Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aaaaaaaaa loveli de burdaymış alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis hoşgeldin nasılsın canım a.s. a.s. a.s.

mafoldumben mafoldumben mafoldumben ben buseyi özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ahsennn burdayım canım bende çay aldım kendime sıcak ama severim çay içmeyi
afiyet olsun canım benimde canım çekti aldım bir bardak hadi şerefeeeee:içelim:
slm kızlar
ahsen beyazıt iyi inş. allah emanet olsun bütün melekler
belli olur benim 13. haftada gittiğimde erkek demişti
dr. 16. haftada erkek dedi bu saatten sonra değişir mi acaba
değişmez canım oğlanlar maşallah pipilerini hemen gösteriyorlar edepsiz ayol bunlarlaelaelaelaelaebenimde oğlumda 14 haftalıkken öğrenmiştim yüzde doksan erkek dedi bir sonraki kontrolde kesin erkek dedi.hihoyyytkız biraz daha geç belli oluyormuş tabi edepli kızlar hemencecik göstermezlr
kız yok gazozda içerdik ama okuyamadım ki mesajını ben gördüğümde sen gitmiştin canım benim

olurrrrrrrrrrrrrrr aklinialirimsmile

tamam canım bir dahaki sefere gazozlar bendenolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ebrar nasılsın canım dişlerinin durumu nasıl

İyiyim tatlım sadece biraz yoğunum dişlerde iyi

sen nasılsın canım ?

nhlkpr ya neden kimse bişey söylemiyo ben bu akşam yakı alıcam

bilgim olsa paylaşırdım ama inş. faydası olur canım bildiğim tek şey var yakı uygulandığı bölgeye belli bi sıcaklık ısınma sağlıyor buda yumurtalarının hareketlenmesine faydalı olabilirmüüüü olumunekankayizsmile

ya neden kimse bişey söylemiyo ben bu akşam yakı alıcam mafoldumben
bir tanemmmmmmmmm küsmüşmü aklinialirimsmile canım benim yakı konusunda düşüncelerimi yazdım ben ohaoldumsmile sen ne zaman yumurtlamıştın ne zaman çatlamıştı bence o günlere yakın yap. yaaaaa şu anda kendi yumurtamı takip ediyorum y başkalarınınkini aklımda tutamıyorum. hatta benim yumurta 14.gün çatlamış bugün 16.gündeyim.bu akşam yakı alıp bende yapıştırabilirim.

diş deyip geçme sakın. çok önemli benimde bir iki çürümüş dişim var bir tanesi bir kaç akşam sanki sinyal vermeye başladılar ama iyice ağrımasını bekliyorum çekilecek çünkü kurtarılma şansı yok

bencede al fatoş bu ara bende bu akşam alıcam zararı yok nasılsa

kızlar efnanim vardı ya onun olduğa topiğe gittim az önce slm verdim kızlar topiklerinde iki ayda toplam 19 hamiş olmuş nasıl sevindim anlatamam şimdi formullerini sordum sizede bilgi vericem tabi kaydirigubbakcemile2

kızlar efnanim vardı ya onun olduğa topiğe gittim az önce slm verdim kızlar topiklerinde iki ayda toplam 19 hamiş olmuş nasıl sevindim anlatamam şimdi formullerini sordum sizede bilgi vericem tabi kaydirigubbakcemile2
maşallah allah nazarlardan saklasın. darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…