Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

mısracım çok ilginç yaa ben ismime baktımda sanki beni anlatıyor doğrusu şaşırdım CADIARZU

Umudunu sakın ola ki kaybetme cnm.
Ben bile hiç çalışmadan hamile kaldıysam kronik hastalıklarıma rağmen herkes hamile kalabilir cnm.
Bu arada benim yaşım 34 :))))))))

Umudunu sakın ola ki kaybetme cnm.
Ben bile hiç çalışmadan hamile kaldıysam kronik hastalıklarıma rağmen herkes hamile kalabilir cnm.
Bu arada benim yaşım 34 :))))))))

Kaybetmemeye çalışıyorum,hastalığımın ilk 2 günü biraz hayalkırıklığı ile geçiyor ama sonra hemen toparlanıyorum.Biliyorumki olumlu düşünmenin çok faydası var.
Hayırlısı neyse onu yaşadığıma inanıyorum.
Artık 30 lu yaşlar normal hamilelik için ,bakıyorum da etrafıma,insanlara hep bu yaşlarda evleniyor ya da hamile kalıyor.Şartlar değişti,zamana ayak uyduruyoruz.Eskidenmiş o erkenden evlenip doğurmak.

hperi nasılsın canım görüşmeyeli. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.

walla haklısın kendi ismime baktım kesin doğru

bugünlerde herkesler çok yoğun canım ondan görüşemiyoruz.

tatlım ben 4 yıldır uğraşmıyorum çocuk meselesi ile aslında 7 aydır tam olarak uğraşıyorum Allah kimseyi aratmasın 7 ay bile olsa çok zor.

canım benim ne kadar güzel hamiş kalabilmişsin çok sevindim rabbim evladını sağ salim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım enim
peki klomen falan kullandınmı tatlıma.s.

klomenin tek etkisi bildiğim kadarıyle yumurtaları büyütüyor onun dışında başka da bir işlevi yok. son 3 aydır sürekli her ay ben kullanıyorum 1 haftalık olarak. sadece yumurtalarımı belli bir seviyeye kadar büyütüyor. biliyorsun yumurtanın çatlayıp dölleme yapabilmesi için en az 21 mm olması lazım. klomeni işte bu sebepten veriyorlar

Hadi bir halay çekelim günün enerjisi gelsin.
Serpilll nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?
hihoyyyt:sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::hooray::hooray::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Hakikaten bugün çok durgun bi gün mirmirmirmir

en iyisi mısracımm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool:

bak mısra bi halaya başladık herkes geldi kaydirigubbakcemile3 sesmi duydunuz kızlar

, kumsal+, hperi, busecan35+, fatosozel+, peruş hadi halaya :teytey: :teytey:

hperi nasılsın canım görüşmeyeli. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.

Merhaba canım iyiyim saolasın,Amin amin,inşallah Rabbim kabul etsin dualarımızı.
Bizim topiktekiler sırayla başladılar hamile haberi vermeye,o yüzden mutlu ve umutluyum.ben inanıyorum yakında hepimiz bu haberi vereceğiz.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa teyteyyyyyyyyyyyyyyyy hadiyandan ohhhhhhhhhhhhhhhhh kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2zemuszemuszemuszemusalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::dance::teytey::teytey::hooray::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum geçmişi okuyordum canım
hoşgeldin canım aramıza
aaaa aynı yaştayız benimde 2 sene olucak bu sıpayı bekleyeli ve bende troit hasatasıyım
baya ortak yönümüz varmış umarım en kısa zamanda bebğine kavuşursun burcu ilçalarını içmeyi sakın ihmal etme düzenli kullan inşallah bu ay beklediğin gerçekleşir
Mısra, fatosozel+ günaydın kızlar nasılsınız a.s.
ebrarım günaydın canım nasılsın
selam canım
sağol allah razı olsun ağzına sağlık aminnn inşallah yarabbim :Saruboceq::Saruboceq:

bak mısra bi halaya başladık herkes geldi kaydirigubbakcemile3 sesmi duydunuz kızlar

, kumsal+, hperi, busecan35+, fatosozel+, peruş hadi halaya :teytey: :teytey:

evetttt duydun siziiiikaydirigubbakcemile3
haydi hoppaaaaaaaaaaaaaaaa
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:dance::dance::dance::dance::dance::dance:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

:teytey::teytey::teytey:
PATRON GİTSİN DİYE çekelim kızlarr giremiyorum yaaaaaaaaaaaaaa

allah kolaylık versin canım :1hug:

bua y beklenmeyen adet tablosu yapıldımı? benmi kaçırdım acaba :uhm:
sağol canımmm evet yapıldı ebrarcım ama geride kalmış olabilir
:teytey::teytey::teytey:
PATRON GİTSİN DİYE çekelim kızlarr giremiyorum yaaaaaaaaaaaaaa

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…