ya varya tam sopalıksın benimde dilim dönmuyo yasıne alıştım okuyorum ama fetihte çok zorlandım okurken sanada bildiğimi söyledim hemende küzermiş kızarmış opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hadiiiii gellll hadiiii balımm sen okuda nasıl okursan oku hadiiii gelllbananee:dilcikar: olmaz dedin hemen :umursamaz:naniknanik
evet canım onlara nedense dilimiz dönuyo fetih suresi gerçekten telafuzu zor çok dikkatlı okumak gerek bir harf bile anlamını değiştirir sende haklısınben hızlı okuurm yasını bak bide tefriciye okumuştuk ya
hadiiiii gellll hadiiii balımm sen okuda nasıl okursan oku hadiiii gelll
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
evet canım onlara nedense dilimiz dönuyo fetih suresi gerçekten telafuzu zor çok dikkatlı okumak gerek bir harf bile anlamını değiştirir sende haklısın
aminn canım allah kabul etsinondan bende telaffuzda yanlış yapmıyım diye allahım inş kabul etmiştir e zaten bence aynı şeyi okudum ama sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3ohaoldumsmile
KIZ NE ZAMAN BARIŞTINIZ bilmiyorumkismile :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
canlarım benim önemli olan niyet duanın türkçemi arapçamı olduğu değil bence. tabiki bence diyorum din alim değilim. sadece şunu düşünüyorum. bizler saf olarak birbirimiz için dua ediyoruz allaha el açıp.hiç okuma yazma bilmesek arapçasınıda okuyamıycaz o zaman ne yapıcaz el açıp sadece içimizden geçenleri söylüycez. hep böyle düşünmüşümdür. elbette arapçasını okuyabilsek haktır ancak trkçeside geçerlidir bana göre. ALLAH KABUL ETSİN
busem sonuç itibari ile kaç tane hangi duadan okudun balım senben hızlı okuurm yasını bak bide tefriciye okumuştuk ya
buse gitti, nihal ben ve bir misafirimiz kaldıkaminnn ohaoldumsmile
amin canım amin a.s.canlarım benim önemli olan niyet duanın türkçemi arapçamı olduğu değil bence. tabiki bence diyorum din alim değilim. sadece şunu düşünüyorum. bizler saf olarak birbirimiz için dua ediyoruz allaha el açıp.hiç okuma yazma bilmesek arapçasınıda okuyamıycaz o zaman ne yapıcaz el açıp sadece içimizden geçenleri söylüycez. hep böyle düşünmüşümdür. elbette arapçasını okuyabilsek haktır ancak trkçeside geçerlidir bana göre. ALLAH KABUL ETSİN
amannn fatoş bizim küslüğümüzden ne olur biri evin küçük kızı diğeri ben evin delisiKIZ NE ZAMAN BARIŞTINIZ bilmiyorumkismile :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
10 tane fetih 2 yasin akşama yasın 9 tane daha okuycam 11 olcakbusem sonuç itibari ile kaç tane hangi duadan okudun balım sen
amannn fatoş bizim küslüğümüzden ne olur biri evin küçük kızı diğeri ben evin delisi
ikizinde bizim topiğin gülleri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanamannn fatoş bizim küslüğümüzden ne olur biri evin küçük kızı diğeri ben evin delisi
delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış misali10 tane fetih 2 yasin akşama yasın 9 tane daha okuycam 11 olcak
kaydirigubbakcemile5 kız benim içime kurt düşürdün nihall :kedi:
allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın. kızzzzzzz işiniz yokmu sizin kurtla böcekle uğraşıyorsunuz halen. :hulya:delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?