Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ya geçmişi okuyım dedim ama sizi kaçırım o zaman
biraz uğramadım herkes biryerlere gidiyor nereye kızlar ya

ya geçmişi okuyım dedim ama sizi kaçırım o zaman
biraz uğramadım herkes biryerlere gidiyor nereye kızlar ya

kumsal geçmişe dalan çıkamıyor ki hahahhahahha yerim seniii kumsal ben kız almaya gideceğim ığdıra ayın 20 sinde busecanda tataile çıkıcakk

nihallll bazı hatunların kukusu pırlanta bizmki teneke yani kendi adıma konuşursam teneke bizde kimse oyulmadı ama biz kız alırken bziiz oyuyorlar

dua listesi nerde kızlar göremedim. birde bizim yıllanan bir yasinimiz vardı bari hazır bu akşam kitapları elimize almışken arada okuyuversek nasıl olurki

kız süsüdüklüü buralardamıısnnn honeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy avuçlarım açık unutma ihtiyaç duyduğun an buradayımmm

kumsal geçmişe dalan çıkamıyor ki hahahhahahha yerim seniii kumsal ben kız almaya gideceğim ığdıra ayın 20 sinde busecanda tataile çıkıcakk

hımm gelin alıyorsun yani hayırlsı serpilim allah bir ömür mutluluk ve tatlı geçim versin inşallaha.s.

busem canım sanada iyiy tatiller canım bol bol dinlen tatilden iki kişi olarak dön inşallah bitanem

nihalimmmmmmmmmmmmm demekkii biz seninle ordan tanışıyoruz :))))))))))))))))))))))) tenekeler gurubu diyelim biz kendimize .)))))))))))))))))))))))))))))))9

fatooo ayyy dua listesini hep bn günceliiyorum bekle ekleyyeimm

kumsalım amin Alalh yüüzmüzü utandırmasın amin canım en küçük kardeşim bn büyütüm yanımda yuvasını yaradan yapıyor huzuruda o versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…