Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tabiki öğle fotoşum önce sağlık inşallah.hayırlısı olsun eli ayağı düzügün olsunda kız erkek farketmez.sen nasılsın canım

kumsalım evet çok haklsın umutlanıyoruz sonra şaaaapaa oturunca nevrimi dönüyor canım gönlümüz pozitif görmekten yana bununla ilgilide zaten çaba harcıyoruz emek veriyoruz gerisii yüce Allha kalmış

ebrara42 canım evet hayıt kullanmanı tavsiye ederim canım eğer bulamsaan ben burdan sana yollarım tattalımm

serpilllllll bak beyaz çok iyi bende daha önce olurdu bi kaç senedr olmuyodu hayt içtiğimde olmuştu ben hayttan dedim encik varmş ben bu sefer göbeme yapıştrdım hep heheheeeeeeeeeeeeeeeee

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr inanın bana busecanın aklı fikri bizddedeir öğlen oldu ya herkes toplanmıştır diye düşünüyordurbuyrunnnnnnnnn hımm bu arada onun bugün adet günü inşalllhh olmamaıştırrrr

inş. ikinizinde pozitif olurda yaz rehavetini atarız :lepi:

sağolasın canım ben bi bakıym buralara bulurum inş. a.s

serpilllllll bak beyaz çok iyi bende daha önce olurdu bi kaç senedr olmuyodu hayt içtiğimde olmuştu ben hayttan dedim encik varmş ben bu sefer göbeme yapıştrdım hep heheheeeeeeeeeeeeeeeee

hatırlarmıısn bilmem yakıyla alaklı bir rüya görmüştüm yakıyı karnıma yapıştırmıştım rüyamda anlatmıştım eski topicde bende o zaman bugün yakı alıp yapıştarım karnıma

honey ne zamanlarda yapıştırn canım benede bu ay yapayım yakıyı yaaaaa

ben bi ara tatile gitmiştim orda denize girip kasığım üşüdüğünde yani yumurtlama döneminde göbeğimi yaktı ama 2 gün çıkarmadım 1 gün aradan sonra yine taktım inşşlhh faydası olur aman herkes beline takıyo ben kasığıma takcam bellimi olur dedim oldu rabbimin izniyle:lepi:inşşlh olur bebemmmmmmm

kızlar bendede bu hayıttanmı ne sulu bir kadın oldum beyaz sıvı akıntı süreklii oluyor

hayıta bende bugün başladım

inşallah canım dualarımız seninle ve tüm hamişlerle..hafta sonu benimde acaip sancım oldu hatta akıntıda çok fazlaydı wc ye gidip bakıyordum kanamamı diye.ama şimdi iyiyim çok şükür

aman kızlar dikkat edin kendinize hamişleeeeeeeeeer

hoşbulduk canım sende hoşgeldin

ebrar nasılsın canım nasıl gitti dişçi işlemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…