Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kumsal ikimiznde adeti aynı günlerimiz aynı sen çalışkan öğrencisin ben değilim eski hayıtçılardan bir sen bir ben b,irde bebek olursa değmeyin keyfimize ama sennnnnnnnnnnnn sıkı dur hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bunu yazzz bir kenara

ebrarım geçmiş olsun nasıl geçti bu arada hoşgeldin canım

sağol canım biraz canım acıdı ve cuma yine gidicem akannehir

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun bu diş işi bir kerede bitmez zaten hiçç:umursamaz:

kesinlikle bende bi seferde hadi bilemedin 2 de hallederiz gözüyle bakıyordum ama hatun seanslar diyo aklinialirimsmile

eyvahedigeldismile amanda kim gelmiş nasıl geçti canım acı var mı acı guclubacismile

akannehir acı öteesi sanırım bilmiyorumkismile farklı bişey ani bi dızzz sesi mahvediyor insanı

kumsalcım senin adına çok sevindim umarım güzel haberlerle halay çekeriz de bi kendimize geliriz

serpilim sende umutsuzlanma hemen yavf bakalım dur daha belli olmaz ...gelmeyecek inş. :Saruboceq: bide sizin şu gelin olayı hiç bi sayfada yakalayamadım yavf bi anladığım mesaj ata ata kardeşinle evleniyo kaydirigubbakcemile3

nihalcim sen nasılsın ?
honey hamilelik nasıl gidiyor canım minik bebiş ne alemde ?a.s.

fatoşcum sen nasılsın canımcım a.s.

kilo alıyom galiba çok az yiyorum ama öküz gibi acıkıyorum öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ:sinifsinif:

ahsen çok merak ediyorum cinsiyeti canım az kaldı ohhhh

honey sende mi seninkide cilve yapıyo desene yeni dr çok ii olmuş canım
evet canım bizde çok merak ediyoruz hayırlısı bakalım...
ahsenn herkesin oğluşu oldu oğlan yılı bu yıll bakalım seninikide oğlan gibii bakalım ne çıkacak

serpilim babası kızım diye seviyor bende kız istiyorum erkek çıkarsa şok olacağız o değilde bebiş kimlik sorunu çekecek:)))eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileama hayırlısı rabbim hayırlısını versin herkezin erkek bu sene neşemeşe-loveli-sezen-zeytin hepsini erkek valla....

kumsal sen nasılsın ateş tablon güzel gidiyor inşallah meleğin seninledir canım

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kumsall bu gun mutlu bir gun o zmaan kaçip ta yakalanan yumurtaların şerefine :içelim:

:içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:

böğüüüüüüüü benimde mide tuaf her koku iğrenç geliyo böğüüüüüüüüüüü kızlar başka dr buldum oh be bakalım 8 gün sonra ditcemm

honeeeeeeeeeey canıııııııııııııııııım çok özledim seni kısssssss olumunekankayizsmile
naslsın bebiş nasıl

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın.

iyiyim canım ponponda iyidir üç haftadır görmüyorum haftaya gideceğim inşallah cinsiyetide belli olur o zaman...sen nasılsın nihalim

ahsencim nasılsın birtanem. sağlıklı olsunda kız erkek ne farkeder değilmi arkadaşım

heheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee adım öle kaldı dimi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ay gerçekten miii yakaladın mı kumsalll yuppi yuppi yuppi fatoşta yok halay çekerdik :)))

neeeee birisi halaymı dedi nerede :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

fasülye tanesi olmuştr galiba iyi sayılır bebem herşey güzel olcak rabbimize sığınndım mutluyum güvendeyim

:roflol:
:roflol::roflol:süprizzzzz kimlik problemi alalhım sen iyi etsin evet topicdeki tüm hamilelr erkek bari senle mısranın honeyin kızı olsunda oğullarımzı sap gibi ortadad kalamsınlar işte o zamana esas kimlik sorunu yaşanır tövbee tövbeeeeeeeeeeeeeee

kızlar bendede bu hayıttanmı ne sulu bir kadın oldum beyaz sıvı akıntı süreklii oluyor

ya bendede var o hatta dün kızlaa sormuştum iltihap filan olurmuki diye hayıt bendemi içsem yavf CADIARZU
kilo alıyom galiba çok az yiyorum ama öküz gibi acıkıyorum öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ:sinifsinif:

alıcaksın tabi tatlım bebiş tombiş olacak sonra veririsin

ebrar sana bu konuyu özel mesajla detaylı anlatırum :))))) sen kafanı yorma balımm :)

tamam :roflol:

fatoooooooooooooooooooo seni çokkkkkkkkkkk sevyom sende beni seviyosun biliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iiyi gibiyiz tatlı teyzesi sanada duacıyız bizi düşünüyosunya:)))))))))))))))

serpilim ben 35 günde bir oluyorum birkaç aydır muhtemelen senden sonra olurum ben
bir sen bir ben inşallah canım hatta buse sonra kızlar sırayla inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hayırlsıı serpilcim çok umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşıyorum sonra
sağol ebrarcım inşallah seanslarmıakannehirinşallah çok uzun sürmez canımm
kızlar bendede bu hayıttanmı ne sulu bir kadın oldum beyaz sıvı akıntı süreklii oluyor

bendeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…