Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Canım 1 tatlı kaşığı kadar hayıtı ezeceksin,sonra bunu 1 fincan kaynamış suyun içine atacaksın.10 dk kadar bekleyip içeceksin.
Bunu günde 2 kez ve aç karnına yapacaksın.
Şimdi yapma öğle yemeğine doğru iç.

sağlığın iyi değilmi mısracım kanamalar filan geçti inşallah ağrın sancın yok değilmi canım

Kasık ağrılarım var biraz ama kanamam yok cnm

günaydın kızlarr
nasılsınız geçmişe bakamadım
güzel gelişmeler var mı
fatoş nasılsın canım

Günaydın zeytincim biz iyiyiz,siz nasılsınız?

iyiyiz mısram sizlerinde iyi olmanıza sevindim
haftasonu biraz yoğundu yorgunummm
serpoş nerdesinnn
nihal buse nasılsınız kızlar

temmuz ateş tablom

05/07 1.gün kırmızı

06/07 2.gün 36,0

07/07 3.gün 35.9

08/07 4.gün 36.1

09/07 5.gün 36.0

10/07 6 gün ölçmedim

11/07 7 gün ölçmedim :hulya:

11/07 8 gün 36.2

buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

hoşgeldin canım. bu kısacık tatil sanada oğluşunada iyi gelmiştir.

canım fatoşcum evet çok iyi geldi bol bol oksijen aldık..ama yetmedi tabi

Sezencim Ohhhh valla senin oğluşun keyfinede diyecek yok :))))))
Ben de şu tehlikeli dönemi atlatayım denize girmek istiyorum.
Eylül ayında inşallah gerçekleşecek

inşallah canım gececek bu günler sen de yüzeceksin sen şimdi bolca dinlen tamam mı? kafana takılan bişey olursa çekinmeden sorabilirsin

huhuuuuuuuuuuuuuuu serpilimmmmmmmmmmmmmmm kendine iyi bak sana ihtiyacımız varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr seni çok sefyozzzzzzzzzzzzzz

serpill napim guuuuuuuv işim gücüm yok öle sayfa açıyorum hehe korkuyom örtleğim ben örtlekkkkkkkk

şifann olsun hayatımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ahada tüm güzeller burada kzılar malum işlerim çok yoğun haftasonu ağır bir şeklde yattım 500 lük yetmedi 100 mg antibotikle ayağa kalktım zorunluı kalkış ne bakanım var ne yardımcım işler beni bekliyor haliyle

canım 12 gün çatlamış

canımmmm hadi hayır olsun ben fillerden aldım bu arada söylemeyi unuttum sana :)

tatalım benim ofiism kiraydı bana biri zorla sattı kapına as dedi bu filleri sıralıydı nazar boncuğuda vardı dilek dile demişti bende ofis satın almayı diledim ve o yıl şuanki ofisimi satın aldım darısı sana bebbeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…