oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çekilin kılzr kenraaa fatoözelim geldiii hahahhahah hoşgeldii sefa geldi ama kızlar ben ebraraım bırakmam çok bonkör arakadşım benimm nehabersiniz ben biraz yoğunum canlarım ama aklım hep burdaydıı
busecann orta parmağını kukuya sokuyorsun parmağın deriinliklere giidyorsa hamile olsalığın yüksek ama eline hemen bir dolgunluk gelliyorsa adet oacksın biz adet olunca güya rahim aşaığı iniyormuş hamişlerde yukarıda kalıyormuş
busecann orta parmağını kukuya sokuyorsun parmağın deriinliklere giidyorsa hamile olsalığın yüksek ama eline hemen bir dolgunluk gelliyorsa adet oacksın biz adet olunca güya rahim aşaığı iniyormuş hamişlerde yukarıda kalıyormuş
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çekilin kılzr kenraaa fatoözelim geldiii hahahhahah hoşgeldii sefa geldi ama kızlar ben ebraraım bırakmam çok bonkör arakadşım benimm nehabersiniz ben biraz yoğunum canlarım ama aklım hep burdaydıı
hadi gözümüz aydın kalp atışlarını duymuşmu. bebiş ne kadarlıkmış şimdikızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebeişşş resmi elimde mısra geldiiii 5 cnt kalp atışını duymuşş şuan yanımda faotosuda elimde yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
busem kimşlerininki tenek kimilerininki pırlanta seninki de kadifemi yaniiiiiii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:gidiyo ileriye cnm hatta sanki kadıfemsi ama ilk girişte bombe var?????? bide hemen girdi
busem kimşlerininki tenek kimilerininki pırlanta seninki de kadifemi yaniiiiiii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hadi kızlar amma tembelleştiniz yahu :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:serpiilllll sana mısraya bide küçük meleğine öpücüklerrrrrrrrselamlarımı söyle canım
halaya devam :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
a.s. canım :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:aaaaaaaaaaaa ben yokken çok konuşmayın lütfen oku oku bitmedi :))))
buse bir parmak kalmıştı tam oldu :))))
ebrar tık tık
serpill denk gelmiş yoklupumuz
fatoşş enişteye slm
mısraa çok sevindim bi ara fotoyu yüklede içimiz açılsın
aaaaaaaaaaaa ben yokken çok konuşmayın lütfen oku oku bitmedi :))))
buse bir parmak kalmıştı tam oldu :))))
ebrar tık tık
serpill denk gelmiş yoklupumuz
fatoşş enişteye slm
mısraa çok sevindim bi ara fotoyu yüklede içimiz açılsın
kadifeden kesesi busemin :)))))))
temmuz ateş tablom
05/07 1.gün kırmızı
06/07 2.gün 36,0
07/07 3.gün 35.9
08/07 4.gün 36.1
09/07 5.gün 36.0
buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
canım ya bilsem sölerdim ama hiç parmak olayını yapmadım duydum ama nasıl olduğunu bilmiyorum yapan var mı acabaaaaaaaaaaaof dalga geçiyosunuzz şöylee rahatlatıcı bişey söyleyen yok :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?