canım ne guzel burnunun dibinde al kocanı akşam inin sahile bol oksijen al rahatlarsın mısra deniz beni çok rahatlatır saatlerce karşında oturabilirim dinlendirir sende öle yapEvde olmaktan çokkkkk sıkıldım,eşimle birşeyler yapmak istiyorum adamcağızın zaten keyfi yok bir de ben üzüyorum.Bu banaklava:
Nihal sahile bu yıl hiç indin mi diye sor nerdeeeee.Burnumuzun dibinde deniz-sahil kıymetini bilmiyoruz(
fatoş sen nasılsın canım
Fatoş yata yata şiştim be tatlım zaten çok kilolu hamile kaldım sonumu hayal bile edemiyorum.
Ahsencim iyi dileklerin için teşekkürler cnm.
canım ne guzel burnunun dibinde al kocanı akşam inin sahile bol oksijen al rahatlarsın mısra deniz beni çok rahatlatır saatlerce karşında oturabilirim dinlendirir sende öle yap
aaa aslında eşinede iyi gelir üşengeç adamlara denk gelmişiz desene :)))Eşim akşamları evde değil artıııııı olsa bile çokkkk üşengeçtir öyle yürümeye falan gelemez.
Fatoş 65 kg ile hamile kalmışım.Bu yaşıma değin ilk kez 60 lı rakamları görüyorum canım sıkkın,boyda yok((
mısracım kanaman yok nasılsa yatma o kadar insan yattıkça daha çok hasta gibi oluyo canım kısa kısa yuruyuşler yap bak beni dinle lütfen hamilelik hastalık değildir arkadaşlar normal hayatlarınıza devam edin enerjınızı kaybetmeyin mutsuz olmayın miskin olmayın hele sen mısra hamarat marifetli enerjik sirkelen şöle birr
amannnnnn neden keyfimiz kaçsın canım seni rahatlatmaya çalışıyorum ve çok mutluyum bundanElbette hamilelik bir hastalık değil bunu ben çevremdeki herkese söylerim ama ben henüz düşük tehlikesini atlatabilmiş değilim cnm.
Bana geçen haftalarda buradaki arkadaşlar çok kızdılar ayaktayım diye mütamadiyende yatılmıyor ki .Ayrıcana hamaratlık falanda bu dönemde bir işe yaramıyor.Neyse ben çıkayım iyice tadınızı bozmayayım.
Evet ebrarcım keyifsiz bir gündeyiz.Sen nasılsın?
ne için kür soruyosun canım dişlerin için mi ? anlamadımbenimde pek iyi olduğum söylenemez aslında dişlerimdeki sorun hala devam ediyor yarın kanal tedavisine devam edicez onun sıkıntısı var eyvahedigeldismile
ayrıca bide iltihap sorunum var sanırım onun içinde doktora gitmek lazım
bildiğiniz bitkisel kürler filan varmı canım ?netten biri iki baktım soğan kürü iyi gelri diyolar
:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?