Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

wallahada düştü loveliye bir sorsana serpilim

boşver aldırma tatlım herkes kendi yaptığından utanır nasılsa. hiç umursama walla. zaten senin yeterince sıkıntın var birde onlarımı sıkıntı yapıcan. kardeşin düşünsün.

günaydınn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydııııııııııııııııııııın

allah rızkına rızık katsın. bol bol hayırlı kazançlar versin inşallah.

fatoözelim ateş topiğine koydum loveli yorumlar olmassa özelinden atarım aama zaten düştü be gülüm yani adet olacağımın işareti bu sancımda var hayıt bende sancı işini yok etmişti bu ara düzenli içemez oldum sancım var yanii geliyor kırmızılar zaten gelmesse şaşaşrdım

Şeniz

Şenizhihoyyytdelikafaduldena.s. özedimmmmmmmmmmmmmmmm senii iyiz fıstıok senden ne haberr yakında ateş ölçer prof olucaz bebbeğim

bende seni özledim canımmmmm opuyorumnanaktan geçmişe baktım biraz baya yoğunsun ,bende diş tedavimle uğraşırım 10 da randevum var kanala devam

ateş konusunda siz olayı aştınız bence maşaallah a.s

canım diş problemi bendede var cesaretimi topşlyamıyorum benim dişiçim aslı çok tatalı bir kız buna rağmen yinede gidemiyorumm ama başlamam lazım tedaviye tatlım bende 10 gibi çıkıcam işlerim yoğun hava cehennem ghibi işte idare ediyoruz tatalım sana çok ama çok geçmiş olsun balımmm

günaydın mısracım nasılsın bebişin nasılŞeniz
günaydınn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın canım nasılsın
hayırlsıı olsun serpilim bundada vardır bir şey boşver sen sıkma canını hayat onların hayatı rabbim pişmanlık vermesin
herkese günaydın canlarım a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
günaydın canım nasılsın fatoşcum süper bilgiler vermişsin teşekkürler canım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn fatoo özell günaydın kumsalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımmmmmmmmmmmmmmŞeniz
canım benim belki yerleşmedir hiç belli olmaz hayatım inşallah güzel bir haberdir
olmazsada birdahaki aya karışımla inşallah
aaaaaaaaaaaa yani sen henüz yumurtlamdınmı koveli ne dedi kumsal
evet canım loveli dahayumurtlama olmadı dedi ama dün sanki bişiler oldu kasılarım sancıyordu
bu tabloya göre yumurtlmamışsın loveli nasıl yorum yaptı kumsalll
aaaaaaa daha olmadı dedi bana loveli canım
fatosozel+, serpil02507, kumsal+ günaydın kızlarrrrr

nasılsınız şekerler a.s.

günaydınc anım nasılsın

diş konusunu hiç ihmal etme canım çok önemli

fatosozel+, serpil02507, kumsal+ günaydın kızlarrrrr

nasılsınız şekerler a.s.

günaydın canım iyiyim sen nasılsın

kumsalım ateşin mükemmel gidiyor

ATEŞ TABLOM

28.06.2010 1.gün 36,4 regl
29.06.2010 2.gün 36,4 regl
30.06.2010 3 gün 36,2 regl
01.07.2010 4.gün 36,3 regl
02.07.2010 5.gün 36,5
03.07.2010 6.gün 36,6 :hulya:
04.07.2010 7.gün 36,7 :hulya:
05.07.2010 8.gün 36,3
06.07.2010 9.gün 36,2 :hulya:
07.07.2010 10.gün 36,3 :hulya:
08.07.2010 11.gün 36,3
09.07.2010 12.gün 36,1
10.07.2010 13.gün 36,5 :hulya:
11.07.2010 14.gün 36,3 :hulya:
12.07.2010 15.gün 36,5 :hulya:
13.07.2010 16.gün 36,5

kızlar intenetn otomotik hesaplayıcılara baktım orda diyorki 10 haziran rahime ekilme günü eğer varsa bir şey yerleşme düşüşü diyebiliriz bu düşüşşe ama yoksada adet gelecek muhabetindeyiz neyse hayırlısıı o olsun canım aman önümüzdeki maçlara bakarız zaten eşim tatail programı yapıyor 1 hafta yok olucam çok yorgunum belki tatailde bebbeişle döneriz hahahhahahhaha hayali bile güzel hayal muhakak kurmalıyız okuduğum kitaplarda hayal kurmamıızı öneriyor başraıya öyle daha rahat yaklaşıyormuşuz kızlar biz hayal kurmya inatla devam edelim başarı bizim olacak

inşallah yerimseniben

oyyy oyyy oyyyyyyyyyyyyy
oyyy oyy oyyyyyyy nazarlıklarda takmış arkadşımmm yerim senin ateş tablonu bennnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnn inşallahhhhhhhh
kumsalım loveliye sordunmu
bugün daha bakamadı canım ama dün yumurta yoktu daha
kumsal farkındamıısn ikimizinde ateşi çok dengesiz giidyor canım

evet canım niye böylekiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…