slm kızlar
patron cuma namazında ben size kaçtım opuyorumnanaktan
AAA nereye kayboldunuz kızlar?
Serpil ide çok merak ediyorum bir arayayım bakiyim
iyi diyelım oyle olsun canm sen nasılsın kac gundur yakalayamıyorum sızı gec gelıyorum ama bugun yakaldımselam canım nasılsın
iyi yaptın geldin ama kimsecikler yok değilmi :roflol: :roflol: :roflol: bana da oluyor böyle zaman zaman
Serpil sabah ofisten bir çıkmış çıkış o çıkış ,daha da bitmeniş dışarıdaki işleri.Saat 4 gibi ancak dönerim dedi.
ah canım serpilimm allah kolaylık versin onaa
ya kızlar parmak kontolü varmış yaa loveliden öğrendim
korka korka yaptım girdi parmağım ama akıntıda geldi elime anlayamadım yaa acaba hamıle değilmiyimki
inşallah bende bu lısteye gırerım canm allahım nazarlardan saklasın hayırlısı olsun inşallahBismillahirrahmanirrahim
“YÜCE RABBİM SEN OL DERSİN OLUVERİR. İSMİ YAZILI ARKADAŞLARIMA VE TÜM İSTEYEN KULLARINA BEBEK İÇİN OL DE OLSUN YARABBİM"
HAMILE ADAYLARIMIZ BEKLENMEYEN ADET TARIHI
ENTERESAN 6 TEMMUZ
BUSECAN 15 TEMMUZ
SERPİL 17 TEMMUZ
FATOSOZEL 26 TEMMUZ
(41 KERE MAŞALLAH)
HAMİLELERİMİZ BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
MISRA 29.MART.2010
HPT HONEY
AHSEN-81
UA-27
Kızlar zar zor bu listeyi bulabildim sizler güncelleyin
Sevds evet hamileyim cnm
onu bende duymuştum canım ama ne zman bakılınca tam doğru sonuç veririki ? :uhm:
serpilin günümü geçti bilmiyordum çok sevinddim güzel haberler alırız inş. :Saruboceq:
kızlar çok sessız oluyo bura hayırdır
dur bakalım buse senin daha adetinede zaman var neden daha bu kadar erken zaanda bu kadar çabuk panik oldun canım yaaaaaa17 temmuz serpilin daha var valla bende yaptım ama anlamadım akıntım da geldi elime proflar anlar herhalde inş adet değilde bebiş gelir biraz umudum kırıldı
dur bakalım buse senin daha adetinede zaman var neden daha bu kadar erken zaanda bu kadar çabuk panik oldun canım yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?