hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın.ahsennnnnnnnnnn hoşgeldin canım ne haberr nasılsın balım
ahsennnnnnn ponponummmm nasılsın canım
inşallah yerleşme düşüşü olucak :Saruboceq:tatalım evet ateşim düşük giderse kırmıızlar geleck 4 gün var baklım ne olacak .))) eğer ateş yükselrse yerleşme düşüşü diyeceğiz yok inmişteyse eee gelior kırmızılar hazırlığımızı yapacağızlülülülülülü
galiba nihalcim öyle görünüyor eyvahedigeldismileay gerçekten miii yakaladın mı kumsalll yuppi yuppi yuppi fatoşta yok halay çekerdik :)))
heheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee adım öle kaldı dimi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
heheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee adım öle kaldı dimi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
honey nasılsın canım yok dimi kanama falan aman olmasın...
kız heryere topic açmışsın seni alalh iyi etsin emiii :)))))))))))))))))))) südüklüüüüüüüüüü sıkışırsan avucumu açtımmkaydirigubbakcemile3
amin canım inşallahhh birlikte olur inşallahhhh bakalım serpilcim inşallah sınunda hormonlarım bana oyun oynamazkumsalımmm Alah nazarlardan skınsın ama ben çokkkkkkkkkkkkkk ciididi umutluyum inan buna en baştan beri yazdımm sonucunu alınca sevinç çığlıkları atacağız
midenin tuhaf olması güzel bebişinin iyi hali bu inşallah doktorundanda memnun kalırsın canımböğüüüüüüüü benimde mide tuaf her koku iğrenç geliyo böğüüüüüüüüüüü kızlar başka dr buldum oh be bakalım 8 gün sonra ditcemm
içelim canım:içelim::içelim::içelim:kumsall bu gun mutlu bir gun o zmaan kaçip ta yakalanan yumurtaların şerefine :içelim:
kumsal sen nasılsın ateş tablon güzel gidiyor inşallah meleğin seninledir canım
serpillllllllll yaaaaa napim pandik atağımya bi korku yetti aynısını yaşamak istemem yok az önce ettim şeyimi sağollllll sen hamiş ol ben sana herrrrrrr yere açcam sözzzzzzzzz
yok ahsenin ara ara kasık ağrılarım oluyo şiş gibi hep sol kasığım bunun dışında yok bişi inşşlh olmıcak bebeğim çok güçlü olacak allhın izniyleeeeeeee
honayy sakalım yokki sözüm geçsin sanada mısrayada söyleddim bebeişleriniz güçlü annelerine sıkı sıkı tutunacaklar
ahsenim ben iyim canım biraz dazla yoğunluğum var hepsi o canım
kumsalım umarım yerleşme düşüşüdür hayıtçılardan bir sen bir ben kaldık canım sıra bizde olamlı diye düşünüyorum
fatoözelim hoşgeldinn canımmm
ebarra ağrınmı var susutun anam hadiii nerdesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?