Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

fatooo vallhii yok anacımm mahallemizii seviyorumm sevd topiğe giriyor kimse yokk vallhii aklımdan o geçtii kızcağız a dam akılı sohbet edemnedii hiçç

AAA o ne ki progestanın değişik bir çeşitimi?
Eleviti ben öğrendiğim günden bu yana içiyorum.

Ay sonuna doğru gideyim dr a o zaman ok cnm.

Teşekkürler

yok canım folbilol folik asid
progestan 200 lük kullanıyodum bide

ahsen nasılsın
sayfadan giremedim bir türlü
yaa hata verdi durdu kızların çoğu gitmişşş

yok canım folbilol folik asid
progestan 200 lük kullanıyodum bide

ahsen nasılsın
sayfadan giremedim bir türlü
yaa hata verdi durdu kızların çoğu gitmişşş

iyiyim canım sen nasılsın beyazıtımız nasıl:)))ya bendede problem oldu bir türlü giremedim

gazoz içelim dedim fatoşta kaçtı neyseeeeeee bende bir çay içeyim bariiiiii ya fatoş sıcakta serinlersin diye gazoz demiştim yanlış anlama yaniiiiiiiiiiii çayda var istersen çay içeriz balım

slm kızlar
ahsen beyazıt iyi inş. allah emanet olsun bütün melekler
belli olur benim 13. haftada gittiğimde erkek demişti
dr. 16. haftada erkek dedi bu saatten sonra değişir mi acaba

yakı ile hamile kalmak .... Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

bir konuda bahsetmiştim ve sık sık özel mesaj almaya başladım...bende başlık açayım istedim bu konu da
kızlar hiç bir sorunu olmayıp da hamile kalamayanlar için yakı yöntemini denemelerini tavsiye ederim ....benim annem bana bende oğluma bu yöntemle hamile kaldım ...........
ayrıca bir arkadaşım ve onun bir komşusu da bu yöntemle hamile kaldı ....
evlat hasreti ile yanım tutuşan çiftlere bir yardımda bulunmak istedim kimbilir belki de sizlere de vurur piyango

şimdi eczaneden 3/5 lira en fazla yakı
yakıyı genelde bel ağrılarında ayak kol burkulmalarında kullanırız ....ama bu farklı tabiki sadece belimize yapıştırıcağız tam kalçaların haman üst kısmına hiç bir şartı yok istediğiniz zaman ilişki sırasında takılı olsun olmasın hiç farketmez adet öncesi sonrası o da farketmez
hadi başarılar kolay gelsin :Sarub oceq:

bunu buldum başka topikten

gazoz içelim dedim fatoşta kaçtı neyseeeeeee bende bir çay içeyim bariiiiii ya fatoş sıcakta serinlersin diye gazoz demiştim yanlış anlama yaniiiiiiiiiiii çayda var istersen çay içeriz balım

kız yok gazozda içerdik ama okuyamadım ki mesajını ben gördüğümde sen gitmiştin canım benim

fatoşşşş nihalde gitti kaldıkmı başbaşa:))))gazoz içelimmi ne dersin balımmm:))

olurrrrrrrrrrrrrrr aklinialirimsmile

iyide nihalim zaten hamile kalmak için topu topu 2 günlük bir şansımız var yumurtlama ve çatlama zamanı onun dışında bu yakıyı yapıştırıp sabah kadar hiç durmadan çalışsan ne fayda güzelim. bence en uygun zaman yumurtanın çatlama zamanı bir işe yarayacaksa o zaman yarar bu yakı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…