Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar benim 21. gün çatlama olmuş 22.gün yumurta hayırlısı bakalım:Saruboceq:
loveli öyle dedia.s.

Napıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz?
valla ben çalışıyorum ama bugünde çok yoğun değilim. diğer kızlar yoğun galiba. serpilin randevuları varmış dışarda. ebrar diş doktoruna gitti. nihal daha hiç uğramadı herhalde toplantıları var. kumsal buralarda

sen nasılsın bebiş nasıl

, Mısra+, fatosozel
günaydın kızlar nasılsınız
ben bişiler atıştırıyommm
açımmm aç
mısra sen nasılsın canım bebişi görmeye bidaha ne zaman gidicen
progestanı sakın bırakma canım ok
honey sende progestanı bırakmaaaa
kızlar honeyden ses çıkmadı
dün uğradımı gözümden kaçtı sanırım
fatoşş sen nasılsın

tatalımmmmmmmmmmm kivim nasıl bakalımmmm sağlığı yerindemi onunopuyorumnanaktan

Canım ben yine temizlik yaptım.Antalya nın sıcağı yüzünden klima kullanmadığımız tüm odaların kapısı açık yerler çok toz oluyor bu yüzden viledayla sık sık siliyorum.
Genel olarak durumumuz iyi cnm saol

günaydın kızlar;
serpilim dur bakalım gelmeyen adetten ümit kesilmez

sezenim benim şeftalim nasıl sularıı akar cinsten hehehheheheh cin biberimiz varya oğlumuşumuzn sezen zaten çok beklentili değilim ama ara ara sancım var birde sol tarfımda ağrı yani bu ay bekliyorummu beklemiyormuytum karıştı giiti herşey canım

Canım valla dr a ne zaman giderim bilmiyorum yeni bir dr buldum tanışmak istiyorum.
Haftaya müsait olursam gidebilirim.
Sence ne zaman gideyim,en son geçen Cuma gördüm.

Prgestanı içiyorum ama bu sabahkini içmediğimi hatırladım Gidip içeyim bari.
Sen vitamin ne kullanıyorsun cnm?

klava: sen hala akıllanmadın ev temizlemeye devam yani

canım kendini yorma bende haftsonu temizlik yapacktım ne yazıkii yataktan çıkamadım yapamdım belkim bu akşam yaparım mısracımm evettttttt salladım giiti ben yıllarca yapavcklarımı yapmışım aldırmıyorum ama ailede kötü polis rolüne sokulmammı hazmedemedimö eşimde tepkili zaten bu konuda üüzlmemmei istemiyor artık canım benimm

ffatoözelim canım içtin yani hayıtı ayyy ne güzel her içtiğinde beni hatırlayacaksın hele birde bebeişin konarsa sorma gitsin bir ömür ismim dilinde olacakkk harikkaaaaaaaa bişi buu süperrrrrrrrrrrrr

Artık kendi hayatına bak lütfen Serpil im.Seni Seviyorum

Fatoş şimdi görmediğin için belki inanmıyorsun ama vallahi her yer toz oluyor

Honey kayıp vallahi dün çok kısa uğramış gitmiş

mısracım evet artık kendi hayatıma bakıyorum eşim tatail programı yapıyor önümüzdeki ay çıkıcaz nasipse canım 1 hafat yok olucaz cep tlf almayacağız hehehhehehehhheheee

Esra EROL un kır düğününü gösterdiler biraz atv de,tv deki nikahında güzel değildi hiçbirşey şimdi çok hoş olmuş gelinliği,makyajı...vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…