Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Şeniz
Kumsalcım ben bu topiktiklerin en geç sonbaharda hamiş olacağını daha önce söylemiştim.
Benim hamileleğim tamamlanmadan hepiniz hamiş olacaksınız didim çokkkkkkkkkkkkkk yakında

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kumsalcım biz Serpille reeldede görüşüyoruz ya cnm,en son telefonda söyledim iki hamiş daha geliyor biri sen diğerini kestiremedim didim :)))))))))))9
bende taaa aylar öncesinden bu ay hamile kalıcam diye söyleyip duruyordum bakalım kısmet ama bu ayı çok seviyorum doğum günüm ,eşimle ilk çıktığımız gün ,düğünüm hep temmuzdaydı inşalalh bebişimde buay gelir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sanırım en yakın buseninki hadi inşallah

inşallah onuda çok merak ediyorumm:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım benim inşallah

pazar günü daha kötüydüm 500 lük bir sabah 1 de akşam içtim yatakatn kalakmıyordum bebeğim pzt malum iş vardı iyi olmalıydım

klava: sen varya sen hiç laf dinlemiyorsun. benim içime doğmuştu

Kumsalcım biz Serpille reeldede görüşüyoruz ya cnm,en son telefonda söyledim iki hamiş daha geliyor biri sen diğerini kestiremedim didim :)))))))))))9

diğeri kim yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Uyuz Serpil sana içme şu antibiyotiği dedim.
Bebiş gelsin biraz büyüsün bunları bir bir anlatıcam.

Fatoşta benim temizlik hastalığımı anlatır Mısra ya:roflol:

hemde ne anlatmak yazıları göstericem küçük mısraya kk daki emin ol. belgelerle ispatlıycam

kızlar ben birde bu ay acayippppppppp suluydum süt gibi sıvıı acayippp yaniii öyleydiii

evet ya sabah konuştuk hatta sana ilk defamı beyaz akıntın oluyor benimde adetime yakın olur ama sapsarı olur filan demiştim

kumsalımmmmmmmm seni umutlandırmak istemiyorum kendimide ama ben bu ay iki hamile var hatat 3 cü sürpriz biri sen biri busecan sürprizolan bendim bilmiyorumkismile

ya kzılar adetime 4 gün varken kanda çıkarmı kii hımm yani2 gün kala çıkıyormuşta 4 gün var
çıkar canım merak etme olmazsa bir daha yaptırısın
Kumsalcım ben bu topiktiklerin en geç sonbaharda hamiş olacağını daha önce söylemiştim.
Benim hamileleğim tamamlanmadan hepiniz hamiş olacaksınız didim çokkkkkkkkkkkkkk yakında
aminn inşallah mısracım inşallah ozaman kadar hepimiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: dolaşırız
aslında kızlar yarınki ateşde bize çok şey anlatır düşükse negatif yüksek çıkarsa pozitiftir bence sizce

orası belli olmaz canımmm

kız inşallah temmuz hamileleri diye ben sayfalrda boş yere minibüs kaldırmıyordum herhalde hadi inşallah

Şeniz

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Çıkar bence Serpil cim benimkide çok erken çıktı

Ben ateş işinden anlamam tatlım

loveli çok güzel anlıyor walla

aslında kızlar yarınki ateşde bize çok şey anlatır düşükse negatif yüksek çıkarsa pozitiftir bence sizce

bencede dur bakalım yarınki ateş ne diyecek

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

ya kzılar adetime 4 gün varken kanda çıkarmı kii hımm yani2 gün kala çıkıyormuşta 4 gün var

gebelik oluştuktan sonra knda ilk haftadan sonra belli oluyor. ama değer yükselmesinden anlaşılıyor. seninkine 4 gün var kesin belli olur

İnşallahhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnn
yasam76 hoşgeldin gel katıl aramıza,yarın büyük gün yılın kutlamasını yapmaya hazırlanıyoruz :)))))))

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

iNŞALLAH CANIM İNŞALLAH

canlarım çıkmalıyım ben serpilim çok dikkat et kendine sabahı şple çekiicem çok seviyorum siziii iyi akşamlar

kızlar ben çıkıyorum ve aklım burda kalıcak serpilcim dularımda olucaksın inşallah güzel şeyler olucak
hepinize iyi akşamlar canlarımm çok öpüyorum sizi allaha emanet olunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…