Nihalcim idrar yollarında yani bana öyle geldi adetim yeni bitti hani yumurtlama günümde olsam akıntın koyuluğunu anlayacağımda yumurtlama günümde değil oldukça koyu geldi bana bide kasıklarımda ağrı var sanki belirtiler tutuoyda kaydirigubbakcemile3 sorun ne bilemedim
HaklısıN mısracım cidden sabır istiyo aslında hissettiğin acı değilde ağzımı filan açmak bide o sese tahammül etmen zor eşinede allah kolaylık versin
geçmişi okudumda canım sendede bi moralsizlik var sanırım
hiçççç canınını sıkma kendini hep iyi hissetmeye çalış yıllar sonra meleğin gelmiş seninlşe ve canını sıkıyosun kaydirigubbakcemile sanırım hamilleliğin özelliklerinden biri alınganlık moral bozukluğu farklı ruh hali vs. ama sen yinede hep pozitif olki bebişin sana daha iyi tutunsun dualarımızın da seninle olduğunu unutmayasın canım arkadaşım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
mısra bak bunları şimdi sana topladım
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
Israrla bağırıyorum HAYITTTTTTTTTTTTTTTTT İÇİNNNNNNNNNNNN LÜTFENNNNNN Herşey Güzel Olacak
benimde pek iyi olduğum söylenemez aslında dişlerimdeki sorun hala devam ediyor yarın kanal tedavisine devam edicez onun sıkıntısı var eyvahedigeldismile
ayrıca bide iltihap sorunum var sanırım onun içinde doktora gitmek lazım
bildiğiniz bitkisel kürler filan varmı canım ?netten biri iki baktım soğan kürü iyi gelri diyolar
:uhm:
Elbette hamilelik bir hastalık değil bunu ben çevremdeki herkese söylerim ama ben henüz düşük tehlikesini atlatabilmiş değilim cnm.
Bana geçen haftalarda buradaki arkadaşlar çok kızdılar ayaktayım diye mütamadiyende yatılmıyor ki .Ayrıcana hamaratlık falanda bu dönemde bir işe yaramıyor.Neyse ben çıkayım iyice tadınızı bozmayayım.
Eşim akşamları evde değil artıııııı olsa bile çokkkk üşengeçtir öyle yürümeye falan gelemez.
Fatoş 65 kg ile hamile kalmışım.Bu yaşıma değin ilk kez 60 lı rakamları görüyorum canım sıkkın,boyda yok((
fatosozel+, Mısra, nhlkpr+, ahsen_81
merhaba hanımlar nasılsınız bakalım biraaz okudum yani okuyabildiğim kadar :bbo:
nasılsınız ne var ne yok şkerler anladığım kadarıyla bugün herkesler bi durgun
benim adetlerimde herhangi bi sıkıntı yok iltihaba faydası olurmuki acaba :uhm: bende başlayayım bari
soğanı hiç sevmem yaaa yiyemem içmesini düşünemiyorum bile sempatiksalakcinni
hayıt daha iyi geliyor gerçi o nasıl kokusu filan varmı ?
n,halcim sen nasılsın neler yapıyorsun a.s.
fataşcum sen ne yaptın nasılsın ? a.s.
bitkisel ilaç alacaktın ne oldu ? ömer coşkunun sitesinden
Israrla bağırıyorum HAYITTTTTTTTTTTTTTTTT İÇİNNNNNNNNNNNN LÜTFENNNNNN Herşey Güzel Olacak
yooooooook ben alıcam demedim kız görüşücem dedim. ama serpilim bana antalyadan cumartesi hayıt yolladı kargo ile bu gün ona başlıycam dur bakalım ne olacak
Ben çıkıyorum kızlar kasıklarım çok ağrıyor uzanayım
uzan canım aç tv yi al kumandayı eline miss gibiBen çıkıyorum kızlar kasıklarım çok ağrıyor uzanayım
ebrarcım soğan gerçekten çok kötu bir tat ben 15 gun yaptım böööö ama devam ederse dr ye git mutlakabenim adetlerimde herhangi bi sıkıntı yok iltihaba faydası olurmuki acaba :uhm: bende başlayayım bari
soğanı hiç sevmem yaaa yiyemem içmesini düşünemiyorum bile sempatiksalakcinni
hayıt daha iyi geliyor gerçi o nasıl kokusu filan varmı ?
n,halcim sen nasılsın neler yapıyorsun a.s.
fataşcum sen ne yaptın nasılsın ? a.s.
bitkisel ilaç alacaktın ne oldu ? ömer coşkunun sitesinden
ebrarcım soğan gerçekten çok kötu bir tat ben 15 gun yaptım böööö ama devam ederse dr ye git mutlaka
onun dişinda hava bu gun çok sıcak bu hafta tahlillerim var bende kan sorunu var tam kan sayımı yaptırcam kan değerlerim düşük şeker testlerim var dr bu ay şeker ilacına başlıyacak onunla hamile kalabileceğimi düşünüyo:) bide eşimin sperm testi 2008 onun yenisini yaptırcaz bu hafta yoğun geçicek anlayacağın
inşallah canımmm aminnnnnnn
neden gidiyosun kitabi akşam okursun yaaaa
kızlar 70 tane eksik yasinimiz var bu cuma duasını yapalım herkez okumaya başlasın lütfennn
ebarrr ay çok duygulandımmm ne kadar güzelmiş bazen eşime sorumsuz falan die bende çok kızarım ama bilirim gerçekten konuşmasada oda beni çok düşünür ayyy çok duygulandım şimdi:1hug: cumartesi aldım daha başlayamadım da merak ettiğim için bakayım demiştim canım ama sen burdaysan kalırım bende de var bi durgunluk bugünde :1rolleyes: nette geziniyorum bak güzel bi video buldum sende izlesene çokk güzell
O ÇİÇEĞİ BENİM İÇİN KOPARIR MISIN? on Vimeo :asigim: :asigim:
ayyy gerçekten sinirli yazmadım aklıma geldiği gibi yazdım :)) ey ebrarrr okuyacaksan okuuuuutamam efendim bilmiyorumkismile ben 10 tane alayım çok sinirlimi yazdın yavf kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?