Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlarrrr bende kaçıyorum kandil ya kaynanama gideceğiz el öpmeye:)) annemler yok yazlıktalar

herkeze bol dualı kandıller olsun muckssss

kumsalım sağol canım bzi anne baba ayrı büyüüdk 3 kızkardeş karınca kakarınca yapıyoruz düğününü işte rabbim utandırmasın ya dua listesini arıyorum çok geride kalmış

kızlar size doyum olmaz ama benim çıkmam gerek hepimizin kandili tekrar mübarek olsun rabbim dularımızı kabul tesin inşallah

busecim iyi tatiller bitanem kendine dikkat et

hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun iyi akşamlar

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................161
Kumsal--------------8

çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan.............31
efnanim..............36
?
Elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............7
ebrar42................20
fatoözel.................11
tualina....................2
evhan......................1
Melisex...................2
lgetangel..................5
masum_pisi06........
Reyyan................
Sbr..........................1
humayra...................1 allah kabul etsin
TOPLAM..............384

kıyamammmm canımm benide yakında kovarlar sürekli burdayım işleri stajerlere paslıyorum habire sempatiksalakcinni
kimse kovamaz seniiiii alsanaalsanasmile
kızlarrrr bende kaçıyorum kandil ya kaynanama gideceğiz el öpmeye:)) annemler yok yazlıktalar

herkeze bol dualı kandıller olsun muckssss
tamam canım benim sanada iyi kandiller iyi akşamlar
kumsalım sağol canım bzi anne baba ayrı büyüüdk 3 kızkardeş karınca kakarınca yapıyoruz düğününü işte rabbim utandırmasın ya dua listesini arıyorum çok geride kalmış

canım yuva kuruyorsunuz bu çok güzel bir şey rabbim emeklerinizin mükafatını almayı nasip etsin inşallah
baya geride kaldı gerçekten güncellenmediki

Canlarım günaydın.Ben de dün gece hepinizin göbişine bebiş konsun diye dua ettim Allah kabul etsin

sezenim sağol dualrını rabbim kabul etsin pazrad şeftali görünce aklıma senin ve bzim o tatalı şeftali geliyor aklıma yerimm onu bennnn

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınn ben ne yazkiii dua edemedim 8 ama 10 yasin ve 5 fetih okudumm bizim gelin hanımın poposunu fena laklmış kızlar millet gözünü bizde çıyor erkek kardeşim pek prim vermiyor galiba bu işi kardeşim bitirecekk yani düğün iptal olabilir kızlar o yüzden ne namaz kılabildim ne dua edebildim

ayy bu klavye öldürecek beni kendi yazdığımı okuyamıyorum bir klavye almam lazım benim 10 yasin 5 fetih okudum canlarımm

mısracım hatunn çifte düğün istiyor bu krizdee herşeyi biz yaptıkk altını eşyay nişan kına bize ait yetmedii ant düğün olacakmış 4 gelinlik götürüyoruz o kendi istedğini alackmış abbii bu krizde aşar biiz erkek kardeşşim rest çektii evlenmezz ikii kanepe yeter diyen hatunnn biranada kendini kraliçe hiissettii

Benim erkek kardeşimin eşi de aynı şeyleri yapmııştı.Ben de çokkk sinilenmiştim,dönüp geldikleri yere bakmazlar bir ton şey isterler.
Ben bedavaya gittim vallahi,çok sinirleniyorum o tarz kızlaraklava:

Benim erkek kardeşimin eşi de aynı şeyleri yapmııştı.Ben de çokkk sinilenmiştim,dönüp geldikleri yere bakmazlar bir ton şey isterler.
Ben bedavaya gittim vallahi,çok sinirleniyorum o tarz kızlaraklava:

bende bedavaya giitim kızkardeşimde bizimki, teneke galibaaaaaaaaaaa mısra ben bu gelini gelin olarak almama bende biiti inan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…