Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

mısraaa kımse kalmamış bizden başka kaydirigubbakcemile3
benimde patron damlar şimdi ayyy o olunca klavyeye basamıyorum iş yok sen napıyon diycek bana offffffffffffffff

kızlar ben giremessem takıp edin olurmu duayı

serpil 10 yasın 5 fetih
buse 11 yasın 10 fetih
fatoş 3 yasin 16 fetih
kumsal 10 yasin 5 fetih
kubi 5 yasın
hperi 2 yasin

toplam 41 yasin fetih 5 tane eksik kaldı haftaya tamamlarızz

günaydın kızlar bugün hafta sonu için yazlığa gidiyoruz pzt görüşüzü inşallah..
serpilim bence şanslısınız ki bazı şeyleri düğün öncesi görmüşsünüz herşeyin hayırlısı olsun diye dua edin hep hayırlısı değilse olmasın zaten..
hepinizi öpüyorum kocamannnn
Ege de öpüyormuş teyzelerini öyle dedi

ii tatiller canım öptük bizde egeyi ve seni opuyorumnanaktan

günaydınz sezencin ansılsın canım iyi tatiller canım egeyede kucak dolusu sevgilerŞeniz

çok iyi yaparsınız hafta sonu tatilili sanada ege'ye de iyi gelir. Ayrıca sen ege ye söyle teyzeleri onun poposunu yeeeeeeeeeeeeeer cokacimcoookcokacimcoook

aman ne bşleyim sıkıldım salak ben bebek olursa dedim boyatma vs. bu da aynısı oldu kaydirigubbakcemile3 3 aydır boyatamıyorum yaaa :gitme:

aman iyi yapmışsın boşver sıkılınca başka renge boyatırsın olur biter bayanssulusmile

Ohhhh ne güzel Ege su kuşu olacak vallahi.
Oldu olacak sen suda doğum yap Sezencim tam olsun :)))))))))))

Hoşgeldin cnm.
Biraz kendini tanıtabilir misin?
Yaş,iş ...vs

tabikii tanıtırım canım
adım burcu 22 yaşındayım özel bir dersahanede memurluk yapıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimkaydirigubbakcemile3
2 senedir meleğimin yolunu gözlüyorum kızlar tiroit sorunu vardı bende fakat geç öğrendim tedavilerimi oldum bu ay ilk defa klomen tedavisi gördüm bakalım nolacak sabırsızlıkla bekliyorum beklenmeyen adet tarihimi:CüvCüv:

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum geçmişi okuyordum canım

aramıza hoşgeldin a.s.

inşallah bu ay umduğum gibi olur her şey canım benim :lepi: :lepi: :lepi:

Ohhhh ne güzel Ege su kuşu olacak vallahi.
Oldu olacak sen suda doğum yap Sezencim tam olsun :)))))))))))

aslında suda doğum fikri hiç fena değil. bence güzel. ama bir gün allah izin verirde hamile kalırsam benimki kesin sezeryan olur. asla normal doğum yapamam ben lmaz:

fatosozel canım sende hamiş değilsin sanırım senin sorunun ney canım ne gibi tedavilerden geçtin anlatırmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…