Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım ne guzel burnunun dibinde al kocanı akşam inin sahile bol oksijen al rahatlarsın mısra deniz beni çok rahatlatır saatlerce karşında oturabilirim dinlendirir sende öle yap

fatoş sen nasılsın canım

iyiyim canımın içi asıl sen nasılsın dikkat et kendine.

Fatoş yata yata şiştim be tatlım zaten çok kilolu hamile kaldım sonumu hayal bile edemiyorum.

Ahsencim iyi dileklerin için teşekkürler cnm.

yata yata şiştin ama senin yatman lazım. ayrıca sen kaç kg hamile kaldınki

canım ne guzel burnunun dibinde al kocanı akşam inin sahile bol oksijen al rahatlarsın mısra deniz beni çok rahatlatır saatlerce karşında oturabilirim dinlendirir sende öle yap

Eşim akşamları evde değil artıııııı olsa bile çokkkk üşengeçtir öyle yürümeye falan gelemez.

Fatoş 65 kg ile hamile kalmışım.Bu yaşıma değin ilk kez 60 lı rakamları görüyorum canım sıkkın,boyda yok ((

fatosozel+, Mısra, nhlkpr+, ahsen_81

merhaba hanımlar nasılsınız bakalım biraaz okudum yani okuyabildiğim kadar :bbo:

nasılsınız ne var ne yok şkerler anladığım kadarıyla bugün herkesler bi durgun

mısracım kanaman yok nasılsa yatma o kadar insan yattıkça daha çok hasta gibi oluyo canım kısa kısa yuruyuşler yap bak beni dinle lütfen hamilelik hastalık değildir arkadaşlar normal hayatlarınıza devam edin enerjınızı kaybetmeyin mutsuz olmayın miskin olmayın hele sen mısra hamarat marifetli enerjik sirkelen şöle birr

aaa aslında eşinede iyi gelir üşengeç adamlara denk gelmişiz desene :)))

Elbette hamilelik bir hastalık değil bunu ben çevremdeki herkese söylerim ama ben henüz düşük tehlikesini atlatabilmiş değilim cnm.
Bana geçen haftalarda buradaki arkadaşlar çok kızdılar ayaktayım diye mütamadiyende yatılmıyor ki .Ayrıcana hamaratlık falanda bu dönemde bir işe yaramıyor.Neyse ben çıkayım iyice tadınızı bozmayayım.

amannnnnn neden keyfimiz kaçsın canım seni rahatlatmaya çalışıyorum ve çok mutluyum bundan

Evet ebrarcım keyifsiz bir gündeyiz.Sen nasılsın?

benimde pek iyi olduğum söylenemez aslında dişlerimdeki sorun hala devam ediyor yarın kanal tedavisine devam edicez onun sıkıntısı var eyvahedigeldismile

ayrıca bide iltihap sorunum var sanırım onun içinde doktora gitmek lazım
bildiğiniz bitkisel kürler filan varmı canım ?netten biri iki baktım soğan kürü iyi gelri diyolar
:uhm:

ne için kür soruyosun canım dişlerin için mi ? anlamadım

Ebrar cım kanal tedaviside sabır isteyen bir iş,eşim başladı 2 ay oldu hatta az öncede dr a gitti.

İltihap idrar yolunda mı cnm?Çok yoğunsa bitkiler fayda etmez.
En iyi maydanoz suyu ama maydanozda Allah korusun düşüğe sebep oluyor.
Ben hamile kalmadan öncede maydanoz yemeyi bırakmıştım.
Bilgilerinize

Ayrıca iltihap nedeniylede hamile kalamazsın bunu biliyorsun değilmi cnm?

maydonozu bende duydum mısra gibi tehlikeli adet döneminde uygulanabilir ama soğan kurunu yapabilirsen oda faydalı

Nihalcim idrar yollarında yani bana öyle geldi adetim yeni bitti hani yumurtlama günümde olsam akıntın koyuluğunu anlayacağımda yumurtlama günümde değil oldukça koyu geldi bana bide kasıklarımda ağrı var sanki belirtiler tutuoyda kaydirigubbakcemile3 sorun ne bilemedim

HaklısıN mısracım cidden sabır istiyo aslında hissettiğin acı değilde ağzımı filan açmak bide o sese tahammül etmen zor eşinede allah kolaylık versin
geçmişi okudumda canım sendede bi moralsizlik var sanırım

hiçççç canınını sıkma kendini hep iyi hissetmeye çalış yıllar sonra meleğin gelmiş seninlşe ve canını sıkıyosun kaydirigubbakcemile sanırım hamilleliğin özelliklerinden biri alınganlık moral bozukluğu farklı ruh hali vs. ama sen yinede hep pozitif olki bebişin sana daha iyi tutunsun dualarımızın da seninle olduğunu unutmayasın canım arkadaşım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Öfff ya cnm kurubakliyatlardan bişey çekti markete gitmeye üşeniyorum.Evdekinede bir haller olmuş gibiydi geçen gün gördüğümde.Mutfağa gidip bakayım

ebrarcım devam ederse git dr ne enfeksiyon alabilir eğer idararda yanma v.s varsa idarar yolları bol su iç ama akıntı enfeksiyon olabilir farklı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…