Kumsalcım ben bu topiktiklerin en geç sonbaharda hamiş olacağını daha önce söylemiştim.
Benim hamileleğim tamamlanmadan hepiniz hamiş olacaksınız didim çokkkkkkkkkkkkkk yakında
bende taaa aylar öncesinden bu ay hamile kalıcam diye söyleyip duruyordum bakalım kısmet ama bu ayı çok seviyorum doğum günüm ,eşimle ilk çıktığımız gün ,düğünüm hep temmuzdaydı inşalalh bebişimde buay gelir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Kumsalcım biz Serpille reeldede görüşüyoruz ya cnm,en son telefonda söyledim iki hamiş daha geliyor biri sen diğerini kestiremedim didim :)))))))))))9
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:nihalimm fatommm burda herlkeks hamiş kaşlacakkk ama bir hayıtçılar vardıı hepsi hamiş olduu çok şükür içlerinde kumsalal ben kalmıştık bizi 3 ayı tamamldık işte birde gizem79 var canım sıra siz yeni hayıtçılarda şansınız bol olsun göbüşünüze bebek konsun
sanırım en yakın buseninki hadi inşallah
nihalimm fatommm burda herlkeks hamiş kaşlacakkk ama bir hayıtçılar vardıı hepsi hamiş olduu çok şükür içlerinde kumsalal ben kalmıştık bizi 3 ayı tamamldık işte birde gizem79 var canım sıra siz yeni hayıtçılarda şansınız bol olsun göbüşünüze bebek konsun
pazar günü daha kötüydüm 500 lük bir sabah 1 de akşam içtim yatakatn kalakmıyordum bebeğim pzt malum iş vardı iyi olmalıydım
Kumsalcım biz Serpille reeldede görüşüyoruz ya cnm,en son telefonda söyledim iki hamiş daha geliyor biri sen diğerini kestiremedim didim :)))))))))))9
Uyuz Serpil sana içme şu antibiyotiği dedim.
Bebiş gelsin biraz büyüsün bunları bir bir anlatıcam.
Fatoşta benim temizlik hastalığımı anlatır Mısra ya:roflol:
kızlar ben birde bu ay acayippppppppp suluydum süt gibi sıvıı acayippp yaniii öyleydiii
nihallllllllllllllllllllllllll kızzzzzzzzzzz 1000 geliyoruzzzzzzzzzzz anaaaaaaaaaaaaa
ayyyyyyyyy inşallah kızlarr çok heyecenlandım bendekumsalımmmmmmmm seni umutlandırmak istemiyorum kendimide ama ben bu ay iki hamile var hatat 3 cü sürpriz biri sen biri busecan sürprizolan bendimbilmiyorumkismile
çıkar canım merak etme olmazsa bir daha yaptırısınya kzılar adetime 4 gün varken kanda çıkarmı kiihımm yani2 gün kala çıkıyormuşta 4 gün var
aminn inşallah mısracım inşallah ozaman kadar hepimiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: dolaşırızKumsalcım ben bu topiktiklerin en geç sonbaharda hamiş olacağını daha önce söylemiştim.
Benim hamileleğim tamamlanmadan hepiniz hamiş olacaksınız didim çokkkkkkkkkkkkkk yakında
aslında kızlar yarınki ateşde bize çok şey anlatır düşükse negatif yüksek çıkarsa pozitiftir bence sizce
sayfaaa 1000 de var dedimmm sanaaa allahım evet bu akşam dua edicem sana bol bol
:enbuyukkk:
bende taaa aylar öncesinden bu ay hamile kalıcam diye söyleyip duruyordum bakalım kısmet ama bu ayı çok seviyorum doğum günüm ,eşimle ilk çıktığımız gün ,düğünüm hep temmuzdaydı inşalalh bebişimde buay gelir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah onuda çok merak ediyorumm:Saruboceq::Saruboceq:
Şeniz
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Çıkar bence Serpil cim benimkide çok erken çıktı
Ben ateş işinden anlamam tatlım
aslında kızlar yarınki ateşde bize çok şey anlatır düşükse negatif yüksek çıkarsa pozitiftir bence sizce
Kumsalcım ben bu topiktiklerin en geç sonbaharda hamiş olacağını daha önce söylemiştim.
ya kzılar adetime 4 gün varken kanda çıkarmı kiihımm yani2 gün kala çıkıyormuşta 4 gün var
İnşallahhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnn
yasam76 hoşgeldin gel katıl aramıza,yarın büyük gün yılın kutlamasını yapmaya hazırlanıyoruz :)))))))
ya kzılar adetime 4 gün varken kanda çıkarmı kiihımm yani2 gün kala çıkıyormuşta 4 gün var
bende taaa aylar öncesinden bu ay hamile kalıcam diye söyleyip duruyordum bakalım kısmet ama bu ayı çok seviyorum doğum günüm ,eşimle ilk çıktığımız gün ,düğünüm hep temmuzdaydı inşalalh bebişimde buay gelir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah onuda çok merak ediyorumm:Saruboceq::Saruboceq:
senin saçınada fönünede başlarım haaaaaaa ay bunlar beni deli edecek ya. tabiki abdest al ve bu akşam sende bizimle dua etbende ama saçıma fön çektirdim şimdi leklenme oldu bende badets olurmuki duş alamk istemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?