:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:
honeeeeeeeeeey canıııııııııııııııııım çok özledim seni kısssssss olumunekankayizsmile
naslsın bebiş nasıl
ahsencim nasılsın birtanem. sağlıklı olsunda kız erkek ne farkeder değilmi arkadaşım
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
neeeee birisi halaymı dedi nerede :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ye canım yee bol bol ye boşver kiloyu falan her zaman hamile olunmuyo canımkeyfine bak kiloları verirsin nasılsa ohhhh sefan olsunn
kumsalım evet çok haklsın umutlanıyoruz sonra şaaaapaa oturunca nevrimi dönüyor canım gönlümüz pozitif görmekten yana bununla ilgilide zaten çaba harcıyoruz emek veriyoruz gerisii yüce Allha kalmış
ebrara42 canım evet hayıt kullanmanı tavsiye ederim canım eğer bulamsaan ben burdan sana yollarım tattalımm
serpilllllll bak beyaz çok iyi bende daha önce olurdu bi kaç senedr olmuyodu hayt içtiğimde olmuştu ben hayttan dedim encik varmş ben bu sefer göbeme yapıştrdım hep heheheeeeeeeeeeeeeeeee
inş. ikinizinde pozitif olurda yaz rehavetini atarız :lepi:
sağolasın canım ben bi bakıym buralara bulurum inş. a.s
evet ya süper olurrr yılın olayı olur hehehhehehheh canım sen hayıta bak bulamsan benim karşımd a aktrcı var ben sana yollarım canımm
canım şimdi hooney anlatatır onu çok duydum bende yakı ile hamile kalan çok kadın varyaa yakıı ne işe yarıyor ben onudamı kaçırdım kaydirigubbakcemile3
honey ne zamanlarda yapıştırn canım benede bu ay yapayım yakıyı yaaaaa
kızlar bendede bu hayıttanmı ne sulu bir kadın oldum beyaz sıvı akıntı süreklii oluyor
inşallah canım dualarımız seninle ve tüm hamişlerle..hafta sonu benimde acaip sancım oldu hatta akıntıda çok fazlaydı wc ye gidip bakıyordum kanamamı diye.ama şimdi iyiyim çok şükür
honayy sakalım yokki sözüm geçsin sanada mısrayada söyleddim bebeişleriniz güçlü annelerine sıkı sıkı tutunacaklar
ahsenim ben iyim canım biraz dazla yoğunluğum var hepsi o canım
kumsalım umarım yerleşme düşüşüdür hayıtçılardan bir sen bir ben kaldık canım sıra bizde olamlı diye düşünüyorum
fatoözelim hoşgeldinn canımmm
ebarra ağrınmı var susutun anam hadiii nerdesinn
afiyet olsun kumsalımmmmmben bir yemek yiyeyim kızlar
afiyet olsun canımben bir yemek yiyeyim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?