ahsen çok merak ediyorum cinsiyeti canım az kaldı ohhhh
honey sende mi seninkide cilve yapıyo desene yeni dr çok ii olmuş canım
ebrarım geçmiş olsun nasıl geçti bu arada hoşgeldin canım
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun bu diş işi bir kerede bitmez zaten hiçç:umursamaz:
eyvahedigeldismile amanda kim gelmiş nasıl geçti canım acı var mı acı guclubacismile
kumsalım iyi gibiyim bu gün canım allh razı olsun gece mide bulantısıyla uyandım çok sıcakkkk gezmeyi çok seven ben eve kapandım
evet canım bizde çok merak ediyoruz hayırlısı bakalım...ahsen çok merak ediyorum cinsiyeti canım az kaldı ohhhh
honey sende mi seninkide cilve yapıyo desene yeni dr çok ii olmuş canım
ahsenn herkesin oğluşu oldu oğlan yılı bu yıll bakalım seninikide oğlan gibii bakalım ne çıkacak
kumsal sen nasılsın ateş tablon güzel gidiyor inşallah meleğin seninledir canım
kumsall bu gun mutlu bir gun o zmaan kaçip ta yakalanan yumurtaların şerefine :içelim:
böğüüüüüüüü benimde mide tuaf her koku iğrenç geliyo böğüüüüüüüüüüü kızlar başka dr buldum oh be bakalım 8 gün sonra ditcemm
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın.
iyiyim canım ponponda iyidir üç haftadır görmüyorum haftaya gideceğim inşallah cinsiyetide belli olur o zaman...sen nasılsın nihalim
heheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee adım öle kaldı dimi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay gerçekten miii yakaladın mı kumsalll yuppi yuppi yuppi fatoşta yok halay çekerdik :)))
sağol canım biraz canım acıdı ve cuma yine gidicem akannehir
kesinlikle bende bi seferde hadi bilemedin 2 de hallederiz gözüyle bakıyordum ama hatun seanslar diyo aklinialirimsmile
akannehir acı öteesi sanırım bilmiyorumkismile farklı bişey ani bi dızzz sesi mahvediyor insanı
kumsalcım senin adına çok sevindim umarım güzel haberlerle halay çekeriz de bi kendimize geliriz
serpilim sende umutsuzlanma hemen yavf bakalım dur daha belli olmaz ...gelmeyecek inş. :Saruboceq: bide sizin şu gelin olayı hiç bi sayfada yakalayamadım yavf bi anladığım mesaj ata ata kardeşinle evleniyo kaydirigubbakcemile3
nihalcim sen nasılsın ?
honey hamilelik nasıl gidiyor canım minik bebiş ne alemde ?a.s.
fatoşcum sen nasılsın canımcım a.s.
aslında ben istedim ama yapamadımkızlar yakı yapıştıran varmı aranızda beline
evet canım bizde çok merak ediyoruz hayırlısı bakalım...
serpilim babası kızım diye seviyor bende kız istiyorum erkek çıkarsa şok olacağız o değilde bebiş kimlik sorunu çekecek:)))eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileama hayırlısı rabbim hayırlısını versin herkezin erkek bu sene neşemeşe-loveli-sezen-zeytin hepsini erkek valla....
kızlar bendede bu hayıttanmı ne sulu bir kadın oldum beyaz sıvı akıntı süreklii oluyor
kilo alıyom galiba çok az yiyorum ama öküz gibi acıkıyorum öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ:sinifsinif:
ebrar sana bu konuyu özel mesajla detaylı anlatırum :))))) sen kafanı yorma balımm :)
ye canım yee bol bol ye boşver kiloyu falan her zaman hamile olunmuyo canımkilo alıyom galiba çok az yiyorum ama öküz gibi acıkıyorum öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ:sinifsinif:
serpilim ben 35 günde bir oluyorum birkaç aydır muhtemelen senden sonra olurum benkumsal ikimiznde adeti aynı günlerimiz aynı sen çalışkan öğrencisin ben değilim eski hayıtçılardan bir sen bir ben b,irde bebek olursa değmeyin keyfimize ama sennnnnnnnnnnnn sıkı dur hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bunu yazzz bir kenara
sağol ebrarcım inşallah seanslarmıakannehirinşallah çok uzun sürmez canımmsağol canım biraz canım acıdı ve cuma yine gidicem akannehir
kesinlikle bende bi seferde hadi bilemedin 2 de hallederiz gözüyle bakıyordum ama hatun seanslar diyo aklinialirimsmile
akannehir acı öteesi sanırım bilmiyorumkismile farklı bişey ani bi dızzz sesi mahvediyor insanı
kumsalcım senin adına çok sevindim umarım güzel haberlerle halay çekeriz de bi kendimize geliriz
serpilim sende umutsuzlanma hemen yavf bakalım dur daha belli olmaz ...gelmeyecek inş. :Saruboceq: bide sizin şu gelin olayı hiç bi sayfada yakalayamadım yavf bi anladığım mesaj ata ata kardeşinle evleniyo kaydirigubbakcemile3
nihalcim sen nasılsın ?
honey hamilelik nasıl gidiyor canım minik bebiş ne alemde ?a.s.
fatoşcum sen nasılsın canımcım a.s.
kızlar bendede bu hayıttanmı ne sulu bir kadın oldum beyaz sıvı akıntı süreklii oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?