daha yaşın çok genç hemen umutsuzluğa kapılma en azından bizden bir çok adım öndesin. inşallah çok güzel bir tedavi ile sende hamile kalabilirsin. bizim mısramızında troid sorunu vardı ama şimdi hamiletabikii tanıtırım canım
adım burcu 22 yaşındayım özel bir dersahanede memurluk yapıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimkaydirigubbakcemile3
2 senedir meleğimin yolunu gözlüyorum kızlar tiroit sorunu vardı bende fakat geç öğrendim tedavilerimi oldum bu ay ilk defa klomen tedavisi gördüm bakalım nolacak sabırsızlıkla bekliyorum beklenmeyen adet tarihimi:CüvCüv:
tabikii tanıtırım canım
adım burcu 22 yaşındayım özel bir dersahanede memurluk yapıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimkaydirigubbakcemile3
2 senedir meleğimin yolunu gözlüyorum kızlar tiroit sorunu vardı bende fakat geç öğrendim tedavilerimi oldum bu ay ilk defa klomen tedavisi gördüm bakalım nolacak sabırsızlıkla bekliyorum beklenmeyen adet tarihimi:CüvCüv:
aslında suda doğum fikri hiç fena değil. bence güzel. ama bir gün allah izin verirde hamile kalırsam benimki kesin sezeryan olur. asla normal doğum yapamam benlmaz:
tabi canım ben 40 yaşındayım. 4 yıllık evliyim. hiç hamile kalmadım. yapılan test ve çekilen filmler doğrultusunda herhangi bir sıkıntıya rastlanamadı 2 kere aşılama yaptırdım ama onlarda tutmadı. şimdi bu ay aşılama da yaptırmayı düşünmüyorum beklemedeyim. artık allah ne yazduysa onu görücez. biraz doktordan uzak kalmak istiyorumfatosozel canım sende hamiş değilsin sanırım senin sorunun ney canım ne gibi tedavilerden geçtin anlatırmısın?
daha yaşın çok genç hemen umutsuzluğa kapılma en azından bizden bir çok adım öndesin. inşallah çok güzel bir tedavi ile sende hamile kalabilirsin. bizim mısramızında troid sorunu vardı ama şimdi hamile
Mısra, fatosozel+ günaydın kızlar nasılsınız a.s.
Tekrar hoşgeldin cnm.
Ben de hipotiroid hastasıyım ve değerlerim çok yüksek.
Üstüne üstlük polikistik over hastasıyım.
Buna rağmen şu anda hamileyim.
Hayıt tohumu kullandım çok kısa bir süre ben ve birkaç arkadaşım hamile kaldık.
Kesinlikle tavsiye ederim.
Ben de kesinlikle normal doğum yapamam sezeryan yapacağım
tabi canım ben 40 yaşındayım. 4 yıllık evliyim. hiç hamile kalmadım. yapılan test ve çekilen filmler doğrultusunda herhangi bir sıkıntıya rastlanamadı 2 kere aşılama yaptırdım ama onlarda tutmadı. şimdi bu ay aşılama da yaptırmayı düşünmüyorum beklemedeyim. artık allah ne yazduysa onu görücez. biraz doktordan uzak kalmak istiyorum
canım benim ne kadar güzel hamiş kalabilmişsin çok sevindim rabbim evladını sağ salim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım enim
peki klomen falan kullandınmı tatlıma.s.
Canım ben hayıt tohumu çayı haricinde hiç ama hiçbirşey kullanmadım
ebrarcııııııııııııııııım nasılsın ya seni çok özledim. görüşemedik senle epeydir.
anladım canım ne güzel peki ne zaman sonra hamiş kalabildin
bende sizi özledim yaaa :1hug: bi türlü denkl gelmedi ben açıyorum işlere dalıyorum sonra bi bakıyorum herkesler gitmiş ::1rolleyes:
neler yapıyosun canım nasılsın görüşmeyeli ?a.s.
yusuf burcu sende hoşgeldin aramıza umarım bu ay güzel haberlerini alırız :1hug:
mısracım sen nasılsın ? minik meleğinde iyidir inş. :1hug:
Selam kızlar bir uğrayıp bakmak istedim sizlere.Umarım herşey yolundadır.
Dün bende hepimiz için dua ettim,Yasin okudum,Allah'ım kabul eder inşallah.
Hem biz hamile kalalım,hemde hamilelerimiz sağlıkla kucaklarına alsınlar yavrularını diye.
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah,gönülden diliyorum bunu.
bende sizi özledim yaaa :1hug: bi türlü denkl gelmedi ben açıyorum işlere dalıyorum sonra bi bakıyorum herkesler gitmiş ::1rolleyes:
neler yapıyosun canım nasılsın görüşmeyeli ?a.s.
yusuf burcu sende hoşgeldin aramıza umarım bu ay güzel haberlerini alırız :1hug:
mısracım sen nasılsın ? minik meleğinde iyidir inş. :1hug:
Canım ben çok düzensiz ve çok kısa bir süre kullandım toplasan ancak 1 ay eder hemencik hamile kaldım.
Hayıt tohumunun özelliği hormonlarını dengeliyor az çalışanı daha çok çalıştırıyor,çok çalışan hormonuda normal seviyeye indirgiyor.
ne güzel canım hemen hamiş kalmışsın :CüvCüv:
Hoşgeldin sanırım biz tanışmadık.
Kaç yaşındasın,çalışıyormusun ...vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?