Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

offffffffffff nöbetçi olduk burda burda evet bu gunki topik nöbetçimiz karşınızda nihalllll naniknanik naniknanik

nihal hayıt tadı fena değil güzel bir btki çayı olark düşünüyor ve öyle içiyorum yakıyı bende kullandım ay bu ay uygulamdım canım

nihall acayip yorgunum aslında ama ne yapalımm iş olsunda yorulalaım

busecan canım tatail harika ama ben ne yazıkki tataile şimidlk hasretim :)))

kumsalım evet ne yazıkkii şehit veriyoruz ne desem bilmiyorum

ebraraım iş güç ve ben bu aralar yoğunum düğün telaşım var sekretrrim iznde misafirlerim var ve yine misafir gelecekk yani en az ay fulll doluyum (

ahsenim halay çekecek hal kalmdıı gözlerimi açamıyorumm .))

entresan niye haber vermediki (

sezenim balımmmm şaftalimi ısırdımm hammmmmmmmmmmm d,iye

zeytinim kvim Alalha emanet

fatoözelim canım sıcakta arbaba kullanmak zaten apayrı bir dert sıkıntı

busecan loveli yanılmaz ateş konusunda rahat ol canım

mısracım misafirlerin evde ama ne olur fazla ayakta kalama

offffffffffff nöbetçi olduk burda burda evet bu gunki topik nöbetçimiz karşınızda nihalllll naniknanik naniknanik

geldimmmmmmmmmmmmmmmm hadi halaya epey toplanmışız :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

serpil, kumsal, nihal hadi kızlar yaaaaaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................161
Kumsal--------------8

çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan.............31
efnanim..............36
?
Elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............7
ebrar42................20
fatoözel.................11
tualina....................2
evhan......................1
Melisex...................2
lgetangel..................5
masum_pisi06........
Reyyan................
Sbr..........................1
humayra...................1 allah kabul etsin
TOPLAM..............384
en son hali buydu galiba

fisfisfis:teytey::teytey:
serpil, kumsal, nihal hadi kızlar yaaaaaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:teytey:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:

bu akşam aktara uğrayım bari alıcam ya başlamak ist,yorum

uğra canım akatra iki dön şöylee ohhh yandannnnnnnnalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

bu akşam aktara uğrayım bari alıcam ya başlamak ist,yorum

tamam canım akşama alırsın şimdi yandaaaaaaaaan :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…