zaten bir parmağı denememiştiniz şimdi her şey tamam oldu galiba :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:AY şu parmak olayı kafamı karıştırdı sanırım fatoşş :sinifsinif:
zaten bir parmağı denememiştiniz şimdi her şey tamam oldu galiba :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canlarım akiam kimse yokken okuayyaımm sayfalarıı
sevdas hşgeldin ve diğer cici arkadşlarr hepiniz hoşgeldiniz
busecan parmağını sokuyorsun eğerr boşluksaa hamile sin eğer eline rahim yatağı geliyorsa adet olacaksın hahahhahahahah bu pramak işini bilahare anlatırımm:)))
ebraraım o çok güzel bir yzaıı işlerim akşam bitince okuyacağımm şimdii buradki fıstıkları kaçırmammayımm
ayyyyyyyyyyy ölüyorummmmmmmmmmmm ter kıçımdan aktı derlerya benimkide öyle ya şaftım kaydıı işler yoğun şim yoğunn vcsvvs yazamıuyorum bileeeee
hoşbulduk,ben busecanın diğer topikten arkadaşıyım,birkaç kez uğramıştım size de
29 yaşındayım 3 yıllık evliyim 1 buçuk yıldır bebek için uğraşıyoruz.
Hiçbir problemimiz yok ama olmuyor kısmet işte,daha hiçbir tedavi olmadım ilaç falan kullanmadım.doğal yolla deniyoruz ama artık yaş geçiyor birşeyler yapmanın zamanı geldi.
Ama bilemiyorum kafam karışık,birşeyler engelliyor beni aşılama ya da ilaç iğne için hep bekle bekle diyor içimden bir ses ama bekleye bekleye ne kadar zaman geçti.
Yine de hep inançlıyım birgün olacak inanıyorum o günde fazla uzak değil :Saruboceq:
nihallllllllllllll ebrarra canlarım özledim ben siziiiikaydirigubbakcemile2
Niye Fatoşcum?
Fatoşşşşş teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeee bak biz anneyle doktor amcaya gidiyoruz.
huhuuuuuu südüklü honey geldiiiiii:))))))))))))))))))))))))))))
bakl kalplerimiz nasıl karşılıklı yavf bende aynısını yazdım :1hug:
nihallllllllllllll ebrarra canlarım özledim ben siziiiikaydirigubbakcemile2
kızlar ben geldimm sabah sabah genel müdür gelmiş süpriz :)) bide ben geç kaldım sallana sallana geldim neyseki kızlar idare etmiş gelir gelmez kendimi toplanının ortasında buldum :))) çok komıkti uykulu gözlerle :))) ama başım çok ağrıyoo mahfoldum
ben çıktım kötüyüm
yaaaaaaa anem çok karışıyo herşeye yaaaaaaaaa yok su içme yok o d gitme yok şöle yok böleee bıdı bıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?