Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar ben kactım grşrz herkese hayırlı kandıller öpüyorum

canım olmaz arapçayı türkçe okuyacaksın bende bilmiyorum arapça ama tek tek okuyorum fetih biraz zor dua o yuzden uzun suruyo okumak

canım olmaz arapçayı türkçe okuyacaksın bende bilmiyorum arapça ama tek tek okuyorum fetih biraz zor dua o yuzden uzun suruyo okumak
neden olmuyomuş ben türkçede okudum arapçada sonuçta anlayarak okumakda var arapçanın mealı aynı şeyleri okuyup dua ediyorsun orda ne yazıyosa aynısı bence allah kabul etsin

neden olmuyomuş ben türkçede okudum arapçada sonuçta anlayarak okumakda var arapçanın mealı aynı şeyleri okuyup dua ediyorsun orda ne yazıyosa aynısı bence allah kabul etsin
canım anlamını bilmek gerek tabi bilerek okumak çok guzel ama duaları arapça okumak gerekir bildiğim bu tabiki allah kabul etsin

arapça dediğim kuran okumayı bilmiyorum bende mesela fatiha süresi nasıl okuyoruz anlamı mı ? gibi ayyy anlattım dime yanlış anlamadın beni dime

canım anlamını bilmek gerek tabi bilerek okumak çok guzel ama duaları arapça okumak gerekir bildiğim bu tabiki allah kabul etsin

valla ben karışık okudum allah bilir önemli olan o duayı okumaktı ve bende okudum dua ederek burda da türkçe dualar ediyoruz sonuçta arapçamı konuşuyorzz sonuçta orda yazılanlar aynı biri arapça biri türkçe ve önemli olan kalbimizz niyetimiz

arapça dediğim kuran okumayı bilmiyorum bende mesela fatiha süresi nasıl okuyoruz anlamı mı ? gibi ayyy anlattım dime yanlış anlamadın beni dime

ii de hayatım türkeçesini de söyleybilirsin o duaların fatihanın vs.. okuyabilirsin bazen elimizi açıp dua etmiyormuyuz ????????????

valla ben türkçe arapça karışık okudum allahım bilir gerisini hepsi aynı biz oyle biliyoruz isteyen arapça okusun eklesin o zaman listeye

tabiki önemli olan niyet ağzına sağlık allah kabul etsin canım olumunekankayizsmile

aaaaaaaaaaaa sen şimdi bana kızdın mııı ??

kızdım içimden gelmiş okudum :gitme: olmaz diyosun sendee :umursamaz::dilcikar: sonuçta arapçada yazılan şeyler aynı anlam ifade ediyo ben arapçada dilim dönmedi baktım yanlış telaffuz etcem türkçesinden okudum dua sonuçtasenağlama

ya varya tam sopalıksın benimde dilim dönmuyo yasıne alıştım okuyorum ama fetihte çok zorlandım okurken sanada bildiğimi söyledim hemende küzermiş kızarmış opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…