Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Bebişten sonra vereceğiz artık ahsencim yapcak bişey yok.
Ben bu yaşıma kadar ilk defa 60 lı kiloları gördüm hep şu çalışmayan tiroid hormonlarım yüzünden

Honeyyyyyyyyyyyyyy şimdi tekrar albümüne baktım çokkk cücel şeyler var bayıldımmmmmm,doğuma kadar kendim bişeyler yapamazsam senden istesem gönderir misin cnm?

kızlarr ben bu hafta sonu tatıle çıkıyorum ya yolculuk vs. etkilemz dimii????bilmiyorumkismile

kızlar kilomu duyunca hepiniz kaçtınız mı:)))))))))))))))))))))))) nerdesiniz obezim ben obezimmmmmmmm:))doğum yapınca verecem inşallah.ya ben oldum olası balık etli tipler var ya onlardandım hiç bir zaman çıtı pıtı olamadım ama evleninceye kadarda 65 i hiç geçmedim.ama evlendikten sonra ne olduysa oldu şiştim

evet vereceğiz inşallah canım.ben şöyle 25 kilo kadar verecem inşallah.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mısram tebrik ediyorum canım...
balım seni de tebrik ederim...
ne kadar mutlu olduğumu anlatamam :hooray:
ne güzel uzun zaman girmedim iki güzel haber aldım...
böyle de pek heycanlı oluyor...

honeycim progesteron mudur nedir o ilaç önemli bir ilaç onu sakın bırakma canım...
son gebeliğimde doktorumm vermişti bana...her gün 3 kere almam gerekiyordu almadım bişey olmaz dedim...bebek düştü...
aman sizde benim yaptığım hatayı yapmayın kızlar....dinlenin...elinizdeki en önemli şey şu anda gebeliğiniz...

hayırlı kandiller bu arada...
Allah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin....
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

masal nasılsın canım
mısra kumsal sizler nasılsınız
ahsen canım ben 75 le hamile kaldım hala öyleydim ama
yarın gidicem bakalım kaç kilo almışım
nihal nasılsın kuşum

mısracım allahtan boy varda kurtarıyorum
1 81cm olunca 75 kilo pek sırıtmıyo
bakalım yarın tartılınca kaç kilo olmuşum gelince yazarım kızlar

kızlar günaydın hayırlı kandiller herkeze

honey iyi bak kendine canım

mısra hayıtlı haberlerle gel dr den canımcım

buse ruyan çok güzel canım bu sefer tutu kesin

serpilcimmm seninde ruyan hayırlı bir ruya bence sende yakaladın merak etme

kumsal canım akıntın devam ediyo mu

ahsen nerdesin sen merak ettim seni

zeytinn seni yine yakalayamadım öpuyorum canımm

fatoşşş yiğenine çok geçmiş olsun tekar

sezencim senınde kandilin mubarek olsun

inş canım her ay rüyaşar görüyorum bu dönemlerde inşşş hayırlara vesile olurr bu patatess:Saruboceq:

sen nasılsınn ???

mısraa kaçta randevun aaa yarınmışş galiba pardon sabah sabah şaş bakıyorum

kızlar ya bu ara çok mıskınım gece 11 de yatıyorum sabahları zor kalkıyorum hep yorgunum sanki evle bile düzgun ilgilenmıyorum bu ara tembel oldum ben

mısracım allahtan boy varda kurtarıyorum
1 81cm olunca 75 kilo pek sırıtmıyo
bakalım yarın tartılınca kaç kilo olmuşum gelince yazarım kızlar
ay maşallah boy 1 81 ha benim 1 65 yanında tıfıl kalırım:)))boy olunca kurtarmışsın ne güzelll

canım evet okudum ben dün işe gelmedim.evdede net yok onun için haber veremedim.sen nasılsın nahalimm.

ahsenn ponponun poposunu ısıracam dun nerelerdeysin cevap ver bakimm kaydirigubbakcemile3

canım benim yukarıda yazdım işte yoktum dün.ya nihal ben ponponun cinsiyetini çok merak ediyorum inşallah iki hafta sonra öğrenebilirim.kız olursa cicilerini almaya başlayacağım kız kıyafetlerine canım kalıyor erkek olursa üzgünüm ama abisinin kıyafetleri ile idare edecek

millet gitmiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşş ya benimde diğer bilgisayarda işim var ama kalkamıyorum.dün gece uykumu alamadım sarhoş gibiyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…