maşallahhhhhh hızlı okuyosun canım olumunekankayizsmilefetih sürem bitti kızlarr yasındende 9 tane kaldı
sanada canım rabbim dualarımızı kabul etsin mubarek gündekızlar ben kactım grşrz herkese hayırlı kandıller öpüyorum
maşallahhhhhh hızlı okuyosun canım olumunekankayizsmile
nasıl anlamını mı okudun ??biraz kaydirigubbakcemile3 fetihin arapçası çok dil dönmüyo türkçede okudum valla olur dimi
neden olmuyomuş ben türkçede okudum arapçada sonuçta anlayarak okumakda var arapçanın mealı aynı şeyleri okuyup dua ediyorsun orda ne yazıyosa aynısı bence allah kabul etsincanım olmaz arapçayı türkçe okuyacaksın bende bilmiyorum arapça ama tek tek okuyorum fetih biraz zor dua o yuzden uzun suruyo okumak
canım anlamını bilmek gerek tabi bilerek okumak çok guzel ama duaları arapça okumak gerekir bildiğim bu tabiki allah kabul etsinneden olmuyomuş ben türkçede okudum arapçada sonuçta anlayarak okumakda var arapçanın mealı aynı şeyleri okuyup dua ediyorsun orda ne yazıyosa aynısı bence allah kabul etsin
canım anlamını bilmek gerek tabi bilerek okumak çok guzel ama duaları arapça okumak gerekir bildiğim bu tabiki allah kabul etsin
arapça dediğim kuran okumayı bilmiyorum bende mesela fatiha süresi nasıl okuyoruz anlamı mı ? gibi ayyy anlattım dime yanlış anlamadın beni dime
tabiki önemli olan niyet ağzına sağlık allah kabul etsin canım olumunekankayizsmilevalla ben karışık okudum allah bilir önemli olan o duayı okumaktı ve bende okudum dua ederek burda da türkçe dualar ediyoruz sonuçta arapçamı konuşuyorzz sonuçta orda yazılanlar aynı biri arapça biri türkçe ve önemli olan kalbimizz niyetimiz
aaaaaaaaaaaa sen şimdi bana kızdın mııı ??valla ben türkçe arapça karışık okudum allahım bilir gerisini hepsi aynı biz oyle biliyoruz isteyen arapça okusun eklesin o zaman listeye
aaaaaaaaaaaa sen şimdi bana kızdın mııı ??
ya varya tam sopalıksın benimde dilim dönmuyo yasıne alıştım okuyorum ama fetihte çok zorlandım okurken sanada bildiğimi söyledim hemende küzermiş kızarmış opuyorumnanaktan opuyorumnanaktankızdım içimden gelmiş okudum :gitme: olmaz diyosun sendee :umursamaz::dilcikar: sonuçta arapçada yazılan şeyler aynı anlam ifade ediyo ben arapçada dilim dönmedi baktım yanlış telaffuz etcem türkçesinden okudum dua sonuçtasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?