Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

wallahada geldiiiiiiiiiiiiiiiiim. kız kaç gündür nasıl yoğundum ama aklım hep burdaydı. sen neler yaptın. ne oldu gelinin istekleri

aaaaaaaaaaa bunu hiç bilmiyordum doğrumu acaba

gidiyo ileriye cnm hatta sanki kadıfemsi ama ilk girişte bombe var?????? bide hemen girdi

nayır nolamaz nalan para takmasam beni sevmiycekmisin :gitme:

o zaman mısranın bebişinin kalp atışlarının şerefine hadi hlaya kızlaaaaaaaaaaaaaaar :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

serpiilllll sana mısraya bide küçük meleğine öpücüklerrrrrrrrselamlarımı söyle canım

halaya devam :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

aaaaaaaaaaaa ben yokken çok konuşmayın lütfen oku oku bitmedi :))))

buse bir parmak kalmıştı tam oldu :))))

ebrar tık tık

serpill denk gelmiş yoklupumuz

fatoşş enişteye slm

mısraa çok sevindim bi ara fotoyu yüklede içimiz açılsın

serpiilllll sana mısraya bide küçük meleğine öpücüklerrrrrrrrselamlarımı söyle canım

halaya devam :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hadi kızlar amma tembelleştiniz yahu :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

a.s. canım :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

kadifeden kesesi busemin :)))))))

:roflol::roflol::roflol:

of dalga geçiyosunuzz şöylee rahatlatıcı bişey söyleyen yok :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

temmuz ateş tablom

05/07 1.gün kırmızı

06/07 2.gün 36,0

07/07 3.gün 35.9

08/07 4.gün 36.1

09/07 5.gün 36.0

buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…