afiyet olsun canım benimde canım çekti aldım bir bardak hadi şerefeeeee:içelim:ahsennn burdayım canım bende çay aldım kendime sıcak ama severim çay içmeyi
değişmez canım oğlanlar maşallah pipilerini hemen gösteriyorlar edepsiz ayol bunlarlaelaelaelaelaebenimde oğlumda 14 haftalıkken öğrenmiştim yüzde doksan erkek dedi bir sonraki kontrolde kesin erkek dedi.hihoyyytkız biraz daha geç belli oluyormuş tabi edepli kızlar hemencecik göstermezlrslm kızlar
ahsen beyazıt iyi inş. allah emanet olsun bütün melekler
belli olur benim 13. haftada gittiğimde erkek demişti
dr. 16. haftada erkek dedi bu saatten sonra değişir mi acaba
kız yok gazozda içerdik ama okuyamadım ki mesajını ben gördüğümde sen gitmiştin canım benim
olurrrrrrrrrrrrrrr aklinialirimsmile
ya neden kimse bişey söylemiyo ben bu akşam yakı alıcam mafoldumben
ebrar nasılsın canım dişlerinin durumu nasıl
nhlkpr ya neden kimse bişey söylemiyo ben bu akşam yakı alıcam
yok canım folbilol folik asid
progestan 200 lük kullanıyodum bide
bir tanemmmmmmmmm küsmüşmü aklinialirimsmile canım benim yakı konusunda düşüncelerimi yazdım ben ohaoldumsmile sen ne zaman yumurtlamıştın ne zaman çatlamıştı bence o günlere yakın yap. yaaaaa şu anda kendi yumurtamı takip ediyorum y başkalarınınkini aklımda tutamıyorum. hatta benim yumurta 14.gün çatlamış bugün 16.gündeyim.bu akşam yakı alıp bende yapıştırabilirim.ya neden kimse bişey söylemiyo ben bu akşam yakı alıcam mafoldumben
diş deyip geçme sakın. çok önemli benimde bir iki çürümüş dişim var bir tanesi bir kaç akşam sanki sinyal vermeye başladılar ama iyice ağrımasını bekliyorum çekilecek çünkü kurtarılma şansı yokİyiyim tatlım sadece biraz yoğunum dişlerde iyi
sen nasılsın canım ?
bilgim olsa paylaşırdım ama inş. faydası olur canım bildiğim tek şey var yakı uygulandığı bölgeye belli bi sıcaklık ısınma sağlıyor buda yumurtalarının hareketlenmesine faydalı olabilirmüüüü olumunekankayizsmile
bencede al fatoş bu ara bende bu akşam alıcam zararı yok nasılsabir tanemmmmmmmmm küsmüşmü aklinialirimsmile canım benim yakı konusunda düşüncelerimi yazdım ben ohaoldumsmile sen ne zaman yumurtlamıştın ne zaman çatlamıştı bence o günlere yakın yap. yaaaaa şu anda kendi yumurtamı takip ediyorum y başkalarınınkini aklımda tutamıyorum. hatta benim yumurta 14.gün çatlamış bugün 16.gündeyim.bu akşam yakı alıp bende yapıştırabilirim.
alcam kız şimdi çıraklardan birini gönderiyorum eczaneye aldırmaya. birazdan yapıştırırım ben.bencede al fatoş bu ara bende bu akşam alıcam zararı yok nasılsa
maşallah allah nazarlardan saklasın. darısı başımıza inşallahkızlar efnanim vardı ya onun olduğa topiğe gittim az önce slm verdim kızlar topiklerinde iki ayda toplam 19 hamiş olmuş nasıl sevindim anlatamam şimdi formullerini sordum sizede bilgi vericem tabi kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?