Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ahsen nasılsın canım sanırım geçmişi okuyorsun

nihal yedinmi yemeğini afiyet olsun. loveli bana henüz yumurta çatlamadığını söyledi ve bugün yarın dikkat et çalışmalarına dedi. neyseki ben cuma günü çatladıda ben kaçırdım diye üzülmüştüm. neyse bundan sonra hızı kesmem inşallah

mısra naber tatlım

yedim canım sağol ohh ne guzel bol bol çalış canımmm

Ben bugün çok gerginim halbuki ortada bişey yok,az önce eşim evden çıkarken ağladım çok sıkılıyorum diye ((((((

slm kızlar nasılsınız yine yoktum birkaç gündür.ammada kaynatmışsınız oku oku bitmedi.ben biraz rahatsızım sancılarım var akıntım var.buğün doktora gidecektik araba yüzünden gidemedik yarına inşallah.mısra canım bebeği göemüşsün pıtpıtları duymuşsun çok sevindim.Allah tamamına erdirsin

Ben bugün çok gerginim halbuki ortada bişey yok,az önce eşim evden çıkarken ağladım çok sıkılıyorum diye ((((((

canıııııııııııııııııııım bu dönemler böyle ama. kızkardeşimde ota b....a ağlardı sebepsiz yere. kendini oyalayacak şeyler bulmaya çalış. yat uyu sana iyi gelir hemde dinlenirsin.

kıimseler yokk bu gun yaaaaaa ((

walla bugün tuhaf bir gün canım. lovelinin bana yazdığı yorumu gördümü. loveliye göre daha yumurta çatlamamış. bugün yarın olabilirmiş.

Evde olmaktan çokkkkk sıkıldım,eşimle birşeyler yapmak istiyorum adamcağızın zaten keyfi yok bir de ben üzüyorum.Bu banaklava:

Nihal sahile bu yıl hiç indin mi diye sor nerdeeeee.Burnumuzun dibinde deniz-sahil kıymetini bilmiyoruz(

canııııııııım inşallah üşütmemişsindir ya

evet canım gördum ne güzel işte çalış bol bol enişteye macun falan al kaydirigubbakcemile3

Fatoş yata yata şiştim be tatlım zaten çok kilolu hamile kaldım sonumu hayal bile edemiyorum.

Ahsencim iyi dileklerin için teşekkürler cnm.

mısracım daha kaç gündür evdesinki evde olmaktan sıkıldın kuzum. aaaaaaaaah keşke bende şöyle 1-2 ay evde kalabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…