Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

daha yaşın çok genç hemen umutsuzluğa kapılma en azından bizden bir çok adım öndesin. inşallah çok güzel bir tedavi ile sende hamile kalabilirsin. bizim mısramızında troid sorunu vardı ama şimdi hamile

Tekrar hoşgeldin cnm.
Ben de hipotiroid hastasıyım ve değerlerim çok yüksek.
Üstüne üstlük polikistik over hastasıyım.
Buna rağmen şu anda hamileyim.

Hayıt tohumu kullandım çok kısa bir süre ben ve birkaç arkadaşım hamile kaldık.
Kesinlikle tavsiye ederim.

aslında suda doğum fikri hiç fena değil. bence güzel. ama bir gün allah izin verirde hamile kalırsam benimki kesin sezeryan olur. asla normal doğum yapamam ben lmaz:

Ben de kesinlikle normal doğum yapamam sezeryan yapacağım

fatosozel canım sende hamiş değilsin sanırım senin sorunun ney canım ne gibi tedavilerden geçtin anlatırmısın?
tabi canım ben 40 yaşındayım. 4 yıllık evliyim. hiç hamile kalmadım. yapılan test ve çekilen filmler doğrultusunda herhangi bir sıkıntıya rastlanamadı 2 kere aşılama yaptırdım ama onlarda tutmadı. şimdi bu ay aşılama da yaptırmayı düşünmüyorum beklemedeyim. artık allah ne yazduysa onu görücez. biraz doktordan uzak kalmak istiyorum

evet yaşım genç ama olmayınca uzun bir süredir üzülüyorum bende
inşallah bende mısra gibi hamiş kalabilirim:içelim:

canım benim ne kadar güzel hamiş kalabilmişsin çok sevindim rabbim evladını sağ salim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım enim
peki klomen falan kullandınmı tatlıma.s.

evet canım haklısn sıkılmış olmalısın 4 yıldır doktorlarda dolaşmaya allahım en kısa zamanda sanada hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin canım herşey allahtan ama duyduğum şeylere göre ve kk da okuduğum konulara göre bazı kadınlar doktor tedavisini bıraktığı ay hamiş kalmışlar inşaallah seninde öyle olur canımvereliniortak

canım benim ne kadar güzel hamiş kalabilmişsin çok sevindim rabbim evladını sağ salim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım enim
peki klomen falan kullandınmı tatlıma.s.

Canım ben hayıt tohumu çayı haricinde hiç ama hiçbirşey kullanmadım

ebrarcııııııııııııııııım nasılsın ya seni çok özledim. görüşemedik senle epeydir.

bende sizi özledim yaaa :1hug: bi türlü denkl gelmedi ben açıyorum işlere dalıyorum sonra bi bakıyorum herkesler gitmiş ::1rolleyes:

neler yapıyosun canım nasılsın görüşmeyeli ?a.s.

yusuf burcu sende hoşgeldin aramıza umarım bu ay güzel haberlerini alırız :1hug:

mısracım sen nasılsın ? minik meleğinde iyidir inş. :1hug:

Kızlar biliyorsunuz ki herkesisminin anlamını ve enerjisini ölünceye dek yaşıyor.
Ben bu konuda uzun yıllardır araştırma yapıyorum.
Çocuklarımıza isim koyarkende harflerin anlamlarını göz önünde bulundurmalıyız.

Harflerin bilinmeyen anlamları
A: Atılgan-enerjik
B: Ön sezileri kuvvetli
C: Konuşma ve yazma yetenekleri olan
Ç: Zevk sefa düşkünü
D: Üstün güçlere sahip
E: Sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden
F: Uysal, güvenilir
G: ınatçı kişilik, gerginlik
H: Sakin ve durağan
I: Hassas
ı: Kırılgan
J: Kaprisli ve kıskanç
K: Başarılı, unvan sahibi
L: Sanatsal yeteneğe sahip
M: Ticarete yatkınlık
N: Sağduyulu
O: Gizliliği sever
Ö: ıçine kapalı
P: Kendinden emin
R: Sert yapıya sahip
S: Hayalperest
Ş: Çok üretken ve güçlü
T: Duygularını zor açabilen
U: Durgun, çok ağır hareket eden
Ü: Başarısı sürekli engellenen
V: Kendi içine dönük, umursamaz
Y: Geçmiş üzüntüleri sürekli yaşarlar
Z: Bilimsel açıdan, okumayı seven.
ısminizdeki harflere dikkat
Bazı harfler isim içinde yan yana geldiğinde ortaya çıkan anlamları da kişilikler hakkında bilgi veriyor;
Rh: Hayatta zor koşullarla karşılaşma
Sa : Para konusunda olumlu ve proje üretebilen
La ve lu: Proje üretebilen
Da ve du: Sağlıklı ve işte başarılı
Çe ve çi: Para kazanan ama elinde tutamayan
Lu ve bu: Aşkta güzellikler yaşayan
Cu: Önü açık ve şanslı
Ku ve ka: Kariyerinde çok yükselen

Selam kızlar bir uğrayıp bakmak istedim sizlere.Umarım herşey yolundadır.
Dün bende hepimiz için dua ettim,Yasin okudum,Allah'ım kabul eder inşallah.
Hem biz hamile kalalım,hemde hamilelerimiz sağlıkla kucaklarına alsınlar yavrularını diye.
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah,gönülden diliyorum bunu.

anladım canım ne güzel peki ne zaman sonra hamiş kalabildin

Canım ben çok düzensiz ve çok kısa bir süre kullandım toplasan ancak 1 ay eder hemencik hamile kaldım.
Hayıt tohumunun özelliği hormonlarını dengeliyor az çalışanı daha çok çalıştırıyor,çok çalışan hormonuda normal seviyeye indirgiyor.

Canım bugün çok iyiyim maşallah progestan yüzünden uykumun gelmesi haricinde.
Bugün saat 4 te dr amcamıza gideceğiz umarım bebiş kendisini gösterir ve kafamızdaki soru işaretlerini kaldırır

Hoşgeldin sanırım biz tanışmadık.
Kaç yaşındasın,çalışıyormusun ...vs

mısracım çok ilginç yaa ben ismime baktımda sanki beni anlatıyor doğrusu şaşırdım CADIARZU

hoşbulduk canım amin inşşallah allah hepimize nasip etsin:CüvCüv:

Hoşgeldin sanırım biz tanışmadık.
Kaç yaşındasın,çalışıyormusun ...vs

hoşbulduk,ben busecanın diğer topikten arkadaşıyım,birkaç kez uğramıştım size de
29 yaşındayım 3 yıllık evliyim 1 buçuk yıldır bebek için uğraşıyoruz.
Hiçbir problemimiz yok ama olmuyor kısmet işte,daha hiçbir tedavi olmadım ilaç falan kullanmadım.doğal yolla deniyoruz ama artık yaş geçiyor birşeyler yapmanın zamanı geldi.
Ama bilemiyorum kafam karışık,birşeyler engelliyor beni aşılama ya da ilaç iğne için hep bekle bekle diyor içimden bir ses ama bekleye bekleye ne kadar zaman geçti.
Yine de hep inançlıyım birgün olacak inanıyorum o günde fazla uzak değil :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…