Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yaaaaaaa anem çok karışıyo herşeye yaaaaaaaaa yok su içme yok o d gitme yok şöle yok böleee bıdı bıdı

kızlar ben geldimm sabah sabah genel müdür gelmiş süpriz :)) bide ben geç kaldım sallana sallana geldim neyseki kızlar idare etmiş gelir gelmez kendimi toplanının ortasında buldum :))) çok komıkti uykulu gözlerle :))) ama başım çok ağrıyoo mahfoldum

canlarım akiam kimse yokken okuayyaımm sayfalarıı

sevdas hşgeldin ve diğer cici arkadşlarr hepiniz hoşgeldiniz

busecan parmağını sokuyorsun eğerr boşluksaa hamile sin eğer eline rahim yatağı geliyorsa adet olacaksın hahahhahahahah bu pramak işini bilahare anlatırımm:)))

ebraraım o çok güzel bir yzaıı işlerim akşam bitince okuyacağımm şimdii buradki fıstıkları kaçırmammayımm

ayyyyyyyyyyy ölüyorummmmmmmmmmmm ter kıçımdan aktı derlerya benimkide öyle ya şaftım kaydıı işler yoğun şim yoğunn vcsvvs yazamıuyorum bileeeee

rahim yatağı nasıl oluyo yumuşak içim anlamadım akıntım da geldi elime girişte bir sertlik var kemikiğin bombesimiki bombe

canım hoşgelidn bence fazla bekleme en azından bir aşıma dene derim yani beklemeylede bir yere varılmıyor elbett birşey sebep olur hamişliğine bu aşılmada olabilir normal çatlma iğneleriytlede yani dene olumunekankayizsmile

serpil02507, nhlkpr+ merhabaaaaaaakaydirigubbakcemile2

serpilim nerelerdesin yavf özeltme kendini

nihalim sen ne yapıyosun cee deyip gidecenmi yine

herkes yoğun
allah hepimize kolaylık versinnnn aminnn

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çekilin kılzr kenraaa fatoözelim geldiii hahahhahah hoşgeldii sefa geldi ama kızlar ben ebraraım bırakmam çok bonkör arakadşım benimm nehabersiniz ben biraz yoğunum canlarım ama aklım hep burdaydıı

busecann orta parmağını kukuya sokuyorsun parmağın deriinliklere giidyorsa hamile olsalığın yüksek ama eline hemen bir dolgunluk gelliyorsa adet oacksın biz adet olunca güya rahim aşaığı iniyormuş hamişlerde yukarıda kalıyormuş

bilmiyorum

Fatoşşşşş teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeee bak biz anneyle doktor amcaya gidiyoruz.

hadi hayırlı haberlerle dönün inşallah

huhuuuuuu südüklü honey geldiiiiii:))))))))))))))))))))))))))))

honeyyyyyyyyyyyy naber canım ya özledik seni

bakl kalplerimiz nasıl karşılıklı yavf bende aynısını yazdım :1hug:

evet kalpler karşılıklı

nihallllllllllllll ebrarra canlarım özledim ben siziiiikaydirigubbakcemile2

beni özlemedinmiiiiiiiiiiiii

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ben çıktım kötüyüm

neyin var psikolojik olarakmı fizyolojik olarakmı

yaaaaaaa anem çok karışıyo herşeye yaaaaaaaaa yok su içme yok o d gitme yok şöle yok böleee bıdı bıdı

klava: anneye itiraz olmaz lmaz:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebeişşş resmi elimde mısra geldiiii 5 cnt kalp atışını duymuşş şuan yanımda faotosuda elimde yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…