Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

h.g canım yok iş güç senden niye kaçsınlar nasılsın?:1hug:

hpt-honey sen nasılsın canım sıkıntılar azaldımı?:1hug:

of işler aklıma geldı bugun temızlık yapcam ama hıcde canım ıstemıyo pufff bu arada kandılın mubarek olsun

dua okuyanlar

serpil 10 yasın 5 fetih
buse 11 yasin 10 fetih
kumsal 10 yasin 10 fetih
fatoş 10 yasin 10 fetih

masal nasılsın canım
mısra kumsal sizler nasılsınız
ahsen canım ben 75 le hamile kaldım hala öyleydim ama
yarın gidicem bakalım kaç kilo almışım
nihal nasılsın kuşum

Canımben çok daha iyiyim teşekkür ederim.

mısracım allahtan boy varda kurtarıyorum
1 81cm olunca 75 kilo pek sırıtmıyo
bakalım yarın tartılınca kaç kilo olmuşum gelince yazarım kızlar

Ben seni şu yangın olayının haberinde görmüştüm vallahi manken gibisin kilo milo yok

İnşallah cnm benim

Canım dr randevumu bugünede alabilirdim ama daha net belli olsun diye yarına erteledim,hatta cumartesi düşünüyordum ama KPSS sınavım var

ayyyy inşallah rabbim gönlune gore verir cicili bicili alırsınn

belanyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar akşam okuyalımıı dua

Okuyalım bende ojelerimi silip,abdest alıp dua okumak istiyorum bana da verin lütfen.Ben gündüzden okuyayım hatta

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugüğn hem kandil hemde 3.yıl dönümümüz eş,imle evliliğimizin çok mutluyum ramazan bayramının birinci günüde kızımın dogum günü istesek böyle hayırlı günlere denk getiremezdik

Öncelikle hoşgeldin aramıza cnm.Mutluluğunuz daim olsun inşallah

ayyyyyyyyyyyyyyy kızlarr çok dygulandımm gaza heldimm herkess yain okuyacak akima 41 e tamamlayacağız
10 ben okuyorum

Ben de istiyommmmmmmmmmm

ay inş. yarın haber veririm sizlere hastaneden
geldikten sonra işe gelmicem dinlenecem biraz
fatoşum
yürümek iyi olur ama hiç halim yok
3 kepçe yoğurt yedimmm

Yoğurt çok faydalı ben de epeyce tüketiyorum.Senin bebişin cinsiyeti belli olmuşmuydu erkek miydi cnm?

canım ay bende korkuyorum diş dr yaşım 31 hiç gitmedim gitmem gerek ama kokruyorum 20 lik çekilcekk mafoldumben

Hiç korkma cnm iğne vurup uyuşturdukları için birşey hissetmiyorsun,diş çekiminden sonra dikkat edeceksin çorba falan içeceksin.

Tekrar hoşgeldin cnm

kızlkar bnada dua edin hemm yoğunum hemm stresliyim ((

Dualarım seninle Serpil im

Hoşgeldin bugün nasılsın?

mısra nasılsın canım. problem bitti inşallah değilmi kanaman kesildimi kaç gündür doğru dürüst giremiyorum girsemdegeçmişi okuyamıyorum. ama senle honeyi çok merak ediyorum

Fatoş ne okuycam peki,fetih suresi yasin kitabında olur mu onu bilmiyorum?

Ayyyyy çok özür kızlar ben saat 5 te ablamlarla çok cücel bir mekana yemek yemeye gideceğim çok geç dönerim ,şimdide eşim evde onunla ilgilenmemi istiyor okuyamammm

yasin kitabında fetih suresi yoktur canım kuranı kerimde bulabilirsin. şayet okuyabilirsen fetih oku bulamam dersen yasin oku fetihi ben akşam okurum. sen okuyabildiğini oku bize yazki biz akşamki dağıtımı bilelim.

tsklr canım iyi sayılırım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…