Ayyy cnm benim tüh keşke arasaydın ben de evde sıkıntıdan patladımmmmmmmm,imdatttt diye bağırdım durdum
günaydın canım iyiyim sen nasılsın. yiğenlerim erkek ikizide. kız değil tatlım allaha şükürler olsun daha iyiler şimdi.günaydın kızalr nasılsınız güzel bir hafta diliyorum güzel başlar güzel biter inşallah
mısracım mminiğinin sesini, duymuşsun tebrik ederim rabbim kucağına aldığın günüde göstersin inşallah kuzum
honeycim sakin ol bebğinden başka birşey düşünme lütfen sende duyucaksın miniğinin sesini
serpilcim canım çok ama çok geçmiş olsun çok üzüldüm bugün nasılsın daha iyyisindir inşallah
canım ben 10 yasin 5 fetih okumuştum fetihi tamamlıcam inşllah
fatoşcum canım nasılsın kızlar nasıl oldu iyileştilermi
günaydın canım iyiyim sen nasılsın. yiğenlerim erkek ikizide. kız değil tatlım allaha şükürler olsun daha iyiler şimdi.
neyse sonra geldiklerinde bakarlar artık. ben yumurtlama günüde çalışma yapmayı kaçırdım sanırımkimseler kalmadı fotoşcum yorumlayacakk(
hoşgeldin canım. bu kısacık tatil sanada oğluşunada iyi gelmiştir.günaydın kızlar,
hafta sonu tatilimizden döndük..cts yağmurluydu giremedik ama pazar yüzdük oğlumla..
epey kaynatmışsınız okuyamadım umarım bolca güzel haberlerle doludur yazılanlar..
hepinize kocaman sevgiler
kızlar günaydın a.s.
hepinize hayırlı sabahlar, hayırlı haftalar ve hayırlı günler diliyorum
günaydın kızalr nasılsınız güzel bir hafta diliyorum güzel başlar güzel biter inşallah
mısracım mminiğinin sesini, duymuşsun tebrik ederim rabbim kucağına aldığın günüde göstersin inşallah kuzum
honeycim sakin ol bebğinden başka birşey düşünme lütfen sende duyucaksın miniğinin sesini
serpilcim canım çok ama çok geçmiş olsun çok üzüldüm bugün nasılsın daha iyyisindir inşallah
canım ben 10 yasin 5 fetih okumuştum fetihi tamamlıcam inşllah
fatoşcum canım nasılsın kızlar nasıl oldu iyileştilermi
hoşgeldin balım. şimdi hayıtım geldi. serpil den allah razı olsun walla. ben şimdi bunu nasıl içicem azıcık tekrar tarif edermisin. birde şimdi başlamamda bir sakınca varmı. ateş tablomu yazmıştım. bugün benim 15. günüm ve yumurtam çatladı.Günaydın cnm.Hayıt ın geldi mi?
Teşekkür ederim cnm,Allah sana da nasip etsin inşallah
sağlığın iyi değilmi mısracım kanamalar filan geçti inşallah ağrın sancın yok değilmi canımFatoşcum evimin çok yakınındaki sağlık ocağında sevdiğim iki hemşire arkadaşım var onları ziyarete gittim.Biri yıllık izne ayrılmış,diğeriyle biraz sohbet edip geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?