inşallah canımm uğur olsuntatalım benim ofiism kiraydı bana biri zorla sattı kapına as dedi bu filleri sıralıydı nazar boncuğuda vardı dilek dile demişti bende ofis satın almayı diledim ve o yıl şuanki ofisimi satın aldım darısı sana bebbeğim
wayyyyyyyyyy fatoş bu ay yakalamaış walla süpercanım 12 gün çatlamış
wayyyyyyyyyy fatoş bu ay yakalamaış walla süper
serpilcim çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
temmuz ateş tablom
05/07 1.gün kırmızı
06/07 2.gün 36,0
07/07 3.gün 35.9
08/07 4.gün 36.1
09/07 5.gün 36.0
10/07 6 gün ölçmedim
11/07 7 gün ölçmedim :hulya:
11/07 8 gün 36.2
buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
yazlıktaydım iki gün ölçemedim serpil
dikkatli beslen canım olumunekankayizsmilenihalim mecburen iyim şükür iştene olsun
canım 7. gün bitti regli yani dün o yuzden çalışma 1 gün henüz:asigim:çok önemli iki günü çölçmemmeişsin peki bu iki günde çalışman varmı önemli o günlerde onun için soruyorum
aaaaaaaaa pazar gunu kırmızı gelmesin çağırmasanacanım zaten 70 yasinimiz kaldı hayatım bitiririz ben akşam okumaya çalışırım biraz cumaya bitirelimkii benim adetim pazar günü çünkü
wayyyyyyyyyy fatoş bu ay yakalamaış walla süper
tatalım benim ofiism kiraydı bana biri zorla sattı kapına as dedi bu filleri sıralıydı nazar boncuğuda vardı dilek dile demişti bende ofis satın almayı diledim ve o yıl şuanki ofisimi satın aldım darısı sana bebbeğim
canım 12 gün çatlamış
ahada tüm güzeller burada kzılar malum işlerim çok yoğun haftasonu ağır bir şeklde yattım 500 lük yetmedi 100 mg antibotikle ayağa kalktım zorunluı kalkış ne bakanım var ne yardımcım işler beni bekliyor haliyle
şifann olsun hayatımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben geldimmmmmmmmmmmmm
kızlarrr pazartesi sendromu sanırım kimseler yok :)))
huhuuuuuuuuuuuuuuu serpilimmmmmmmmmmmmmmm kendine iyi bak sana ihtiyacımız varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr seni çok sefyozzzzzzzzzzzzzz
iyyim birtanem sen nasılsın. nerdesin sabahtan beri sıkıntıdan öldüm ben buradafatoşşşşşşşş gelmişşşşş canımmmmm naberrrr
neden sıkıldın bebemmmmmiyyim birtanem sen nasılsın. nerdesin sabahtan beri sıkıntıdan öldüm ben burada
yani ben şimdi yakalamış mı oluyorum. 12. gün çatlamış ve 13. gün çalışma yapmışım. kız heyecanlandırdınız beni şimdicanım 12 gün çatlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?