Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

evet canım çok dua ediyolar

fatoş şimdi yapışırma bu akşamda çalış ondan sonra duştan sonra iki gun kalıcak çunku

evet canım haklısın duştan sonra yapıştırayım 2 gün dursun ne zararı olcakki. bakarsın faydasını görürüm.

evet canım çok dua ediyolar

fatoş şimdi yapışırma bu akşamda çalış ondan sonra duştan sonra iki gun kalıcak çunku
aman dua demeyin dua konusunda hele ben son zamanlarda acayip tembelleştim. tövbe tövbe akşam şeytan mı giriyor içime ne. kitabı açayımda dua okuyayım diyorum. ama sonrda dur şurayı düzelteyim yok mutfağı toplayayım yok balkon yıkayayım sanki bunlar bana çok lazımya

töbe de kızz bazen oluyo öyle miskinilk geliyo insana

hımm fatoş aradım iki tane var dedi eczacı kız bir volteren markaymış ama onun ağrı kesici özelliği varmış diğeri klasik olan yakı sıcaklık verenmiş bende klasik olandan yolla dedim 3 tl miş iki tane yolla dedim kaydirigubbakcemile3

nihal yakı geldi canım. arkasında şöyle yazıyor. gebelik ve emzirme dönemlerinde kullanılmaz. benim düşündüğüm şey mantıklı demekki. yumurta çatladığı zaman yapıştırıcan gülüm. 2 gün sonra çıkarıcan. kesinlikle 2 gün diyor zaten. fiyatıda 3 TL

kız bende aldım geldi bile ama voltaren değil. ısıtma özelliği olandan gelmiş.

kız bende aldım geldi bile ama voltaren değil. ısıtma özelliği olandan gelmiş.
heee tamam doğru olandan demekki şimdi fatoş ben bu akşam yapışrcam iki üç gün kalsın benim kırmızı gunum belli değil geçen ay biliyon dolayısıyla yumurtlama günü mü de bilmiyorum ataş durumuna görede ikinciyi yapıştırayım diyorum ne dersin

çok iyi düşünmüşsün canım aynen öyle yap

fatoş tabi dayanabilirsek :2:

ayyyy dayanırm walla sonuçta bebişim gelecekse. onada dayanırım .Rabbim verir sabrını yaksın azıcıkta ne yapayım. arabistanda yaşayanlar sıcağa nasıl dayanıyor bende 2 gün sıkarım dişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…