSAM KUSURA BAKMAYIN ARKADAŞLAR.

EVET SERPİLİM YA BENİMDE HALAY ÇEKMEYE İHTİYACIM VAR.AMA BU SICAKLARDA HALAY NASIL OLUR BİLMEM İYİCE TER BİR TAFAFLARIMIZDAN AKAR ARTIK:)))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…