Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Kızlar öpüyorum sizi.Kendinize iyi bakın,yine uğrarım ben,sizde bize buyrun lütfen(pozitif düşünce pozitif sonuç) kaydirigubbakcemile3
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

fatosozel+ merhaba tatlım yine kimseler yok
kaydirigubbakcemile2

ben hala beklenemeyen adet çizelgesini bulamadım gerçi benimkide ayrı bi husus yazsam ne olacakta işte insan boşluk hissediyor

senin nasıl gidiyor canım aşılamadan sonra ara verdin dimi doktor işine

selam canım nasılsın

iyi yaptın geldin ama kimsecikler yok değilmi :roflol: :roflol: :roflol: bana da oluyor böyle zaman zaman
iyi diyelım oyle olsun canm sen nasılsın kac gundur yakalayamıyorum sızı gec gelıyorum ama bugun yakaldım

Serpil sabah ofisten bir çıkmış çıkış o çıkış ,daha da bitmeniş dışarıdaki işleri.Saat 4 gibi ancak dönerim dedi.

Serpil sabah ofisten bir çıkmış çıkış o çıkış ,daha da bitmeniş dışarıdaki işleri.Saat 4 gibi ancak dönerim dedi.

ah canım serpilimm allah kolaylık versin onaa

ya kızlar parmak kontolü varmış yaa loveliden öğrendim
korka korka yaptım girdi parmağım ama akıntıda geldi elime anlayamadım yaa acaba hamıle değilmiyimki

mısracım hamılemısın bıde burdakı hamişler kım

Bismillahirrahmanirrahim

“YÜCE RABBıM SEN OL DERSıN OLUVERıR. ıSMı YAZILI ARKADAŞLARIMA VE TÜM ıSTEYEN KULLARINA BEBEK ıÇıN OL DE OLSUN YARABBıM"

HAMILE ADAYLARIMIZ BEKLENMEYEN ADET TARIHI

ENTERESAN 6 TEMMUZ

BUSECAN 15 TEMMUZ

SERPıL 17 TEMMUZ

FATOSOZEL 26 TEMMUZ

(41 KERE MAŞALLAH)

HAMıLELERıMıZ BEKLENEN DOĞUM TARıHı

MISRA 29.MART.2010

HPT HONEY

AHSEN-81

UA-27

Kızlar zar zor bu listeyi bulabildim sizler güncelleyin
Sevds evet hamileyim cnm

onu bende duymuştum canım ama ne zman bakılınca tam doğru sonuç veririki ? :uhm:

serpilin günümü geçti bilmiyordum çok sevinddim güzel haberler alırız inş. :Saruboceq:

inşallah bende bu lısteye gırerım canm allahım nazarlardan saklasın hayırlısı olsun inşallah

onu bende duymuştum canım ama ne zman bakılınca tam doğru sonuç veririki ? :uhm:

serpilin günümü geçti bilmiyordum çok sevinddim güzel haberler alırız inş. :Saruboceq:

17 temmuz serpilin daha var valla bende yaptım ama anlamadım akıntım da geldi elime proflar anlar herhalde inş adet değilde bebiş gelir biraz umudum kırıldı

17 temmuz serpilin daha var valla bende yaptım ama anlamadım akıntım da geldi elime proflar anlar herhalde inş adet değilde bebiş gelir biraz umudum kırıldı
dur bakalım buse senin daha adetinede zaman var neden daha bu kadar erken zaanda bu kadar çabuk panik oldun canım yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…