Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kumsalımmm Alah nazarlardan skınsın ama ben çokkkkkkkkkkkkkk ciididi umutluyum inan buna en baştan beri yazdımm sonucunu alınca sevinç çığlıkları atacağız

böğüüüüüüüü benimde mide tuaf her koku iğrenç geliyo böğüüüüüüüüüüü kızlar başka dr buldum oh be bakalım 8 gün sonra ditcemm

inşallah yerleşme düşüşü olucak :Saruboceq:
ay gerçekten miii yakaladın mı kumsalll yuppi yuppi yuppi fatoşta yok halay çekerdik :)))
galiba nihalcim öyle görünüyor eyvahedigeldismile
heheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee adım öle kaldı dimi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hoşgeldin honeycim naıslsın

kız heryere topic açmışsın seni alalh iyi etsin emiii :)))))))))))))))))))) südüklüüüüüüüüüü sıkışırsan avucumu açtımmkaydirigubbakcemile3

serpillllllllll yaaaaa napim pandik atağımya bi korku yetti aynısını yaşamak istemem yok az önce ettim şeyimi sağollllll sen hamiş ol ben sana herrrrrrr yere açcam sözzzzzzzzz

ebrar geçmiş olsun canım.dişten bende çok çektim hele kanal tedavisi çok zor gitgel gitgel sıkılıyor insan.bana kaplama yapıldı ama memnun değilim sanki ağrı yapıyor

honayy sakalım yokki sözüm geçsin sanada mısrayada söyleddim bebeişleriniz güçlü annelerine sıkı sıkı tutunacaklar

ahsenim ben iyim canım biraz dazla yoğunluğum var hepsi o canım

kumsalım umarım yerleşme düşüşüdür hayıtçılardan bir sen bir ben kaldık canım sıra bizde olamlı diye düşünüyorum

fatoözelim hoşgeldinn canımmm
ebarra ağrınmı var susutun anam hadiii nerdesinn

kumsalımmm Alah nazarlardan skınsın ama ben çokkkkkkkkkkkkkk ciididi umutluyum inan buna en baştan beri yazdımm sonucunu alınca sevinç çığlıkları atacağız
amin canım inşallahhh birlikte olur inşallahhhh bakalım serpilcim inşallah sınunda hormonlarım bana oyun oynamaz
böğüüüüüüüü benimde mide tuaf her koku iğrenç geliyo böğüüüüüüüüüüü kızlar başka dr buldum oh be bakalım 8 gün sonra ditcemm
midenin tuhaf olması güzel bebişinin iyi hali bu inşallah doktorundanda memnun kalırsın canım
kumsall bu gun mutlu bir gun o zmaan kaçip ta yakalanan yumurtaların şerefine :içelim:
içelim canım:içelim::içelim::içelim:
kumsal sen nasılsın ateş tablon güzel gidiyor inşallah meleğin seninledir canım

ahsencim nasılsın canım bebişin nasıl inşallah bitanem inşallahh

ahsen çok merak ediyorum cinsiyeti canım az kaldı ohhhh

honey sende mi seninkide cilve yapıyo desene yeni dr çok ii olmuş canım

serpillllllllll yaaaaa napim pandik atağımya bi korku yetti aynısını yaşamak istemem yok az önce ettim şeyimi sağollllll sen hamiş ol ben sana herrrrrrr yere açcam sözzzzzzzzz

yok anacımm sadce hamleyim topiğiaç yeter gerisni istemem bana hepiniz yetiyorsunuz bebeişlerimm benimmm

kumsalım iyi gibiyim bu gün canım allh razı olsun gece mide bulantısıyla uyandım çok sıcakkkk gezmeyi çok seven ben eve kapandım

yok ahsenin ara ara kasık ağrılarım oluyo şiş gibi hep sol kasığım bunun dışında yok bişi inşşlh olmıcak bebeğim çok güçlü olacak allhın izniyleeeeeeee

inşallah canım dualarımız seninle ve tüm hamişlerle..hafta sonu benimde acaip sancım oldu hatta akıntıda çok fazlaydı wc ye gidip bakıyordum kanamamı diye.ama şimdi iyiyim çok şükür

inşallah serpilimmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…