Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

mısra bak bunları şimdi sana topladım

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

OYYYY kurban olurum size iyi ki varsınız dostlar
:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

canımm sende iyiki varsın ve sen bizim uğurumuzsun sen burda oldukça umutlarımız dahada yeşeriyo :ecrin_bebek:

Israrla bağırıyorum HAYITTTTTTTTTTTTTTTTT İÇİNNNNNNNNNNNN LÜTFENNNNNN Herşey Güzel Olacak

benim adetlerimde herhangi bi sıkıntı yok iltihaba faydası olurmuki acaba :uhm: bende başlayayım bari

soğanı hiç sevmem yaaa yiyemem içmesini düşünemiyorum bile sempatiksalakcinni
hayıt daha iyi geliyor gerçi o nasıl kokusu filan varmı ?

n,halcim sen nasılsın neler yapıyorsun a.s.

fataşcum sen ne yaptın nasılsın ? a.s.
bitkisel ilaç alacaktın ne oldu ? ömer coşkunun sitesinden

ıııııııııııııııy geçmiş olsun. diş çok zor. ve iltihap tedavisinin en güzel ilacı soğan suyu.o kürü bul ve hemen başla bence. hiç vakit kaybetme

saçmalama tadımızı bozmak ne demek. ayrıca yatmaktanda sıkıldın biliyorum ama bak kedinde söylüyorsun düşük tehlikesini henüz atlatmadın o yüzden biraz daha sabır

ayyyyyyy benim eşimde öyle. ona yürüyüşe filan gidelim deme sakın. sanki adamı düelloya davet ediyorsun.

65 kg çokta değil. hamilelik bu ne yapalım. kilo olacak tabiki.

evet hayatım bugün hepimizde bir rehavet bir durgunluk bizde anlayamadık

yooooooook ben alıcam demedim kız görüşücem dedim. ama serpilim bana antalyadan cumartesi hayıt yolladı kargo ile bu gün ona başlıycam dur bakalım ne olacak

Israrla bağırıyorum HAYITTTTTTTTTTTTTTTTT İÇİNNNNNNNNNNNN LÜTFENNNNNN Herşey Güzel Olacak

ebrarcım soğan gerçekten çok kötu bir tat ben 15 gun yaptım böööö ama devam ederse dr ye git mutlaka

onun dişinda hava bu gun çok sıcak bu hafta tahlillerim var bende kan sorunu var tam kan sayımı yaptırcam kan değerlerim düşük şeker testlerim var dr bu ay şeker ilacına başlıyacak onunla hamile kalabileceğimi düşünüyo:) bide eşimin sperm testi 2008 onun yenisini yaptırcaz bu hafta yoğun geçicek anlayacağın

bende çıkıyorum kızlar burası müsait kimseler yokken yeni aldığım kitaba başlayayım..

uzun zamandır merak ettiğim bi roman Kayıp gül- Serdar Özkan
bitirince kitap hakkındaki yorumlarımıda yazarım

kendinize dikkat edin farklı olduğunuzu özel olduğunuzu hiççç unutmayın teksiniz ve sadece siz ait zamanınız var en güzel şekliyle değerlendirebilmemiz umuduyla hepinizi kocamannn öptümmm opuyorumnanaktan

umarım tahliller çok güzel çıkar ve başladığınız ilaçlarla güzel sonuçlar alırsınız :Saruboceq:

:1hug:

ebarrr ay çok duygulandımmm ne kadar güzelmiş bazen eşime sorumsuz falan die bende çok kızarım ama bilirim gerçekten konuşmasada oda beni çok düşünür ayyy çok duygulandım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…