ya geçmişi okuyım dedim ama sizi kaçırım o zaman
biraz uğramadım herkes biryerlere gidiyor nereye kızlar ya
:1shok: pırlantamı :)))))))))))))) ay çok guldum buna iştemiiletinkipırlanta hayatım bizimki teneke ondan
kumsallll çok mu yoğunsun :) canımmmmya geçmişi okuyım dedim ama sizi kaçırım o zaman
biraz uğramadım herkes biryerlere gidiyor nereye kızlar ya
miiletinkipırlanta hayatım bizimki teneke ondan
fatoşşş buraya eller havayaaa :lepi:
baskınnnnnnnnnnnnn selam söle enişteyekoca baskın yaptı kaçıyomm bye kaydirigubbakcemile3
walla serpil bende bedavaya gittim :)))))))nihallll bazı hatunların kukusu pırlanta bizmki teneke yani kendi adıma konuşursam teneke bizde kimse oyulmadı ama biz kız alırken bziiz oyuyorlar
fatoşşş oku tabii canımdua listesi nerde kızlar göremedim. birde bizim yıllanan bir yasinimiz vardı bari hazır bu akşam kitapları elimize almışken arada okuyuversek nasıl olurki
kumsal geçmişe dalan çıkamıyor ki hahahhahahha yerim seniii kumsal ben kız almaya gideceğim ığdıra ayın 20 sinde busecanda tataile çıkıcakk
aynen biz tenekegillerdeniznihalimmmmmmmmmmmmm demekkii biz seninle ordan tanışıyoruz :))))))))))))))))))))))) tenekeler gurubu diyelim biz kendimize .)))))))))))))))))))))))))))))))9
fatooo ayyy dua listesini hep bn günceliiyorum bekle ekleyyeimm
kumsallll çok mu yoğunsun :) canımmmm
aminnnnn canım rabbım huzur versin bir ömür boyukumsalım amin Alalh yüüzmüzü utandırmasın amin canım en küçük kardeşim bn büyütüm yanımda yuvasını yaradan yapıyor huzuruda o versin canım
kıyamammmm canımm benide yakında kovarlar sürekli burdayım işleri stajerlere paslıyorum habire sempatiksalakcinnievet canım çokkkksenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?