aynennnnnnnnnnnnnnnnn allahım ol derse olucak inşşşşşşşşşşşşşş mevlanada da hepinizin adını söyledimm nihalıme, serpilime fatoşuma, kumsalıma, gizeme ve aklıma gelmeyen herkese dedim inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
:gitme: :gitme: :gitme: ok canım fırsat bulursan girersin canımmbendeeeeeeeeeeeee seni özlüycemmmmmmmmmmmmm hepinizi özlüycemmmmmmmmmmmmmmmm ben nasıl ayrı kalcam yaa kociş de mıçımdan ayrılmaz hele tatılde eğer ayırlırsa bişey çıkarsa memlketinede uğrıycaz o zaman girmeye çalçışcam sözzzz senağlama
canımsın sen canımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben senin o ilk duadan ağlamana bayıldım ve o zaman beni için çok özel oldun biliyormuusn buradki herkes özel sakın yalnış anlaşılmasınn yanii kalbinin içini okumuşutum o an
oky canım bol dualı kandıllerin olsun rabbım dileklerini kabul etsin mucksssssniahlimm bende yavaş yavaş toparlanaytımm tatalım
düğüne dime kız alamaya ohohoh senide özlerim bennn öhüüüüüüüöhüüüü bu ne yaa herkez gidiyokızlar bende 20 inde yok olacağım :)) 26 sında dönmüş olurum ama ben orda muhakak sizi takip ederim :)))))
ayyyyy inşallah dileğim belli hepimizin dileği :)) çaktırma :))niahll ağlamalrını duyduu egliyor fatoözell bak ne dilersen olacak bugün
eeeee kız almak kolay mı görümceeeeeeeeeeeeniahşlimm sormaa kzı alamya gidiyoruz kabak oyulur gibi oyulduk bu yok zamanda evet
:gitme: :gitme: :gitme: ok canım fırsat bulursan girersin canımm
fatoşşşşş ne ihracatmış ya bitiremedin gitti :))))))))))
ayyyyy inşallah dileğim belli hepimizin dileği :)) çaktırma :))
niahşlimm sormaa kzı alamya gidiyoruz kabak oyulur gibi oyulduk bu yok zamanda evet
bizi alırken kimse oyulmadı :gitme: :gitme: :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?