Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ya varya tam sopalıksın benimde dilim dönmuyo yasıne alıştım okuyorum ama fetihte çok zorlandım okurken sanada bildiğimi söyledim hemende küzermiş kızarmış opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bananee:dilcikar: olmaz dedin hemen :umursamaz:naniknanik

evet canım onlara nedense dilimiz dönuyo fetih suresi gerçekten telafuzu zor çok dikkatlı okumak gerek bir harf bile anlamını değiştirir sende haklısın

ondan bende telaffuzda yanlış yapmıyım diye allahım inş kabul etmiştir e zaten bence aynı şeyi okudum ama sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3ohaoldumsmile

canlarım benim önemli olan niyet duanın türkçemi arapçamı olduğu değil bence. tabiki bence diyorum din alim değilim. sadece şunu düşünüyorum. bizler saf olarak birbirimiz için dua ediyoruz allaha el açıp.hiç okuma yazma bilmesek arapçasınıda okuyamıycaz o zaman ne yapıcaz el açıp sadece içimizden geçenleri söylüycez. hep böyle düşünmüşümdür. elbette arapçasını okuyabilsek haktır ancak trkçeside geçerlidir bana göre. ALLAH KABUL ETSİN

aminnn ohaoldumsmile

amin canım amin a.s.

kıskananalar çatlasııııııııııııııııııııııııın kıskananlar çatlasın :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: ayyy bugün birde oynayasım var ama kandil. geçen kandildede busenin çok oynayası vardı kızı hep oturtmuştuk şimdi sıra bende walla. şeytan girdi içime dürtüyor kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…