sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnioyyy oyyy oyyyyyyyyyyyyy
oyyy oyy oyyyyyyy nazarlıklarda takmış arkadşımmm yerim senin ateş tablonu bennnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben çalışkan öğrenciyim teşekkür ederim. ama adamcağız artık başlarım senin yumurtlama gününe diyecek yani :roflol: :roflol: :roflol:ayyy pardon çalışmalarını dikkaet almamaışımm hahahhahhahahhahhahahhh aferim sana aferim iyi öğrencisin sen
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ben çalışkan öğrenciyim teşekkür ederim. ama adamcağız artık başlarım senin yumurtlama gününe diyecek yani :roflol: :roflol: :roflol:
korkma bir tanem. kanal tedavisi zor değilmiş herkes öyle söylüyor. hadi allah yardımcn olsunhepinize iyi günler canımmm ben çıkıyorum :a015:
korkmuyorum desem yalan olur dua edin de kolay geçsin
hepinize iyi günler canımmm ben çıkıyorum :a015:
kızlar kaçar ben öüğlene gelirim öpüldünüz loveli bana yarın yükselir adetine var diye yorum yapmış kızlar öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
fatoözel entresan adet oldu morali bzouldu girmedi nedense bende merak ediyorum kendini toparlayınca girer herhalde bizi mıuhakak merak ediyordur
bende birşey anlamadım hayatım hayırlısı olsunkumsalım vallhi bilmiyorum bu ay çok garip gidiyoruz ya ben 36.2 lerdeydim düşünsene normalde 36.4 adet oluyorum adet bitmiş ben 36.2 deydim yanii çok tuhaff sonra bir fırladı bir dibe indi bir fırladı bir dibe indii hiçççççççç anlamadım ben bu iştençok üzgünüm çoook
canım işler çok yoğun yakumsal ebrar nerdesiniz.
Serpil enteresan diye bir arkadaşımız vardı uğramaz oldu haberin varmı kendisinden
tatile gidenleeeeeeeeeer dönün artık yahu
inşalah yerleşmedir canım bende öpüyorumkızlar kaçar ben öüğlene gelirim öpüldünüz loveli bana yarın yükselir adetine var diye yorum yapmış kızlar öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hadi bakalım hayırlsıı inşallah yakalamıştırkızlar loveli 14.gün yumurtamın çatladığını söyledi ama yarınki ateşle daha net belli olacakmış. Bu akşam çalış dedi
arkadaşlar bugün ilk defa hayıt içiyorum. Diğer arkadaşların anlattıkları gibi çok iğrenç değil acida değil (buseeeeeeeeeee lafım sana canımın içi) biraz tadı buruk tabiki ama bana göre soğan suyundan iyi. Soğan suyundan nefret ederek içmiştim. Inşallah şifa olur. serpilim tekrar sağol canım benim
mısra ben sana yada senb bana geldiğinde silelimm beceremeyecğim
kızlar biizm gelin hanım annemin ayaklarına kapanmış ağlamış bir şans ver,in diye ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne onursuz oğlana mesajj yaza yaza bir haşl oldu ve nihayet kardeşi ikna eti evleniyorlar bende anneme ve bizmkilere beni ilgilendirmez dedim ben yokum beni bağlamaaz benim hayıtımda olmayan biri için yorum yapmam deidm kızlar yaşamımda kolay kolay birini silmeme ama silincede yaşamımda hiç olmamaış gibi olur kısacsı muhatap dahi olamam eşim bana fazlasıyla yetiyor yetrede[/QUOTE
Boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugüne değin üzerine düşen görevi bin misli yapmışsın.
serpil02507 kullanıcısından alıntı
gün 36.4
2gün 36,4
3gün 36.4
4gün unuttum
5gün 36.2
6gün..36.2
7gün 36.5
8gün 36.2
9.gün 36,2
10gün36..2
11gün36.2
12.gün36.8 sağlıklı bçr ölçüm değil
13gün 36.4
14gün36.2
15gün36.5
16gün36.6
17gün36.6
18gün36.7
19gün36.6
20gün36.7
21 gün36.6
22gün36.9
23gün36.5 ahada düştü 4 derece birden
herkese günaydın canlarım a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
günaydın mısracım nasılsın bebişin nasılŞeniz
Günaydın cnm az ağrılarımız var ama bunada şükür
günaydın canım nasılsın
hayırlsıı olsun serpilim bundada vardır bir şey boşver sen sıkma canını hayat onların hayatı rabbim pişmanlık vermesin
günaydın canım nasılsın fatoşcum süper bilgiler vermişsin teşekkürler canım
canımmmmmmmmmmmmmmŞeniz
canım benim belki yerleşmedir hiç belli olmaz hayatım inşallah güzel bir haberdir
olmazsada birdahaki aya karışımla inşallah
evet canım loveli dahayumurtlama olmadı dediama dün sanki bişiler oldu kasılarım sancıyordu
aaaaaaa daha olmadı dedi bana loveli canım
günaydınc anım nasılsın
hepinize iyi günler canımmm ben çıkıyorum :a015:
Geçmiş olsun cnm
günaydın kızlar;
serpilim dur bakalım gelmeyen adetten ümit kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?